WK-voetbal

Het WK voetbal is aanstaande. Traditioneel buitelen voor- en tegenstanders van het organiserende regime over elkaar heen, teneinde maximale deugpunten te scoren. De Koning mag wel/niet naar het toernooi, is ineens trending op sociale media.

Volgens de in ongenade gevallen voormalige FIFA-president, Sepp Blatter, was de keuze van de wereldvoetbalbond FIFA voor Qatar “een combinatie van een schending van de regels, heimelijke deals (= geld) en politieke druk” die werd uitgeoefend op Michel Platini, het Franse lid van het organiserend comité. Vakorganisaties wezen al snel op de slechte behandeling van de veelal buitenlandse werknemers die bij de bouw betrokken waren. Uitbuiting, lang doorwerken onder temperaturen van rond de 50 °C en soms levensgevaarlijke situaties speelden hen ernstig parten. In februari 2021 meldde de Britse krant The Guardian dat sinds de WK-toewijzing meer dan 6500 arbeidsmigranten zijn omgekomen, en veel hiervan vermoedelijk bij de bouw van de stadions en andere WK-faciliteiten.

Voetbal op een kerkhof

Het voetbaalfeestje kortom, wordt afgewerkt op de begraafplaatsen van de slaven. Maar de voetballers aller landen sloegen keihard terug: zo droegen de Noorse spelers T-shirts tijdens de warming-up en het spelen van hun volkslied met teksten ‘Respect’ en ‘Human rights’. Dat konden die slavendrijvers in hun zak steken en waarschijnlijk doen de Qatarezen nog steeds geen oog dicht.

De keuze voor schurkenstaat Qatar is al meer dan 10 jaar bekend, evenals de mensonterende toestanden waarin openlijk slaven werden ingezet om de stadions te bouwen. Het gekrakeel over wel of niet een afvaardiging te sturen, komt dus rijkelijk laat. Islamitisch bestuurde landen overigens, kunnen zelf niets maar laten dankzij de oliedollars het werk over aan buitenlandse slaven die worden gelokt met fraaie beloften. Het is een vorm van islamitische traditie om zelf geen vinger uit te steken en anderen het werk te laten doen, bij voorkeur in de slechtst denkbare omstandigheden. Een béétje land zou van die Poetin-overstijgende idioten nog geen druppel olie of gas willen betrekken.

Simons afvaardigen

Sylvana Simons. Afb: wikipedia

Nee: geen enkel Lid van het Kabinet of de Koning zou er goed aan doen daar te verschijnen, omdat we slechts één geloofwaardig Kamerlid af kunnen vaardigen: Sylvana Simons van BIJ1. Mevrouw Simons wil dat nazaten van slavenhouders (N.B. In Nederland zijn nooit slaven waargenomen) in ons land forse sommen geld betalen voor verleden leed; een gezeur wat in islamitische kringen niet ongewoon is. Jagen op slavenhouders die allang niet meer bestaan is haar lust en haar leven.

Nu is er een buitenkans: zijn kan alle 55 miljoen slaven die nu nog steeds worden uitgebuit bevrijden. Op het Arabisch schiereiland, in Azië en Afrika. Want in de vrije westerse wereld is slavernij gelukkig allang uitgebannen. Het begrip ‘slavernij’ wordt in onze landen uitsluitend nog gebruikt als argument voor gratis geld.

In Qatar niet. Daarom moet Sylvana Simons als officiële Nederlandse vertegenwoordiger, gehuld in een regenboogvlag naar het WK voetbal. Om ze daar eens even te vertellen dat ze moeten betalen; een beetje rap en vooral niet te weinig.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Saskia Kuitert
1 jaar geleden

Hahahaha!

Joost Visser
1 jaar geleden

Zover ik kan terugkijken in mijn vooroudersgeschiedenis waren ze allen dagloners en in het beste geval knecht(opa). Zwarte slaven hadden het beter in Amerika. Die werden gezien als investering. Werden wel geslagen etc. maar hadden geen honger.

Buskens
1 jaar geleden

Ja, dat is een goeie!! En daar dan vervolgens ook blijven dan hebben we weer een ruivenvreter minder. Zal die kledingzaak waar zij haar inkopen doet wel minder vinden maar ja, de een zijn brood is de ander zijn dood.

1 jaar geleden

Geachte heer Nijhof,

Goed idee om deze Nederlandse Klaagpolitica te sturen.
Overigens waren het de arabieren die grootste slavenhandelaren waren en nog steeds zijn. Nog een goede reden om deze dame af te vaardigen. Heeft ze de voornaamste en rijkste bron van de slavenhandel bij der kladden.

En zeker niet M. Rutte sturen want waar hij verschijnt regeert de leugen.

Zoals in Nederland vele leugens worden opgetuigd om de macht te behouden.

LEUGENS:
Leest u het artikel van de heer L.J.J. Dorrestijn: http://www.sdnl.nl/liegen.htm Kolonel b.d.

Het onderzoek van wijlen prof. dr. ir. A. van Putten http://www.sdnl.nl/verwoestende-leugen-9-sep.pdf over de “onafhankelijke” Nederlandse rechtspraak.

De Brandbrief van de heer Ab Flipse: http://www.sdnl.nl/brandbrief.htm uit 2001 over het politieke systeem en het is beangstigend hoe al deze veronderstellen nu zijn uitgekomen. Incompetentie al vanaf 2001.

En mijn brief aan mevrouw Vos GL over de bouwfraude enquête: http://www.sdnl.nl/quekel-36.htm en kijkt u naar KRO Reporter/Brandpunt waar wordt toegeven dat ook bij parlementaire enquêtes de leugen regeert.

Klik op KRO REPORTER toen ook bij de NPO nog echte onderzoeksjournalisten waren http://www.sdnl.nl/video/enquete.wmv en toen de NPO en NOS nog onafhankelijk waren, even wachten op het downloaden en dan weet u dat het de gestuurde slagers uit de politiek zijn, die het eigen vlees keuren. Maar nooit afkeuren.

CITAAT uit het artikel van de heer Dorrestijn:
Conclusie
Helaas past bij het voorgaande slechts één conclusie: iedere Nederlander mag zich schamen voor alle onweerlegbare bewijzen dat onze zogenaamde rechtsstaat is gekaapt door gewetenloze schurken. En een minister-president die dit over zijn kant laat gaan, moet nooit, nooit meer over waarden en normen praten.

Het valt te hopen dat er onder de velen die wegens eigenbelang meineed hebben gepleegd, een paar nog wel een geweten hebben en hun geheimhoudingsverklaring zullen beschouwen als een onwettige vorm van machtsmisbruik. Alleen dan is er nog hoop voor de slachtoffers van de tweede Bijlmerramp en voor ons land”.

En ook zijn opvolger M. Rutte is geen haar beter, nee nog veel desastreuzer. Hij heeft Nederland naar de afgrond gebracht waar al vele Nederlandse burgers in liggen te creperen.

mgjb
1 jaar geleden

Schitterend! Ze heeft vast nog wel ergens een hoofddoek liggen. En de carbon footprint die ze dan gaat maken is wel besteed!
Kaag mag ook mee, die kan dan tolken. Samen gaan ze het dan helemaal regelen en wordt de wereld weer een stuk beter.

Maurits Campert
1 jaar geleden

Prima plan. Sylvana gaat hen vragen te betalen voor b.v. vluchtelingen uit Irak, Syrie, Afganistan, Marokko, Algerije, …