Legendarisch debat

Er is vandaag een legendarisch debat in de Kamer over de nieuwe Pensioenwet. De overheid wenst de gehele pensioenpot te vergokken, waarmee onze spaarcenten rechtstreeks en ongezien in zakken kan verdwijnen waar het niet voor bedoeld was.

Zeker: verscheidene Kabinetten hebben al met hun tengels in de snoeppot gezeten en daar miljarden uit gestolen. Daar wil de ‘Christen Unie’ minister nog een schepje bovenop doen. Geld lenen is prima, maar jatten is verboden op straffe van bajesbezoek. Aan het begin van de avond (ongeveer 19:00 uur, of iets later als het ‘diner’ zoveel eerder geserveerd wordt, kwestie van prioriteit) spreekt Pieter Omtzigt de Natie maar liefst 90 minuten toe. Kijk hier naar uw mee- en tegenstanders:

Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Koddebeier
10 maanden geleden

Stop deze idioten !!