Het stinkt naar D66

Shula Rijxman, voormalig bestuursvoorzitter van de NPO, wordt wethouder voor D66 in Amsterdam. Ze krijgt onder meer Publieke Gezondheid, Preventie en Maatschappelijke Ontwikkeling, Lokale Media en Digitale Stad in haar portefeuille. Het ruikt inmiddels wel erg naar links en D66 in het bijzonder bij de NPO.

De benoeming van de voormalige bestuursvoorzitter van de NPO tot Wethouder namens D66 in de islamitische enclave Pyongyang aan het IJ, laat tenminste zien in hoeverre de NPO de laatste decennia in handen is gevallen van het marxisme. Rijxman maakte in haar functie van NPO-baas destijds geen geheim van haar ‘ergernis’ over het feit dat zij voortdurend werd ‘gekoppeld aan D66’; “Het is enorm opgeblazen” en “Het raakt me niet, maar ik vind het wel heel strontvervelend.” Die koppeling aan D66 blijkt nu meer dan terecht te zijn geweest, ondanks haar toenmalige, kranige verweer tegen de opvattingen dat zij politiek geëngageerd zou zijn, in een baan die bedoeld is om onafhankelijke journalistiek voort te brengen. Dat die onafhankelijkheid ver te zoeken was, kon eigenlijk al blijken uit de documentaire over D66-partijleider Kaag, die onder de hoede van Rijxman vrijelijk de ether kon kiezen.

Afb: wikimedia-commons

De documentaire over Kaag werd, naar pas later bleek, in samenwerking met D66 marketeers geredigeerd tot een doeltreffend propaganda instrument voor de partij aan de vooravond van de verkiezingen. Per saldo komt het er dus op neer dat de NPO, die jaarlijks met 900 miljoen van onze belastingcenten wordt gefinancierd, inderdaad instrumenteel is in de politieke propaganda en indoctrinatie, in het bijzonder voor de ‘bestuurlijke vernieuwers’ van D66. Nu zullen velen zeggen dat zij dit al járen  hebben beweerd, maar dat geurige vermoeden kon tot dusver nog niet zo duidelijk worden aangetoond als nu het geval is. Shula Rijxman heeft met haar stap klip en klaar bewezen dat de NPO al jarenlang heimelijk dienstbaar moet zijn geweest aan de linkse propagandamachinerie.

Onlangs werd de nieuwe omroep ‘Ongehoord Nederland’ hevig bekritiseerd door de Kamerfracties van D66, VVD, PvdA, GroenLinks, PvdD, ChristenUnie, Denk, Volt en Lijst Gündogan. De omroep had een onderwerp op de buis gebracht met als gast de Vlaamse politicus Dewinter, die sprak over een ‘omvolking’ in de Lage Landen. “Straks heeft de helft van NL een ‘migratieachtergrond’. Als dat geen ‘omvolking’ mag heten, wat is het dan wel?” noteerde Wyniasweek.nl vervolgens fijntjes. Niet meer dan terecht. Het feit dat de voormalig NPO-bestuursvoorzitter zich na jarenlange verdenkingen, inderdaad ontpopt als prominent D66 politica en het hevige verzet vanuit de Kamer tegen andere meningen op NPO maken het beeld rond: de NPO moet een slaafse propagandamachine voor het politieke Kartel zijn en niets anders.

Financiering van de NPO is daarom een verantwoordelijkheid van de partijleden geworden en niet van de belastingbetalers. Het is te gek voor woorden dat de belastingbetaler voor deze indoctrinatie opdraait. Het hele subsidiebeleid van de overheid moet op de schop, want in andere sectoren is het niet veel beter.

De penetrante geur van D66 is om onpasselijk van te worden. Die partij zou eigenlijk verboden moeten worden vanwege haar continue misleiding en misbruik van gemeenschapsgeld, om over seksueel misbruik nog maar te zwijgen.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
A.R. Girbes sr
2 jaren geleden

Shula Rijxman heeft met haar stap klip en klaar bewezen dat de NPO al jarenlang heimelijk dienstbaar moet zijn geweest aan de linkse propagandamachinerie””, aldus de heer Nijhof.

“Heimelijk dienstbaar aan linkse propaganda door de NPO.”” En…….door de belastingbetaler dus gefinancierd.
Wéér een bewijs dat ” het politieke kartel de clausule van het VERDEEL EN HEERS” heeft ingebouwd……. EN……… aldus, U en mij gewoon belazerd.
Ik heb zeker een flink aantal keren geschreven dat ” de politiek van nepotisme” nu haar vruchten afwerpt “ter genoegen”” van het huidige kabinet en de Linkse elite. Eigenlijk is het gewoon ziekelijk vilein parasiteren op de burger en de burger “knollen voor citroenen verkopen”. Een moreel besef is kennelijk te moeilijk….en voor hen is alleen de macht de “heilige graal”.
Het is zeker geen “Privilege” voor D-66″, ook andere partijen maken zich daar schuldig aan ´én de NPO is, naast de reclame-blokken, een pure propagandistische omroep……….. en dan te bedenken dat het linkse zooi commentaar heeft op de Omroep ” ONGEHOORD- NEDERLAND”, dewelke omroep alleen de feiten wil melden en ook de meningen wenst aan te horen.
Het meest stuitende is, dat de Nederlandse burger niet alleen wordt belazerd maar ook machteloos is gemaakt, waardoor onverschilligheid ontstaat.
Ik heb ook aan de Telegraaf geschreven dat…….. “”Het moet mij van het hart, ik moet concluderen dat de geestelijke gesteldheid van “onze” bestuurders buiten iedere vorm van realiteit functioneert. “”

En, zoals de heer Nijhof schrijft……………””De penetrante geur van D66 is om onpasselijk van te worden. Die partij zou eigenlijk verboden moeten worden vanwege haar continue misleiding en misbruik van gemeenschapsgeld, om over seksueel misbruik nog maar te zwijgen.”

Dat de heer Nijhof”” eufemismen gebruikt” duidt op beschaving ………. en dat kan ik niet van het huidige Kabinet `zeggen.

Bob Fleumer
2 jaren geleden

Hear hear Amen