Duidelijkheid

De Tweede Kamer is in meerderheid voor een rem op migratie, maar alleen de PVV is concreet: 0. Het is opvallend dat het Nederlandse Parlement zo’n moeite heeft om te kiezen voor de belangen van Nederlanders.

In de Tweede Kamer wordt veel gepraat. Tenminste: als de Minister niet plotseling weg moet om naar een voetbalwedstrijd te gaan. Ellenlange sessies die vaak niet over de belangen van Nederlandse burgers gaan. De Nederlandse burger heeft belang bij een eerlijk economisch speelveld, een goede infrastructuur met goede vervoersmogelijkheden, een gegarandeerde veiligheid door politie en leger, goede gezondheidszorg en scholing. Maar de Kamer praat bij voorkeur over Oekraïne en Rusland of over de nood van mensen die aan de andere kant van de wereld wonen.

Ineens is er teveel ozon en moeten we allemaal een andere koelkast kopen. Nu weer is er teveel koolstofdioxide en stikstofdioxide en mogen we geld uitgeven aan zaken die we anders niet aan die zaken zouden besteden. Waarom willen die mensen in Den Haag dat ik mijn geld uitgeef aan zaken die zij opdragen? Waarom geeft men in Den Haag ons geld uit aan een Publieke Omroep of aan Niet Gouvernementele Organisaties (NGO’s)?

Precies: omdat de burgers daar hun geld nooit aan zouden besteden. Maar in al die gesubsidieerde clubs zit wel de achterban van politieke partijen, die met belastinggeld zoet worden gehouden. Een directeur van Vluchtelingenwerk in een gemeente ergens achteraf, komt jaarlijk met zo’n 70 tot 80 duizend euro thuis voor drie dagen ‘werk’ in de week. En dat ‘werk’ bestaat er dan ook nog uit om de vluchteling aan te wijzen welke potten het gemakkelijkst zijn leeg te halen, zodat de autochtone Nederlander achter het net vist.

De PVV heeft wel gelijk: het aantal inreizigers die een beroep wil doen op de sociale voorzieningen kan en moet naar nul. Niemand er meer bij en eerst orde op zaken stellen. Maar de partij mag ook een eind maken aan de ongebreidelde subsidiecultuur, waar het verzet tegen partijen als PVV en FvD wordt geinitieerd en van reclame wordt voorzien.

Den Haag moet weer kiezen voor Nederland en de Nederlanders.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ronald.dunki
1 jaar geleden

De slotzin ‘Den Haag moet weer kiezen voor Nederland en de Nederlanders’ geeft de onmogelijkheid weer van een integere, functionerende democratie zolang volksvijand N°1 Mark Rutte niet uit het torentje wordt verjaagd: de grootste existentiële bedreiging voor hem is de Nederlandse kiezer.

Koddebeier
1 jaar geleden
Antwoord aan  ronald.dunki

Vergeet het gribus van D66 niet !!

1 jaar geleden

Ik hoorde op “” de nieuwsdienst “” dat Nederland de immigratie niet meer aan kan . Nu, eindelijk …… maar daarmede is het probleem “” immigrant “” nog niet opgelost , gezien de problemen met woningen , afhankelijkheid van sociale voorzieningen en het terugkeer beleid is nog niet op orde. Mogelijk heeft de coalitie eindelijk door dat de grimmige ongeregeldheden met een ongewijzigd beleid de escalatie bij een ongecontroleerde immigratie die ongeregeldheden zullen toenemen . Maar we zijn de incompetente Rutte’s IV kabinet nog niet kwijt . Ik ben bang dat en immigratie en de uitbreiding van het ambtenaren corps nog steeds voor veel problemen zal zorgen . Annemarie van Gaal had het in haar column over een groei van “” 50.000 “” ambtenaren zodat ik constateer dat Rutte’s nepotisme hem zal helpen op het pluche te blijven en derhalve hij mogelijk op de “ ingeslagen weg “” zal blijven rijden en nu even een pauze inlast om de burger te paaien tot de verkiezingen in Maart 2023. Ook de tegemoetkoming om 2 ( twee) kerncentrales te bouwen bij Borssele kan een afleiding zijn voor de Stikstof-waanzin en daarmede het hoofddoel meer woningen te bouwen voor asielzoekers gestalte krijgt maar tevens de boeren een trap na geeft .En …. Nu eerst zien en dan geloven ……. Maar …… Rutte’s IV kabinet moet onmiddellijk weg, als dat niet gebeurd is de kans groot dat “ onze” psychopaat ons opnieuw zal belazeren . Dat de gesubsidieerde clubs , zoals de heer Nijhof aan geeft , mijns inziens, in het beleid passen van Nepotisme om bij de verkiezingen toch stemmen te winnen . De wens dat Den Haag weer moet kiezen voor Nederland en dus de Nederlanders, vergeten we daarbij dat Rutte bezeten is van de Europese Unie en derhalve naar de pijpen van de Europese Commissie ,zal dansen waar vriendje Timmermans zit . Ik geloof dan ook NIETS meer van wat Rutte zegt……… hij is volgen mijn opinie gewoon een psychopaat vol met “ ongewenste “” kletskoek .

Maurits Campert
1 jaar geleden

Was het niet ooit Oranje boven…

corfo
1 jaar geleden
Antwoord aan  Maurits Campert

M.Campert.
Ja dat klopt, maar dat is al lang geleden hoor !