De fantasiewereld van de Palestijnen

Iets waar u zelden wat over hoort, is de fantasiewereld die de Palestijnen ontwikkeld hebben. Zij bedienen zich van de gekste fantasieën om hun gelijk te bewijzen: Game of Thrones en The Lord of the Rings zijn er niets bij. De dingen die zij over Israël en Joden beweren, slaan echt alles.

De lijst is ook vrijwel eindeloos. Hieronder daarom slechts enkele recente voorbeelden:

Ontkennen Joodse geschiedenis

Het ontkennen van de ruim 3.000 jaar Joodse geschiedenis van Israël is een vaak terugkerend thema. Zo beweerde een Palestijnse televisiepresentator:

“Ze willen laten zien dat zij hier een plek horen te hebben. Daarom verstoppen ze munten bij opgravingen. Dan zeggen ze: ‘Hé, we hebben munten gevonden, dus dit land is van ons. …. Maar zij hebben hier helemaal geen erfgoed of geschiedenis.”
[Uitzending op de officiële Palestijnse televisiezender, 16 juli 2022.]

Van onzinnige geschiedvervalsing zijn veel meer voorbeelden te geven. Bijvoorbeeld dat Jezus een Palestijn was. Zo stelde Fatah leider Abbas Zaki op 28 mei 2022 dat:

Iedereen die zich aan de zionisten heeft verkocht, weet wel dat Jezus de zoon van Maria een Palestijn was.”

Allah belooft vernietiging Israël

Een weinig bekende reden dat er nog geen vrede is met de Palestijnen, is dat de Palestijnen geloven dat vrede sluiten niet nodig is. Zij vertrouwen erop dat Israël toch zal verdwijnen! Zo blijkt uit een opiniepeiling in juni 2022 dat de overgrote meerderheid van de Palestijnen (78%) gelooft dat de Koran voorspelt dat Israël vernietigd zal worden. Slechts 17% denkt dat dit niet in de Koran staat. Zelfs 25% van de Palestijnen dacht dat dit nog in dit jaar zal gebeuren (dus binnen enkele maanden). Zij geloven een prediker in Ramallah – sjeik Bassam Jarrar – die daar “97% zeker” van is. Maar uiteraard staat helemaal nergens in de Koran dat Israël (in 2022) vernietigd zal worden.

Ook de Palestijnse Autoriteit verspreid dit idee. Een adviseur van Mahmoud Abbas zei op de televisie:“Israël zal snel verdwijnen.” De Palestijnen willen trouwens graag een handje helpen bij die vernietiging. Een nog ergere bewering is dat Allah de Palestijnen zou moeten helpen om de Joden uit te roeien. Dat stelde een imam op de officiële Palestijnse televisie op 17 april 2022, ter gelegenheid van de Ramadan.

Joden willen de moskee op de Tempelberg vernietigen

Een bewering die vaak terugkomt is dat de Joden bezig zouden zijn om de Al-Aqsa moskee op de Tempelberg te vernietigen. Dit was recent weer te zien op de Hamas televisie, nota bene in een kinderprogramma. Ook de officiële televisiezender van de Palestijnse Autoriteit komt hier geregeld mee. Bijvoorbeeld een presentator op 16 juni jl.:

Sinds 1967 is het de bedoeling om de de Al-Aqsa Moskee te vernietigen en daar hun zogenaamde Tempel te bouwen.”

Deze aantijging is al heel oud en wordt erg vaak herhaald. Dit is omdat hij helaas zo goed werkt om de emoties van Palestijnen en andere moslims op te zwepen. Op deze leugen waren onder meer de pogroms van 1929 (133 Joden vermoord) en de tunnelrellen van 1996 (25 Israëlische doden) gebaseerd.

Holocaust bagatellisering

Natuurlijk was er recent ook nog de ongehoorde fantasie van de Palestijnse president Mahmoud Abbas zelf, dat Israël maar liefst “vijftig Holocausts” gepleegd zou hebben. Hij stelde dit tijdens een officieel staatsbezoek aan Duitsland. Het is totale onzin en daarmee Holocaust bagatellisering. Toch vonden de Palestijnen deze bewering fantastisch; Abbas werd bij zijn terugkomst als held onthaald.

Het is daarom merkwaardig dat de standpunten van de Palestijnen nog serieus genomen worden. Tot vrede leiden die Palestijnse fantasieën zeker niet.www.likud.nl

info@likud.nl

Reageren kan op:
https://www.facebook.com/LikoedNederland
of:
http://nl.linkedin.com/in/likoednederland

Twitter: @likoednl


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ronald.Dunki
1 jaar geleden

En wie figureert prominent in die morbide fantasiewereld? En wie graait, zonder enige gêne, regelmatig in de schatkist om de privé bankrekeningen van die nakomers van Yasser Arafat te spekken?

Er was eens een jonge meid die niet in Nederland maar in Egypte ging ‘studeren’ en – bij gebrek aan critisch denkvermogen en goede smaak – zich letterlijk en figuurlijk overgaf aan de kliek rond Arafat, zelfs met één van hen trouwde…

Vandaar was het maar een klein stapje naar de Haagse politiek, hoewel B.Z. haar terecht de laan uitstuurde omdat zij haar huwelijk met één van die fijnbesnaarde terroristische zieltjes brutaal verzweeg bij haar sollicitatie in Den Haag. List en bedrog zijn haar handelsmerk.

Vandaar was het wederom een klein stapje naar de communistische gelederen van de VN, waar zij dankzij haar gebrek aan gezond verstand helemaal ‘in het potje viel’ en namens de VN in 2013 terug naar Syrië mocht gaan om daar mooi weer te spelen met het opruimen van chemische wapens. Uiteraard waren die na haar vertrek nog steeds volop voor handen en werden genadeloos aangewend voor moordpartijen op de locale bevolking, maar dat was madame al Qak uiteraard ‘worst’. Net zoals het trieste lot van honderden van Nederland afhankelijke Afghanen haar vorig jaar ‘worst was’, want dat was ook al iemand anders schuld.

Zo laat deze heks een spoor van vernieling achter dat wedijvert met dat van haar ‘partner in crime’ in het torentje, maar wat wil je ook als je geen van beiden ooit een vak geleerd hebt?
Hoe de firma list & bedrog van D66 haar vervolgens met hulp van de NPO positioneerde als het globalistische paard van Troje om Nederland naar de donder te helpen zal u bekend zijn, en dat zij te laf is om in de Kamer te verschijnen om haar eigen begroting te verdedigen zal niemand verbazen, zij kent het verschil tussen kop of munt van een Euro nog niet.

Als kers op deze onsmakelijke taart mocht ik vanmorgen hetvolgende lezen :

‘ Een leerling van 11 jaar werd maandag duizelig in de klas. Hij had hoofdpijn – waarschijnlijk ziek. De juf belde zijn moeder, of ze hem kon ophalen? ‘Mag ik de ouderconsulente spreken?’ vroeg de moeder. Aan deze vertelde zij ‘ hij is niet ziek, sorry, maar ons geld was vrijdag op. Wij hebben het hele weekend niets gegeten’

Is het niet dieptriest hoe achterbakse, globalistische intriganten van dit kaliber onze samenleving ongestraft dermate mogen beschadigen dat kleine kinderen in stilte honger moeten lijden terwijl ons soort mensen ’ vindt ‘dat het allemaal best meevalt…’? Het is niet dit ene arme jochie, maar er zijn duizenden, tienduizenden die zich dermate generen om naar de voedslebank te gaan dat zij liever honger lijden!

Maar er blijkt een verklaring te zijn voor alle ellende die het Duo Rutte/Kaag op hun geweten hebben, want ik las vervolgens dat dezelfde sociopaat deze week in een 2e Kamer commissie waarin FvD het woord werd ontnomen omdat van Houwelingen Kaag vroeg naar haar rol als paard van Troje, de treurige lef had om hardop de vraag te lanceren:

“Is de Nederlandse bevolking nog bereid de prijs te betalen om deze vreselijke oorlog in Oekraïne – een illegale inval, een schending van de soevereiniteit van een land, de onderdrukking van een bevolking – om dat tegen te gaan? Ik mag hopen dat het antwoord ja blijkt. Het is de taak van de overheid om de bevolking daarin mee te nemen.” Sic!

Wat een domme, abjecte zelfgenoegzaamheid !