0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Maurits Campert
1 jaar geleden

Nu is 0,40 per kWh uit gas wat veel, ligt eerder rond de 0,30 (3 euro per m3 / 10).
Maar elektra kost 0,60 cent per kWh en dus het dubbele van gas.
Tel uit uw winst met uw warmtepomp…
Waar is Jetty boy nu met ons Franske? Ik hoor ze niet.

ronald.dunki
1 jaar geleden
Antwoord aan  Maurits Campert

Tot 2000 waren de USA ‘selfsupporting’, niet alleen voor de eigen energiebehoefte maar zelfs een olie-exporterend land en waren globale energieprijzen volstrekt ‘normaal’, tot de kwaadaardige globalistische hysterie toesloeg met stroman Biden. Dàt is de reden voor de actuele, bewust gecreëerde energiecrisis en niets anders!

Nederland zit, in een volstrekt vergelijkbare situatie, op de grootste gasbel van Europa maar vermijdt al jaren, willens en wetens, om de Groningse slachtoffers van hun Haagse wanbeleid schadeloos te stellen terwijl wij het volste morele- en natuurrecht hebben op het goedkoopste gas in Europa dat nu voor ramsprijzen naar de buren gaat terwijl verpauperde volksstammen in eigen land kou lijden dankzij immorele braakmiddelen als Kaag en Rutte.

Er is geen enkel excuus voor hun kwaadaardige, communistische opzet en dit is hoe de buitenlandse pers denkt over de ‘climate crazed crusade’ van Mark Rutte tegen de eigen bevolking : Dutch Government Takes Next Step In Its Crusade Against Farmers (thefederalist.com)

ronald.dunki
1 jaar geleden
Antwoord aan  ronald.dunki

correctie op 1e zin: Tot 2020….