Wel oppassen

We moeten wel oppassen natuurlijk. Het risico dat we een onleefbaar land worden, waarin we niets meer herkennen van onze eigen cultuur of geschiedenis, is nooit groter geweest dan nu.

Dag in dag uit worden honderden cultuurvreemde mensen ons land binnengebracht. Om ze te huisvesten moeten boerenbedrijven worden uitgekocht, zodat we in cultuur gebrachte natuur prijsgeven om huizen te bouwen. Huizen van steen en beton uiteraard, waar stenen wegen en trottoirs tussendoor lopen en die allemaal warmte opvangen en afgeven waardoor de gemiddelde temperatuur stijgt. ‘Klimaatprobleem’ roept de elite, ‘mensenhandelprobleem’ roep ik. Er spelen sowieso altijd twee zaken: macht en/of geld. Ik ken mensen die dat beter uit kunnen leggen. Kijk, luister en huiver:

Alles rammelt

Vanmorgen koppen de kranten dat nieuwe berekeningen duidelijk maken dat de op stapel staande ‘pensioenwet’ aan alle kanten rammelt; nieuwe berekeningen tonen aan dat het onding neer komt op een beetje gokken met andermans geld. Een ander artikel maakt duidelijk dat het RIVM heeft ‘geblunderd’ met de vaststelling van de grootste uitstoters (boeren) van ammoniak. Van beide deugt natuurlijk geen spreekwoordelijke ruk.

In de Tweede Kamer was het ook weer een feest van de democratie, onder leiding van de immer zo voortreffelijk falende voorzitter van het Presidium:

Wat wil de voorzitter van de Kamer nu precies namens VVD/D66? Zij wil de mogelijkheid hebben om als een echte slager haar eigen vlees te keuren, liefst zonder pottenkijkers. Het is een vrijkaartje om gekozen Volksvertegenwoordigers naar believen uit de Kamer te verwijderen of hun spreekrecht te ontnemen.

We moeten echt oppassen dat dit land niet nog verder afglijdt.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lija
1 jaar geleden

Dat krijg je als buitenlanders hier teveel te zeggen krijgen.

1 jaar geleden

Zolang er geen nieuwe verkiezingen komen zal Nederland “ onverbiddelijk “ aansteven op een “” totale chaos”” . Immers : Het intellectuele niveau bijzonder laag is bij diegene die politiek bedrijven en het ontbreken van inzicht waarbij de belangen van Nederland nu NIET worden nageleefd en duidelijk de indruk is gewekt dat Nederland wordt leeggeroofd en vriendjespolitiek de belangen van een enkeling of zelfs een sektarische “” aanschouwing “” de pecunia opeisen, alsook de bijzondere aandacht voor de Europese Unie prioriteit heeft . Derhalve Nederland is overgeleverd aan Dromers voor een Federaal Europa waarbij de Landen slechts provincies zijn. Daarnaast is de indruk gewekt dat het Globaliseren als doelstelling is geopperd en aldus er een totaal socialistische “ wereldgemeenschap zal ontstaan. Natuurlijk is dat onaanvaardbaar, en , die droomwereld onverbiddelijk tot oorlog zal leiden . Het afglijden is al begonnen waarbij het democratische gehalte op een lijn staat met het communistische regime on China . Wie dat wil is mijns inziens krankzinnig . Dat de Kamervoorzitter , mevrouw Bergkamp , op een niet Democratische manier haar taak vult is zeer bedenkelijk en dat riekt naar willekeur en uitsluiting van deelname aan het politieke debat , en , …….. dat is ZEER zorgelijk . De mentaliteit van D-66 den de VVD is catastrofaal .

Ronald.Dunki
1 jaar geleden

De aanhef hierboven geparafraseerd : ..’.We moeten ernaar streven dat we een onleefbaar land worden, waarin we niets meer herkennen van onze eigen cultuur of geschiedenis.’ Voilà: De 2030 agenda van D’66 en de WEF !!

Buskens
1 jaar geleden

Ton, dat afglijden van ons land is niet meer te stoppen tenzij wij, de Nederlandse bevolking volgend jaar maart een totaal politieke andere keuze maakt. Ik heb gisterenmiddag naar Ongehoord Nederland zitten kijken en daar was Ab Flipse te gast. Ik had nog nooit van hem gehoord maar ik heb ademloos naar hem zitten luisteren. Mijn nieuwsgierigheid naar hem was ontloken en vanmorgen op YouTube nog interviews met hem beluisterd. In een van deze interviews zegt hij wat ik in de eerste alinea heb aangehaald. Tevens ben ik bang dat die andere keuze niet wordt gemaakt omdat we de mainstream media tegen hebben en die wordt door de massa gewoon geloofd. Ik kom zoveel mensen tegen die nog nooit gehoord hebben van Opiniez, Sta Pal, Wynia’s week, De andere krant enz. enz. Ik denk dat na het optreden van Ab Flipse gisteren bij ON er nog veel meer weerstand komt om ON zendtijd te geven. Want hij schetste een doemscenario voor ons land en Europa.

Buskens
1 jaar geleden
Antwoord aan  Buskens

Nog een tip van Ab Flipse over een paar boeken: 1. Worden wij wakker en 2. Hoe overleef ik de crisis? Ik denk dat het geneuzel over dat klimaat zo in de prullenbak belandt want er komt een periode op ons af dat we blij zijn dat we te eten en te drinken hebben. Trouwens een foto gezien van die Vollenbroek? degene die samen met D66 het land regeert. Nou, laat niemand mij nog vertellen dat veggie eten zo gezond is want die foto zegt alles!! 🤔