Problemen defensie opgelost

Alle personele problemen bij defensie zijn opgelost. In 2030 moet 30 procent van alle werknemers bij Defensie uit vrouwelijk personeel bestaan, terwijl dat nu nog maar 16 procent is. Staatssecretaris van Defensie Van der Maat (VVD) ‘vindt het nu een goed moment om zich hiermee intensief bezig te houden’.

Ministerie van Defensie, Den Haag. Afb: Jesterhat84 – Wikimedia-commons.

Terwijl de Oekraïense vrouwen als een enorme, vluchtende kudde Europa binnenstromen vanwege de oorlog in dat gebied, vindt onze nieuwe Minister het tijd worden om zich intensief bezig te houden met gendergeneuzel. Er zijn mensen voor minder in dwangbuizen afgevoerd. De doelstelling die deze klerk van Defensie heeft gesteld, kunnen eigenlijk nog wel sneller bereikt worden, namelijk door de manschappen massaal om te bouwen tot vrouw. Met name de meer blonde manschappen van onze strijdkrachten zouden daarmee een speerpunt in de aanvalskracht kunnen vormen; eenmaal ontdaan van de korte keu en voorzien van weelderige vormen en dito lokken staat er bij de vijand van alles overeind, maar tenminste niet de houwitsers. Dat is wel zo veilig en voordelig bovendien; een lichaamsverbouwing is een stuk goedkoper dan een F35 met vliegtax en verder zonder munitie. Minder schorre piloten ook, die nu nog met teksten als “pang – pang” en “boem” de motoren moeten zien te overschreeuwen bij zogenaamd gebruik van de boordwapens of na het werpen van een bosje bloemen. Enfin: zolang er geen sprake is van ‘grensoverschrijdende seksuele inseminatie’, vermeerdert dit type staatssecretarissen zich tenminste niet.

Van der Maat houdt er rekening mee dat de maatregelen “verschillende sentimenten” zullen oproepen in de organisatie. Hij benadrukt dat het tegen het licht houden van de eisen niet betekent “dat we inleveren op kwaliteit, maar juist verbreden, versnellen en differentiëren waar dat nodig is”. Mooie woorden, maar gelet op de achtergrond van deze man (!) kan toch werkelijk niet verwacht worden dat hij ook maar de geringste sjoege heeft van bommen en granaten. Hij is meer van de afdeling pennen en braaf achter de baas aanlopen.

De gekte van gender (een levensgevaarlijke persoonlijkheidsstoornis) heeft nu kennelijk ook toegeslagen bij burgers die als leidinggevend ambtenaar worden aangesteld bij Defensie. Onder de ervaringsdeskundigen, zoals eerder uitgezonden militairen, is kennelijk geen geschikte kandidaat te vinden. De keuze beperkt zich daarom veelal tot magere mensen met vrouwenhanden en moeilijke brillen, die vroeger vaak gepest werden op school; hun verdedigingsmechanisme is in die periode kennelijk voldoende op peil geraakt om leiding te geven aan de Nederlandse defensie. Ik meen dat dit een misvatting moet zijn.

Pas als een voormalig en ervaren militair, met een gedegen opleiding op KMA-niveau aan dit Ministerie leiding gaat geven, kunnen we dat gezelschap serieus nemen. Voor een carrièrepoliticus geldt de post als troostprijs, waaraan met populair en modieus gezanik kennelijk nog enige glans moet worden gegeven.  

En dan willen ze dat nog op Europees niveau gaan doen ook. Poetin lacht zich een bult aan zijn rug.


Ton Nijhof. Foto: Sjef Prins / APA

Ton Nijhof (1956) is zelfstandig dwarsdenker, politiek voslagen incorrect en auteur van o.m. ‘De Afrekening – Kroniek van een getergd volk‘ en redacteur van ‘Tegen de Tribalisering – De terugkeer van de stammencultuur in de moderne wereld‘. Daarnaast publiceert hij regelmatig op diverse websites, in het bijzonder op DeNieuweZuil en Sta-Pal / OSL-StaVast.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
mgjb
1 jaar geleden

Ton, het is veel simpeler dan je denkt. Je moet gewoon met de tijd meegaan. Alle militairen worden op zeker moment onder de krijgstucht gesteld. Dat is het goede moment dat ze verklaren vrouw te zijn (eventueel mogen ze dan aangeven dat ze op vrouwen vallen) en dan is het geregeld. Het leger is dan 100% vrouw en er valt niks meer te klagen.

Private Frazer uit Dad’s army zag het al vroeg aankomen https://youtu.be/V7NlFWh7Sz8

We’re doomed.

I ben volledig klaar met dit incompetente zooitje dat doet alsof het nederland bestuurt. En het ergste is dat ik gewoon niet begrijp hoe het zover heeft kunnen komen. De groene linkse 5e colonne heeft zich ingevreten in alle haarvaten van de maatschappij en daar betalen we nu voor. Dat zijn de aanhangers van Pol Pot en Mao zoals Paultje Rosenmoller en Duijvendak. Een leger hebben we niet nodig en als we door de russen bezet worden gaan we in lijdzaam verzet. Dat werd me persoonlijk in 1967 verteld door die peaceniks toen ik nog studeerde aan de TH Eindhoven. Ze geloofden er echt in.

1 jaar geleden

Wie is Christophe van der Maat?
 
Geboortedatum: 29-10-1980
Woonplaats: Breda

Christophe van der Maat komt uit Breda en studeerde in 2000 internationaal recht en bestuurskunde aan de Universiteit van Tilburg. Als gedeputeerde in de provincie Noord-Brabant had hij onder andere de portefeuilles infrastructuur, verkeersveiligheid en financiën. Daarvoor was hij onder meer adviseur bij de gemeente Dordrecht en directeur bij de gemeente Roosendaal. Nu is hij staatssecretaris van Defensie.

Nu we weten wie hij is……………. kan hij als ” verkeersdeskundige ” de vrouwen les geven om een tank te besturen, en dat zal Poetin leuk vinden.
Poetin lacht zich niet eens een bult………… hij weet het nu zeker hoe naïef en hoe incompetent het Nederlands bestuur op defensie is.
Immers: Aldus de heer Nijhof :”” De gekte van gender (een levensgevaarlijke persoonlijkheidsstoornis) heeft nu kennelijk ook toegeslagen bij burgers die als leidinggevend ambtenaar worden aangesteld bij Defensie. Onder de ervaringsdeskundigen, zoals eerder uitgezonden militairen, is kennelijk geen geschikte kandidaat te vinden.””

Ik ben even de juiste bewoordingen kwijt om commentaar te geven op de onvoorstelbare domheid, zoals Christophe van der Maat……… zich nu manifesteert.

Ik denk dat de psychiaters het heel druk krijgen………..!!! We hebben al een pseudoloog, een lafbek, en nu er een bij, ” un esprit chimérique ” die lijdt aan ” psittacose “……. én kan hij een “pucelle” uitzoeken……….. en die zijn dán ruim voor handen…….!!! Tjonge wat een land……..!!!!