Beschavingsruil

Het gesprek dat Ongehoord Nederland uitzond over het ‘omvolken’ van Europa en waarin met name de Vlaamse politicus Filip Dewinter (Vlaams Belang) stevige argumenten voor die gedachte poneerde, is verkeerd gevallen in de Nederlandse politiek volgens de NOS. De Vlaamse politicus vreest echter een volksruil minder dan een beschavingsruil en heeft daarvoor sterke argumenten; alleen al de Brusselse wijk Molenbeek.

‘Onafhankelijke journalistiek is een groot goed’, maar als het niet past in de linkse kraam dan liever niet op de staatsomroep kennelijk. Om de juistheid van de ‘omvolkingsgedachte’ nog meer kracht bij te zetten, werden de Kamervragen stom genoeg gesteld aan twee excellenties met Turkse paspoorten: Staatssecretaris van Cultuur en Media Gunay Uslu en Minister van Justitie en Veiligheid Dilan Yeşilgöz. Dan kun je zelf toch niet verzinnen: dat vereist extreemlinkse politici.

Filip Dwinter. Afb: Vlaams Parlement / Wikipedia

De NOS, die groot uitpakte over het vermeende onrecht wat Ongehoord Nederland de natie zou aandoen, bracht eerder nog een bericht naar buiten over het bezoek van Filip Dewinter en PVV-leider Geert Wilders aan de Brusselse wijk Molenbeek. Het werd beide politici door de burgemeesters verboden om de Molenbeekse grond te betreden. In de redenen waarom, verwezen die burgemeesters onder meer naar de grote hoeveelheid onrust die dat zou oproepen en naar hun onvermogen om in die situatie de orde en veiligheid te garanderen. Dat houdt dus in dat zelfs een Vlaams politicus een volkswijk in zijn eigen land niet meer kan bezoeken, om onrust onder de bevolking (lees: geïmporteerde islamitische omvolkingseenheden) te voorkomen. Maar bovenal dat de Belgische overheid klaarblijkelijk machteloos staat en niet langer in staat is om de orde te handhaven in die inmiddels ‘omgevolkte’ wijken.

“Hoe kan een bezoek van een parlementariër aan eigen grondgebied provocerend zijn?”, vroeg Wilders zich af. “Hiermee is Molenbeek officieel tot islamitisch grondgebied verklaard.” Molenbeek heeft al jarenlang de reputatie een kraamkamer van moslimextremisme te zijn. Zo kwamen de plegers van de aanslagen in Madrid (2004) en Parijs (2015) uit Molenbeek en vertrokken er relatief veel inwoners uit de wijk naar Syrië om zich aan te sluiten bij de ware islam van Islamitische Staat.

D66, VVD, PvdA, GroenLinks, PvdD, ChristenUnie, Denk, Volt en Lijst Gündogan (ROTFL) hebben de Kamervragen gesteld aan de beide (Turkse) staatsdames en deze negen partijen wijzen er in hun vragen op “dat dergelijke theorieën als rechtvaardiging van terreurdaden van aanslagplegers hebben gediend”. Sjoerd Sjoerdsma van D66 zei in het NOS Radio 1 Journaal dat in de ON! uitzending “levensgevaarlijke complottheorieën” werden verspreid. “En ook nog onweersproken en zonder enige kritiek.”

Laten we nu eerst maar eens vaststellen dat de Brusselse wijk Molenbeek en de Haagse ‘shariawijk’ het levende bewijs zijn dat er géén sprake is van complottheorieën, maar van een daadwerkelijke ‘omvolking’ die momenteel plaatsvindt en in tenminste die beide wijken is voltooid. De resultaten daarvan zijn niet best en wijzen inderdaad op wat Dewinter vooral poneerde: beschavingsruil.

Daar zijn die negen partijen kennelijk ook het slachtoffer van geworden. We gaan er niet op vooruit geloof ik.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
mgjb
1 jaar geleden

Ton,
Geheel met je eens.

En kijk ook eens naar de banlieus bij Parijs. Exact hetzelfde verhaal. Natuurlijk allemaal de schuld van de reactionnaire conservatieven zoals ik die niet in de multiculti nonsens geloven.

Ik ben vaak in de UK geweest voor werk en vooral vakantie in de countryside en probeer de grote steden te mijden.
Enkele jaren geleden was er een grote opstopping op de M25 en moesten we via London naar het westen. Zo kwamen we door de wijk (voorstad?) Lewisham. Tot 40 jaar geleden een keurige en aantrekkelijke middenklasse buurt. Maar nu is het alsof je door Lagos rijdt (ik heb 4 jaar in Nigeria gewoond). Alleen maar afrikanen, alles afgebladderde en armoedige troep, geen bomen, struiken of bloemen te zien. Ik voelde mij nogal unheimish en was blij dat we na een halfuur weer terug in de beschaving waren. Ik voelde me daar niet thuis.
In de UK zijn er vele dorpen en wijken waar de sharia de wet is. Britse politie komt daar niet meer.
Dit alles mag je niet hardop zeggen in het woke westen,maar ik doe dat dus wel. Laat al die deugmensen in GL en D66 eens naar Kabul vliegen en daar de taliban uitleggen wat ze fout doen. Zij willen nederland laten groeien tot 30 miljoen of meer door iedereen op te hokken in grote gettos en met wat stukjes natuur (waar vervolgens geen mens mag komen want dat is slecht voor de korenwolf). En overal wel genderneutrale toiletten. Dat dan weer wel!

Dank voor je artikel.