De zwijgende meerderheid

De zwijgende meerderheid begint zich te roeren. Er is ongemak in de maatschappij – die is er al jaren – en nu komt het er eindelijk uit. Boerenland, ons vaderland, moet kennelijk geofferd worden op het offerblok van de WEF, Europa, en meer van dat soort zaken die we helemaal niet willen als bevolking. Dat vindt uitgeverij ‘De Blauwe Tijger’ ook. Ruimte hier voor hun  (en onze) mening;

Beste Medelanders;

Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben, Nederland is aan het vastlopen, brandstofprijzen schieten omhoog, in bijna elke sector is een personeelstekort, bijna in elke sector zijn leverproblemen, kosten van levensonderhoud schieten omhoog, inmiddels zijn er al meer dat 60.000 asielzoekers opgevangen wat voor de nodige onrust en spanningen zorgt en mede oorzaak is van de huizenkrapte, huizenprijzen zijn buitenproportioneel geworden en we hebben nog rente die straks omhoog gaat.

© Uitgeverij De Blauwe Tijger

Ministers die miljardenuitgaven niet kunnen verantwoorden, de toeslagenaffaire die tienduizenden mensen treft, de mainstream media die telkens weer de fout in gaat door verkeerde informatie te delen.

Ondanks dat er nu al weer over een aankomende coronagolf wordt gesproken, is er in de zorg niks opgeschaald, er is eerder een gebrek aan personeel.

De boeren die een niet bestaand stikstofprobleem in de schoenen krijgen geschoven, onteigening dreigt voor duizenden boeren, die zelfde onteigening dreigt straks ook voor huiseigenaren die hun maandlasten niet meer op kunnen brengen.

Ook de visserijsector staat het water tot aan de lippen vanwege onwerkbare regelgeving en hoge brandstofprijzen.

Ministers die ervan overtuigd zijn dat afhankelijk zijn van het buitenland als het gaat om onze voedsel voorziening geen probleem is.

Kortom, onze toekomst en vooral die van onze kinderen komt in het gedrang.

Burgerlijke ongehoorzaamheid is het enige wat het tij nog kan keren, nu is actievoeren in je ééntje niet makkelijk dus mijn oproep is dan ook SLUIT JE AAN BIJ DE BOEREN! veel makkelijker kan het nl niet; de boeren strijden niet alleen voor het eigen bedrijf maar ook voor de zekerheid van een verantwoorde voedselproductie in het eigen land.

Deel deze oproep zoveel mogelijk in je familie/vrienden/werk app groepen.

Alleen gezamenlijk kunnen we verandering brengen.

Uitgeverij De Blauwe Tijger

——————–

Tot zover De Blauwe Tijger. Wij als Sta-pal sluiten ons hierbij aan. Niet omdat we boekjes willen laten uitgeven bij deze uitgeverij, maar wel omdat dit de kern is waar het om draait in dit land en vele andere landen. We worden, grof gezegd, genaaid in de reet door een club die nu toevallig de de lakens uitdeelt en waarschijnlijk op een niet eerlijke manier in die positie terecht is gekomen. Geen hond, werkelijk geen hond, heeft op deze voornemens van deze overheid gestemd.

Een heersende overheid of diens dienaren, die de hen gegeven macht misbruiken met andere oogmerken dan het dienen van de meest fundamentele rechten van de burgers, roepen het recht op van diezelfde burgers om zich tegen hen met kracht te verweren en zich op ordentelijke wijze van hen te ontdoen.

Daar is niets mis mee. U kunt gerust aan de protesten meedoen op een manier die u het beste past. Maar laat u niet ringeloren!


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
8 maanden geleden

TER INFO

WEF.jpg
8 maanden geleden

“””De boeren die een niet bestaand stikstofprobleem in de schoenen krijgen geschoven, onteigening dreigt voor duizenden boeren, die zelfde onteigening dreigt straks ook voor huiseigenaren die hun maandlasten niet meer op kunnen brengen””.Uit het artikel. ( The Bleu Tiger Studio, Groningen)

(133) ‘’We hebben absoluut geen stikstofprobleem. Het is een gecreëerd probleem.’’ | Op1 – YouTube

En….Jan Oplaat, stemde 34 jaAR LANG OP DE VVD………..en NU is hij er van overtuigd dat we het “stikstof probleem zelf gecreëerd hebben.

In het debat van Geert Wilders, PVV, en Hermans, VVD, wilde Herman geen afstand nemen van de ” stikstof- waanzin” .

De huidige coalitie is dus volledig doorgedraaid……….dat de burger in ” verwarring raakt” is logisch……… het is een bende, in Politiek Den Haag.Koddebeier
8 maanden geleden

Opgerot met het kartel en hun handlangers in de zogenaamde oppositie.
NEXIT, Nederland uit de WHO,WEF, NAVO,IMF, EURO en de EU,
Weg met al deze bizarre clubjes zij maken gezamenlijk de samenleving en het welvaren kapot !

Puck van der Land
8 maanden geleden

Chapeau voor dit samenwerkingsinitiatief. Ik steun het van verre afstand van harte. Ook in Spanje in Jaen, Andalusia, zijn boeren geinspireerd en met trac toren de snelweg opgegaan. Ook hun bedrijven worden bedreigd door de plannen van multinatinals de EU en andere globalisten. Ga zo door!! Wih steu nen de strijd net een groep nederlandse vrienden die ook op het platteland wonen.
MUCHO SUERTE!!!!❤

Laatst bewerkt op 8 maanden geleden door Puck van der Land
8 maanden geleden

Heer Nijhof, door mij op LinkedIn geplaatst met mijn commentaar, http://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6949273291584905216/

Leest u in deze feed ons idee over woningbouw “Noodplan en Vangnet”, geschreven in 2002. Paul Quekel, Waalwijk

Oplossing en financiering van Paul Quekel
Bij deze mijn idee over een Nationale Grondbank. Een oplossing voor de nu vaak veel te dure huizen welke hoofdzakelijk mede komt omdat de (vaak speculatieve) grondprijs een groot gedeelte uitmaakt van deze overtrokken totale prijs van een huis of appartement is het volgende idee.

De grondbank zou gefinancierd kunnen worden door de Nederlandse Pensioenfondsen die nu de effecten beurs is ingestort toch een outlet moeten hebben om op een verantwoorde manier hun ingelegde premies te beleggen.

De Nationale Grondbank verwerft de grond van de Nederlandse Boeren tegen een normaal geldende prijs voor Landbouwgrond. Deze grond kan gebruikt worden voor landschap en recreatie doeleinden alsook voor bouwlocaties. Als de grond bouwlocatie wordt dan krijgen de Nederlandse Boeren een nabetaling over de door hen ingebrachte gronden. Dit kan ook gelden voor de huidige bezitters van gronden die deze grond als speculatie al gekocht hebben van de Nederlandse Boeren.

De grond blijft eigendom van de Nationale Grondbank (de Nederlandse staat, wij dus als burgers van dit land) en zal in een nieuw soort van erfpacht gegeven worden aan burgers die zelf willen gaan bouwen en Sociale Woningbouwcorporaties die alleen maar een vergoeding betalen voor het gebruik van deze grond. Er kunnen dan veel betere en goedkopere huurwoningen worden gebouwd.

Groot voordeel is dat de belegging van de Pensioenfondsen niet kan verdampen zoals aandelen op de beurs en dat grond altijd grond blijft. En dat over tientallen jaren de investeringen van de Pensioenfondsen rendabel blijven.

De Nederlandse Staat garandeert een rendement van minimaal de wettelijke rekenrente die elk Pensioenfonds moet maken. Daarnaast kan er veel goedkoper en doeltreffender gebouwd worden omdat het component grond niet meer gefinancierd hoeft te worden.

Dit idee wil ik samen met Jan Jetten gaan bespreken met de diverse Pensioenfondsen en de PVK mede op de hoogte te stellen van ons verkiezingsprogramma op dit punt om zodoende weer een steentje te hebben bijgedragen.

Een voor allen en allen voor een, dat stemt de burger zeker!

NB Jan Jetten was toen voorzitter van Leefbaar Nederland en wij kregen een gigantische ruzie met Fred Teeven.

Hein
8 maanden geleden
Antwoord aan  Paul Quekelp

Nationale grondbank, een andere vorm van onteigening.