Circus Rutte

Je wordt gekwalificeerd als een tassendraagster van de Minister-president, laat een paar traantjes en het linkse deel van de Tweede Kamer staat op zijn achterste benen.

  • Een linkse politieke kleuter die doet alsof zijn speeltje is afgepakt, neemt een andersdenkende politica de maat met een woordgebruik waar een normaal mens van walgt; de Tweede Kamer gaat druk verder met het turen naar het scherm van de smartphone.
  • Linkse Kamerleden verketteren de beslissing van de Hoge Raad in Amerika en roepen hard over zelfbeschikkingsrecht en integriteit van het lichaam, maar wijzen die af als mensen zich o.m. om die reden weigeren te vaccineren.
  • Een idioot met een brandende fakkel staat voor het huis van een linkse politica, wordt in de boeien geslagen, zijn voorarrest wordt twee keer verlengd en wordt overnacht gevonnist.
  • Een idioot dringt het huis van een rechtse politicus binnen, bedreigt hem en zijn familie, wordt afgevoerd en is diezelfde dag op vrije voeten.

Niemand in de Tweede Kamer reageert en doet of zijn neus bloedt. Welkom in Circus Rutte!

Vraag: wat klopt er in dit verhaal niet? Antwoord: alles. Politici mogen naar hartenlust worden bedreigd, geïntimideerd en thuis opgezocht (zelfs tot in hun huis), mits ze van een niet-linkse signatuur zijn. Onze linkse Kamerleden nemen rechts de maat voor zaken waarin ze zelf ondertussen professionele niveaus hebben bereikt. Over inhoud wordt sowieso liever niet meer gesproken en de mensen die ons bezweren zeker te weten wat goed is voor dit land en dus voor 17,5 miljoen levens, zijn niet eens in staat om simpele fatsoenregels ten opzichte van hun collega’s na te leven of op een menselijke, sociale manier met elkaar om te gaan. Welkom in Circus Rutte!

Afb: Jan Willemsen / Flickr (bew: StaPal)

Er wordt door het linkse gedachtegebroed gemanipuleerd, gelogen en bedrogen om het eigen narratief geloofwaardig te maken en geaccepteerd te worden. Of het nu gaat om de onverwachte grote oversterfte na een vaccinatie; de stroom immigranten die bij de deur niet worden tegen gehouden en allemaal een plaatsje moeten krijgen in de overvolle Nederlandse huiskamer; om data om de ruil landbouwgrond tegen urbanisatie te onderbouwen of om energietransitie van een geloofwaardige verpakking te kunnen voorzien. De door de overheid gesubsidieerde rekeninstanties helpen graag mee om de subsidiestroom gaande te houden en de eigen levensvatbaarheid te verhogen. Het zogenaamde wetenschappelijke onderzoek naar houding en gedrag van Indië veteranen in de periode 1945-1950 is daarvan een van de treffende voorbeelden. Welkom in Circus Rutte!

Een voorbeeld van data manipulatie om een links narratief te onderbouwen leverde data-analist Wouter Akema. Hij deed uitgebreid onderzoek naar stikstof – en uitstoot data die door het RIVM zijn gebruikt. Dit keer betrof het diertellingen van rundvee bedrijven. Hij bestudeerde de toestand van een boer in Vlagtwedde. Volgens de data van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) werd de boer aangeslagen voor het bezit van 600 koeien. Op Googlemaps constateerde hij al dat in de beschikbare stalruimte zeker geen 600 koeien konden passen. Akema belde de betreffende boer op die op zijn vraag antwoordde nooit meer dan 170 koeien te hebben gehad en geen koe méér op zijn boerderij te vinden is. De aantallen runderen vormen de basis voor de ammoniakberekeningen door het RIVM. Uit navraag tijdens de boerendemonstratie in Stroe bleken meer RVO-gegevens niet te kloppen en hij adviseert op basis van zijn ervaringen om een scherp onderzoek naar RVO-data en RIVM-brondata te doen. Ook het CBS, NIBUD en PBL hebben zich in het nabije verleden schuldig gemaakt aan het manipuleren van data om een overheidsnarratief te onderbouwen. De conclusie luidt dat gegevens van door de overheid gesubsidieerde instanties niet te vertrouwen zijn als die een bepaald narratief moeten ondersteunen. Welkom in Circus Rutte!

Welkom in Circus Rutte, waar weinig gelachen wordt, tribunes dreigen te verzakken onder het gestamp van het ontevreden publiek, linksdragende talentloze artiesten driftig gepampered moeten worden om huilbuien te voorkomen en teveel entreegeld moet worden betaald voor een ondermaatse uitvoering. Het wordt tijd dat het de leden van de linkse kleuterklas in het circus Rutte voorgoed verboden wordt hun act op te voeren en zij met pek en veren uit de Haagse beemden worden verjaagd! In het artikel “Hoe corrupt is de Europese Unie” zijn vraagtekens en kanttekeningen geplaatst bij CPI score en plaats op de CPI lijst van Nederland.  Gezien de ontwikkelingen van de laatste vijf jaar zijn zowel score als plaats onterecht en de bovenbeschreven ontwikkelingen versterken die vaststelling.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 jaar geleden

De ambtelijke, politieke, bestuurlijke, gerechtelijke en financiële clowns van het Kostbanen Circus, hebben Nederland naar de afgrond gebracht en er zijn al vele mensen ingestort die opgeofferd zijn aan de belangen (lees inkomen) van deze machthebbers, die de wetten maken, invoeren en uitvoeren, zie ellendes.

Leest u over het Kostbanen Circus op: https://lnkd.in/e4Zja7W en mijn columns Utopie, Illusie, De Berusting en Milieu Op: https://lnkd.in/drv2fHQ met hier de brief aan Wim kok over het Nederlandse aardgas.

M. RUTTE en S. KAAG DOCTRINE VAN ELLENDES:
VERANTWOORDINGEN en misstanden van en door de heer M. Rutte en c.s.
Zorg en ziekenhuis ellende, Zorgverzekeraars ellende, Toeslagen ellende, Woekerpolis ellende, ICT ellende, Cyber ellende, Pensioenen ellende, UWV ellende, Jeugdzorg ellende, Onderwijs ellende, Studieschuld ellende, Woningnood ellende, Bouw ellende, Aardbevingen ellende, Energie ellende, Elektriciteitsnet ellende, Infrastructuur ellende (wegen, vooral N wegen, spoorwegen, viaducten en bruggen), Marktwerking en Privatisering ellende, Gedoogcultuur ellende, Gerechtelijke macht ellende, Raad van State ellende, Politie en Justitie ellende, Overstroming ellende, Covid 19 ellende, Immigratie ellende. Gas tekort ellende, Schiphol ellende, Stikstof ellende, Pfas ellende, enz. enz.

Schuld per hoofd van de bevolking was in 2012 nog 12000 euro en nu in 2022 al 28000 euro en daar zijn de garantiestellingen voor ECB en Brussel en de COVID 19 en Oorlog kosten nog niet in meegenomen. Hoezo diepe zakken? Daar boven op oplichtingen met LIBOR, EURIBOR, Witwassen, Derivaten, Woekerrentes, Dividend oplichtingen enz. enz.

Buskens
1 jaar geleden

Het zou mooi zijn als die circus Rutte acrobaten uit de trapeze zouden vallen en zonder vangnet!!!