Nieuwe oogst

De ‘nieuwe oogst’ bestaat uit verwende en vervelende kinderen die menen dat ze het klimaat een handje kunnen helpen door schilderijen te vernielen of fotogeniek op Schiphol te gaan zitten met een privéjet op de achtergrond. Subsidieclub Greenpeace hielp ze een handje vanwege hun eigen verdienmodel.

Als er een collectant aan de deur komt voor Greenpeace, dan sommeer ik de man of vouw om zich razendsnel uit de voeten te maken want anders vallen er klappen of ik laat Tarzan los. Ik ben namelijk niet van plan om directie en personeel van Greenpeace te sponsoren; die gaan maar eens gewoon aan het werk in plaats van deugend te zitten wezen. Er is ook werk zat: de Dam moet nog aangeveegd worden en de brandgangen door de Veluwse bossen (!) zijn ook niet breed genoeg meer. Maar ook al doneer ik niet; via de belastingen worden de contributies alsnog vergaard en dat is raar voor een club die alleen in naam maar voor het milieu en klimaat opkomt.

Hypocrieter dan de demonstrerende Greenpeace Hitlerjügend wordt het niet en hun ‘curling-ouders’ lijken niet in staat het tij te keren:

Sterker: die gekken denken dat ze de wereld hebben verrijkt met een uniek product, maar zelf hebben ze ook compleet de slingerschijt aan de door hen gepropageerde schonere wereld. Ze drinken schoon water en pissen hun stikstofdepositie weer uit, ademen zuurstof in en blazen weer CO2 de atmosfeer in, om over hun verdere ecologische voetafdruk nog maar te zwijgen. En als dat achter de rug is gaan ze weer vliegen zoals ze altijd al deden:

Er is altijd nog een overtreffende trap en dat is Hannah Prins.

Die ging met haar vriendinnetjes ook even een paar uurtjes überdeugen op Schiphol, maar maakt meer vlieguren dan een privéjet. Ze zag bijna heel de wereld:

Maar pas daarna had ze in de gaten dat het klimaat vreselijk onder haar te lijden had.

En nu hebben wij onder haar te lijden. Ik ken geschiedenissen waarin dat ‘entartete’ gedrag helemaal verkeerd afliep.


Een oproep van de redactie: wij zijn voor onze betalingsverplichtingen afhankelijk van donaties van onze lezers of reclame. Maar reclame maken betekent ook onafhankelijkheid inleveren en daar passen we voor. Bovendien: het midden- en kleinbedrijf is al bijna uitgeroeid. Vandaar deze oproep aan onze lezers: steunt u ons s.v.p. met een kleine donatie en als het uitkomt een wat grotere. Er blijft nergens geld aan de strijkstok hangen en u maakt uw donatie rechtstreeks aan ons over: zie de bankgegevens onderaan deze pagina. Uw donaties worden gebruikt voor het hosten van onze website en abonnementen voor informatievergaring.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 jaar geleden

Weet u ik doodziek wordt van de klimaatdrammers , Greenpeace en allen die nooit nadenken , geen enkele verantwoording afleggen voor wat ze doen en de gehele dag in de wolken leven . Wat is nu de echte oorzaak ??? Overbevolking en de wetenschap dat nu mensen oud kunne worden zonder een waarschuwing te geven dat meer dan twee kinderen “” Overbevolking genereert”. Maar ja dat blijkt een taboe te zijn en de politiek. Politici, macht geeft . Daarnaast is economische groei tot in het “ oneindige “” een catastrofe . Immers , meer mensen is minder ruimte maar ook meer vervuiling en ook de. Vrijheid onder druk staat . In het boek van
Drs Paul Gerbrands, oprichter van “”Dd Club van Tien Miljoen , “” Met minder mensen meer mens “” staan de argumenten om de. Overbevolking te kunnen bestrijden , zowel de Christelijke Partijen als wel de VVD en ook het CDA willen niets van een krimp-economie weten . Nu Cutteres van de VN ons wil wijsmaken dat ….. alles samen doen of we gaan ten onder” is net zo dom als de rest Van politici in de wereld . Immers . De wereld is niet groter als hij is . Slechts instincten domme ego’s en hebzucht maakt alla kapot .

mgjb
1 jaar geleden

Greenpeace is een stelletje moordenaars. Google maar op DDT en greenpeace. Ditto met golden rice.
Ik ga altijd in debat met die collectanten en geef die wichten dan huiswerk mee om eea uit te zoeken. Ze collecteren voor de tesla van de bazen.
Ooit goed begonnen, nu een stel gevaarlijke idioten die erg goed voor zichzelf zorgt.