Corona nachtmerrie

In 2020 fluisterde mijn charmante friseuse “Wir werden verarscht durch die Politiker” in mijn oor en beschermd door mijn met bacteriën gevulde mondkapje kon ik haar alleen maar gelijk geven.

We worden inderdaad verneukt. Iedere dag weer. Niet alleen door politici, ook door publieke en commerciële zenders en zich als experts profilerende personen. Vooral die laatsten zijn mij door hun met veel dedain uitgesproken contradicterende waarschuwingen en uitspraken een doorn in het oog. Tijdens het knippen dacht ik aan de adviezen en uitspraken van RIVM en regering in die eerste maanden dat het Covid-19 virus zijn intrede deed in Europa.

Kwalijke eigenwijsheid

In die eerste vier maanden van 2020 orakelde het RIVM het volgende: “de kans lijkt op dit moment klein dat het Wuhan virus in Nederland verschijnt(20 januari 202)..De ziekte lijkt, met wat er nu bekend is, niet zo heel besmettelijk (24 januari 2020)…  lijkt ook niet makkelijk van mens op mens overdraagbaar te zijn….de kans is  daarom klein dat het zich hier verspreidt (28 januari 2020)….we zijn zeer goed voorbereid … allerlei maatregelen in werking die voorkomen dat het virus zich verder kan verspreiden (3 februari 2020)… Pas als mensen ziek worden, kunnen ze anderen besmetten (5 februari 2020)… Iemand zonder klachten verspreidt het virus niet (11 februari 2020)… het virus lijkt inderdaad een beetje op de gewone griep (25 februari 2020)… scholen sluiten?dat hoeft niet (6 april 2020) …, …mondkapjes schijnveiligheid, nergens voor nodig (16 pril 2020, Rutte en RIVM lachend, een maand later wordt de mondkapjes plicht afgekondigd per 1 juni 2020). Dat waren uitspraken en voorspellingen van RIVM en in hun spoor papegaaiende bewindslieden. Niet orakelen wel kakelen als kippen zonder kop.

Wanneer die adviezen en uitspraken van het RIVM aan een nadere beschouwing onderworpen worden, vraag je jezelf af welke ondeskundige knuppels een dwingende stem in die adviesclub hebben. Het RIVM kleunde niet een, niet twee, niet drie maar talloze keren mis en bij de boven opgesomde bloemlezing is het niet gebleven. Over de duur van de endemie werd Nederland verblijd met de mededeling dat de endemie maar een paar weken zou duren en dan alles weer normaal zou worden. Die endemie duurde geen paar weken maar twee jaar en de samenleving mocht van de regering niet terugkeren naar het normale normaal van de precorona periode. In die twee jaar durende corona periode hersenspoelde en conditioneerde de regering door angst aan te jagen en treffen van dwang maatregelen de Nederlandse samenleving naar het nieuwe normaal. Maatregelen die mensenrechten schonden en inbreuken waren op de Grondwet. De grote massa onderging het allemaal lijdzaam, volgde en volgt gedwee maatregelen die waren gebaseerd op ongemakkelijke adviezen en op drijfzand gebaseerde waarschuwingen van OMT en RIVM.

Gedeukt bestrijdingsproces

De betreffende bewindslieden willen maar niet geloven dat de PCR-test als vertrekpunt en het vaccin regime als eindfase van het coronabeleid niet deugen, op drijfzand berusten. Binnen en buiten het regeringsgebouw wordt het klamme vasthouden aan de PCR-test stevig bekritiseerd. Volgens de ontdekker van de PCR-test zijn de resultaten die als besmettingen door Kabinet, politici en media worden geregistreerd, niets meer dan pure onzin. Hij is niet de enige, want in december 2020 verklaarden twee zeer gewaardeerde leden van OMT en RIVM, Koopmans en Van Dissel, dat de test geen onderscheid kan maken tussen een vermoedelijke besmetting met het Covid-19 virus of restjes van andere virussen die al wekenlang in het lichaam van de gecontroleerde personen bivakkeren. Het houdt niet op. Volgens een peer review zitten in het protocol van Marion Koopmans en Drosten, waarop de PCR-test voor het SARS-CoV-2 virus is gebaseerd, 10 grote fouten. De conclusie? De beschreven procedure in het document is ongeschikt om het SARS-Cov-2 virus te detecteren[1]. Tenslotte het orgaan waarnaar RIVM, OMT en in hun spoor verantwoordelijke bewindslieden voortdurend wijzen als bevestiging van adviezen, uitspraken en maatregelen: de WHO. Die erkende in december 2020 dat de PCR-test vrijwel uitsluitend vals-positieven oplevert[2]. Desondanks blijft de regering zijn maatregelen op de registratie van de PCR-test, van vals-positieven, baseren. Wie is er nu een wappie, een nepberichten-postbode?

Over de haastig ontwikkelde vaccins kreeg het grote publiek ook een aantal sussende mededelingen te horen: “de vaccins zijn uit en te na onderzocht…beschermen tegen het COVID-19 virus….kennen geen bijwerkingen”. Het was begin 2021 al duidelijk dat over de kwaliteit van de ontwikkelde vaccins om Covid-19 te bestrijden driftig gelogen werd. Door fabrikanten (dat is niets nieuws), door moguls als Bill Gates (die slaan een slaatje uit ellende), door gesubsidieerde wetenschappers (om te voorkomen dat de subsidie stroom uit Den Haag zou opdrogen) en van de overheid afhankelijke experts (lekker een paar duizend euro per uitzending opstrijken, naamsbekendheid verhogen en leuke uitnodigingen genereren. Nooit weg).

De fabrikanten mochten hun eigen producten beoordelen en werden door RIVM, OMT en regering op hun woord geloofd. Die fabrikanten hebben een geschiedenis gevuld met rechtszaken wegens fraude, bedrog en misleiding, met torenhoge boetes en herstelbetalingen als gerechtelijke vonnissen. Dat tekent de naïviteit van een wereldvreemde leek. Vaccinfabrikanten hebben uiteindelijk eind 2021 zelf erkend dat de vaccins een beperkte beschermingsraad en tijdsduur hebben en ze in gebreke zijn gebleven om de geconstateerde bijwerkingen te rapporteren die tot het stopzetten van het testen hebben geleid. De vaccins werken niet afdoende, meervoudig gevaccineerden belanden toch op de  IC en de relatie tussen vaccinatie en bijwerkingen (myocarditis, onvruchtbaarheid etc.) is in de praktijk bevestigd. Toch blijven mensen in niet bewezen onheilsboodschappen geloven en haasten zich om weer een prik te laten zetten zonder te beseffen wat de consequenties kunnen zijn.

Incompetentie

Ook een deel van het parlement kan en mag zijn handen niet in onschuld wassen. Is verantwoordelijk voor dit medische fiasco. De FVD vroeg op 29 januari 2020 een spoeddebat aan over het naderende corona onheil en werd weggelachen door de kartel partijen. Die namen hem niet serieus. Ook de Minister-president niet. Volgens regering en parlement had Nederland niets te vrezen. Aura Timen, hoofd infectieziektebestrijding bij het RIVM, antwoordde op die dag desgevraagd: “het zal zo’n vaart niet lopen, we zijn goed voorbereid en we hoeven ons vooral geen zorgen te maken”. Toen de PVV in maart 2020 een motie indiende om een inreisverbod voor mensen uit corona risicogebieden in te voeren, vonden de kartelpartijen het niet nodig, omdat zo’n maatregel volgens het RIVM sterk overdreven en nogal bevoogdend was. Om de term discriminerend maar niet te gebruiken. De PVV diende ook een motie in om alle scholen te sluiten en de kartel partijen met o.m. Groen Links en PvdA stemden weer tegen. Een paar dagen later schreeuwden die twee partijen wel weer om sluiting van de scholen. De FVD diende een motie in om gesloten Ziekenhuizen om te vormen in specifieke corona ziekenhuizen. GL stemde opnieuw tegen, maar schreeuwde een paar dagen later om speciale corona Ziekenhuizen. Politiek is belangrijker dan de volksgezondheid.

De gekozen overheidsroute om het Covid-19 virus in de greep te krijgen kende een onjuist gekozen startpunt en een voor de volksgezondheid ineffectief einde. Tussen start en finish werden machtsmaatregelen zonder rechtsgeldigheid doorgedrukt. Regering en hun adviesorganen OMT en RIVM hebben onderbouwde onderzoeksresultaten en verzamelde data op het gebied van de volksgezondheid angstvallig buiten de deur gehouden. Justitie weigert door 70.000 aangiftes tegen een Minister niet, en 20.000 aangiftes tegen een fractievoorzitter wel in behandeling te nemen. Liegende, frauderende en aan talrijke rechtszaken onderworpen fabrikanten en hun politieke sponsors zagen in het aan de man brengen van een onbetrouwbaar vaccin een prima verdienmodel. Zakken met belastinggeld werden door de verantwoordelijke bewindslieden voor hun deur gezet. Het coronabeleid had een discriminatoir karakter, bezat fascistische trekken en heeft niet geresulteerd in het beschermen van de volksgezondheid. In tegendeel zelfs.

Onbetrouwbaar

Inmiddels is uit overheidsdocumenten die middels de WOB-procedure wel moesten worden vrijgegeven (!), duidelijk geworden wat voor een boevenbende in die twee jaar bezig is geweest. Het is duidelijk geworden dat geen van de maatregelen kan bogen op een wettelijke argumentatie en andere factoren een rol hebben gespeeld bij het versterken van de greep op de Nederlandse samenleving. Rutte c.s. hebben zich met handen en voeten verbonden aan het uitvoeren van VN Agenda-21 (/2030), die binnen de in januari 2022 op het World Economic Forum in Davos afgesproken Grote (Groene) Reset, een cruciale stap is naar een communistische werelddictatuur.

Nederlandse politici (en zeker de Minister-president en zijn trouwe marionet de minister van VSM, maar zij niet alleen) genieten zichtbaar van de dictatoriale macht die ze zichzelf over onze samenleving hebben aangepraat. Gezien de benadering van de energietransitie, boerencrisis en antiRusland sancties willen bewindslieden dat despotische gedrag niet meer opgeven. De kosten van hun dictatoriale opstelling worden afgewenteld op de schouders van de Nederlandse samenleving.

Inderdaad, wij zijn bij de beer genomen, door incompetente bewindslieden, naar de mond van de regering pratende adviesinstanties en experts, door propaganda media, nepnieuws verspreidende radio – en TV zendgemachtigden en ook nog door een selectief optredend justitieel apparaat. Het gevoerde coronabeleid is twee jaar lang een geworstel geweest met een Corona spook. Het was en is een nachtmerrie waaruit we dankzij de regering nog steeds niet mogen ontwaken.

De leeuw brult wel, maar hapt nog niet toe.


[1] Zie Retraction paper van o.m. Savalle dat bij Euro Surveillance is ingediend

[2] Zie artikel https://www.zerohedge.com/medical/who-finally-admits-pcr-tests-create-false-positives )


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
J.Blaak
1 jaar geleden

De leeuw brult wel, maar hapt nog niet toe.

Het blijft niet bij brullen, het bijten komt wel en wie weet hoe spoedig.
Wanneer wordt de grens bereikt?
Is het als 30% van de bevolking in armoede vervalt (los van welke armoede energie- minimumloner of welke oorzaak dan ook) of 40% , 50% of is het in een klap klaar, vlam in de pan en revolutie, zoals in Frankrijk ten tijde van de Bastille opstand.
Hoop dat ze heel hard kunnen lopen in Den Haag, maar niet hard genoeg om hun straf te ontlopen