Omvolken

De gemiddelde wachttijd voor een sociale huurwoning in Nederland is zeven jaar. De wachttijd in de gemeenten Landsmeer, Wormerland, Haarlemmermeer, Diemen en Amstelveen is gemiddeld langer dan 17 jaar. Behalve voor ‘vluchtelingen’, maar ‘omvolken’mag dat niet heten…

In 2019 werden op Schiphol nog ruim 70 miljoen reizigers verwerkt. In 2021 waren dat er nog slechts 25,5 miljoen, vooral door de coronamaatregelen. Wie nu denkt dat de Schiphol-directie onder leiding van Dick Benschop (PvdA) een plan klaar had liggen voor de periode na corona, komt nu bedrogen uit. Het bedrijfskundig genie van Benschop werd slechts in Davos gezien, waar hij met de fine fleur van de internationale politiek en het internationale bedrijfsleven plannen aan het smeden was voor een geweldige toekomst, al blijft onbekend voor wie precies. Momenteel is er veel te weinig personeel bij de incheckbalie, de beveiliging en bij de bagageafhandeling en de hele tent is grondig in de soep gelopen. Vluchtelingen, of nagereisde familieleden (meestal veel) kwamen en komen nog steeds binnen, ook via Schiphol. Of er nu corona heerst of niet.

Stikstof

Afb: pixabay

Om Nederland vol te kunnen plempen met huizen, is er op de burelen van onbekende ambtenaren een stikstofplan uitgerold. Niemand weet precies hoe het wordt gemeten “maar internationaal hep gezegd dattut klopt”, of zo iets. Oplossing: zoveel mogelijk koeien en varkensproductie naar China en Zuid Amerika, van grasland woonwijken maken en daar stikstof uitstotende mensen ophokken, zonodig met een uitkering en talloze toeslagen.

Elektriciteit

Het elektriciteitsnet ligt al lang onder druk. Steeds meer regio’s kampen met capaciteitsproblemen. Het net kan de overgang naar duurzame energie en elektrificatie – waarbij fabrieken overstappen op technieken die werken op elektriciteit – totaal niet bijbenen. Netbeheerder Liander zegt dat de stroomschaarste binnenkort nóg meer bedrijven en ook burgers zal gaan raken. Ongekozen EU-commissaris Timmermans (PvdA) werkt intussen aan een plan om vanaf 2027 elektrificatie van kleine bedrijfswagens te verplichten in alle EU-lidstaten. Zelfs een driejarige kan zonder telraam moeiteloos vertellen dat Timmermans maar een eind raakt lult en totaal niet weet waar hij het over heeft.

Desinformatie

De minister van Onderwijs, Robbert Dijkgraaf, heeft onlangs bij het praatprogramma Beau zijn zorgen geuit over Ongehoord Nederland. Volgens de minister verspreidt de omroep ‘desinformatie’. “… als burger vind ik het problematisch dat dit soort informatie ongefilterd doorgaat. Daar moeten we toch een kanttekening bij zetten.” Waar ging het onderwerp van Ongehoord Nederland dan over? Over ‘omvolking’ en dat was volgens de minister dus tegen een of ander zeer been.

Ik heb zo’n idee dat we de politiek in Nederland en Europa eens flink moeten omvolken. Maar goed: misschien ben ik wel een smerige nazi?Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 jaar geleden

Zeer goed artikel Ton. De gekte kent geen grenzen meer. De Jonge is nog zelfs beyond megalomaan. His ego is so big, his body can’t catch. Totaal onnozele achterlijke man. Dat t CDA hem niet eruit smijt is mij n raadsel. Naast NL vernietigt hij ook zijn partij (nou vind ik dat laatste prima). CDA nu 7 zetels in de peiling en onewomanshow BBB op 11. Maar dat doet blijkbaar nog niet zeer genoeg. “Ach t zijn maar peilingen”. Ja, in april 45 waren er ook nog voldoende duitsers die dachten dat AH nog wel ging winnen. Wat zijn dit voor mensen? Brokkenpiloten 3.0. Rijden door n stad vol gas over elk kruispunt dwars door rood… Timmermans is er ook zo één. 0.0 realiteitszin.

Laatst bewerkt op 1 jaar geleden door R.v Gemeren
1 jaar geleden

Op 29 mei 2022 Naar WNL gekeken. http://www.npostart.nl/wnl-op-zondag/29-05-2022/POW_05379709 na advertentie.
 
De heer Hugo de Jonge woont op Mars en wil gaan bouwen op de Maan. Wat kan deze brekebeen baarlijke nonsens en idiote onzin uitkramen en zou hij het zelf geloven? Hij leeft volslagen los geslagen van de werkelijkheid in de politieke bubbel van het eigen gelijk.

Onze oplossingen voor woningbouw, al vanaf 2002 door ons regelmatig naar de ambtelijke, politieke en bestuurlijke hotemetoten gestuurd, maar nooit antwoord gekregen: http://www.sdnl.nl/noodplan.htm en http://www.sdnl.nl/vangnet.htm voor wanneer huizen weer onder water komen te staan en dat is geen voorspelling maar een vaststaand feit, zeker nu de rentes weer stijgen.
 
Vandaag 29 mei 2022 sprak de heer M. de Jongen over nog 1 miljoen extra nieuwe inwoners in Nederland tot 2030?
 
Een relatie van mij had 2 Syriërs aangenomen. Ze kregen van de gemeente een huis en 12000 euro om het huis in te richten. Na 3 maanden hebben ze hun vrouwen (2) en kinderen (13) laten overkomen voor gezinshereniging. Bij mijn relatie zijn ze na 4 maanden vertrokken omdat het werk te zwaar was en ze hebben nu een uitkering. Ik heb grote waardering voor mevrouw Nausicaa Marbe ook voor haar column.
 
Leest u de column van mevrouw Nausicaa Marbe: http://www.telegraaf.nl/watuzegt/825326790/eerst-woningen-voor-eigen-burgers met een uitstekend advies en ik hoop dat de heer H. de Jonge dit leest en realistischer wordt!
 
CITAAT: “Eerst woningen voor eigen burger. Er is een probaat middel om burgers van de overheid te vervreemden: geef ze het gevoel dat ze tweederangs zijn in eigen land. Geef ze het gevoel dat ze er niet toedoen. Wen ze eraan dat ze voortdurend aan het kortste eind trekken”.
 
M.v.g. Paul Quekel
Waalwijk
 
CC politiek e.a.
 
NB wat had de heer Pim Fortuyn gelijk: “Je kunt niet dweilen met de kraan open”.
 
 
TER INFO:
En niet alleen om de Covid 19 ellende en de vele desastreuze beslissingen van de heren Rutte en de Jonge, maar ook door de gigantische ellende welke onder de Rutte kabinetten is en werd veroorzaakt door onverantwoordelijke politici, die het eigen belang (lees inkomen), het partij belang en het coalitie belang hoog, zeer hoog hebben en laten prevaleren boven de belangen van de gewone huis, tuin en keuken burgers.

En wanneer worden de veroorzakers van de gigantische ellende aangepakt door de samenleving? Een grote afstraffing op 16 maart 2022. Stem deze VOLKSONTNEMERS weg en stem lokaal. In Nederland, maar ook in Europa? Leest u http://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6899068105155231744/

Zie voor uitleg over VOLKSONTNEMERS op: http://www.sdnl.nl/iedereen.htm#verwijzing-2 en leest u mijn columns Utopie, Illusie, De Berusting en Milieu op: http://www.sdnl.nl/voorspelling1996.htm en hier kunt ook de brief uit 1996 aan Wim Kok lezen waarom we nu een aardgas schandaal hebben en ellende in Groningen.

VERANTWOORDINGEN en misstanden van en door de heer M. Rutte en c.s.
Zorg en ziekenhuis ellende, Toeslagen ellende, Woekerpolis ellende, ICT ellende, Cyber ellende, Pensioenen ellende, UWV ellende, Jeugdzorg ellende, Onderwijs ellende, Studieschuld ellende, Woningnood ellende, Bouw ellende, Aardbevingen ellende, Energie ellende, Elektriciteitsnet ellende, Infrastructuur ellende (wegen, vooral N wegen, spoorwegen, viaducten en bruggen), Marktwerking en Privatisering ellende, Gedoogcultuur ellende, Gerechtelijke macht ellende, Raad van State ellende, Politie en Justitie ellende, Overstroming ellende, Covid 19 ellende, Immigratie ellende, Schiphol ellende, enz. enz. .

Schuld per hoofd van de bevolking was in 2012 nog 12000 euro en nu in 2022 al 28000 euro en daar zijn de garantiestellingen voor ECB en Brussel en de COVID 19 en Oorlog kosten nog niet in meegenomen. Hoezo diepe zakken? Daar boven op oplichtingen met LIBOR, EURIBOR, Witwassen, Derivaten, Woekerrentes, Dividend oplichtingen enz. enz.

CITAAT “Volksvertegenwoordigers? Die zijn er toch voor de gewone huis tuin en keukenburgers, tenminste dat zou zo moeten zijn. Is dit de tegenwoordige invulling van het mooie beroep van volksvertegenwoordiger?

Of is deze naam verkeerd en moet het VOLKSONTNEMER zijn, ontnemen van geld, ontnemen van rechten, ontnemen van vrijheid van meningsuiting, ontnemen van een fatsoenlijke oude dag maar bovenal ontnemen van levensvreugde door de velen die eten uit de Staatsruif van een onbetaalbaar geworden apparaat (DE NEDERLANDSE STAAT) met veels te veel KOSTBANERS/KOSTBANEN,

Al meer dan 2,7 miljoen (De Telegraaf: 05/03/2004 en nu in 2022?), met van Rijkswege verplicht aangevuld met advocaten, accountants, fiscalisten, notarissen en adviseurs om zodoende een tweedeling te veroorzaken tussen de Opbrengstsbanen en vele KOSTBANERS/KOSTBANEN en met veel grotere en zwaarwegender gevolgen als de bestaande tweedeling waarover zo veel en graag gepraat wordt, ‘discriminatie’.
 

1 jaar geleden
Antwoord aan  Paul Quekel
Koddebeier
1 jaar geleden

We worden geregeerd door een volksvijandig kabinet, die dagelijks bedreigt, bedriegt en besteelt !!

Buskens
1 jaar geleden
Antwoord aan  Koddebeier

Nou, sterker nog, we leven zo langzamerhand in een communistische heilstaat!!!!

1 jaar geleden
Antwoord aan  Buskens

CITAAT UIT: http://www.sdnl.nl/quekel-kritiek.htm en leest ook hier door wie hoe de woning ellende is ontstaan. Onze oplossingen voor de woningnood al van 2002 http://www.sdnl.nl/noodplan.htm en http://www.sdnl.nl/vangnet.htm.

“Deze brekebenen moeten nu adequate oplossingen voor ons gaan verzorgen? De een als baas en de ander als commissaris, hoogleraar, minister. Het is adembenemend om te zien en te constateren hoe onze kapitalistisch communistische en zogenaamde democratische (?) Staat zich wentelt in de drek van de veroorzakers.

We hebben met grote dank aan deze heren/dames (wachtgelden) geleefd in een met geleend geld gekochte economie en nu moeten de kleren van de keizer voor de zoveelste keer door het gepeupel (wij dus) worden betaald.
Waarom schrijft niemand wat de echte redenen zijn?

Banken en verzekeraars hebben met toestemming van overheden (imaginair) geld uitgeleend dat er niet was, hebben in aandelen gehandeld die ze niet bezaten en verkopen nu goud/grondstoffen welke ze niet bezitten.

Het vele geld op de bankafschriften/polisbladen zijn slechts enkele cijfertjes op een vodje papier, pas als het imaginaire geld wordt opgenomen is het echt geld geworden en heeft het waarde. Daarom wordt nu overal reclame gemaakt om te pinnen, blijft het misdadige systeem ten minste gesloten.

En onze controleurs weten niet hoe het werkt, zijn onbekwaam of houden hun mond uit eigen belang, partijbelang en coalitiebelang. Wie gaat deze stal uitmesten? Of zal 1789 herleven en krijgen we een MODERNE BASTILLE? op de Europese binnenhoven”.