Klimaat

Dat het klimaat er slecht voor staat, waren we verplicht te geloven van vooral politici aan de linkerzijde van het spectrum. Miljarden worden er inmiddels verdiend aan de pogingen om de opwarming van het klimaat te voorkomen.

Maar zie: er gloort licht. Alle congressen in alle uithoeken van de wereld, waar de vermetele wetenschappers onder het genot van champagne, gebraden patrijzen en achterstevoren gebakken vreugdeaardappelen overlegden, hebben zin gehad: alleen al bij de aankondigingen van ‘maatregelen’ heeft de natuur besloten zich van haar beste kant te laten zien.

Een vracht sneeuw waar je angstig van wordt. Niet dat het bijzonder is, want zelfs verderop in april kan er best nog een beetje sneeuw of hagel vallen in ons land. De lente is dan gewoon wat later dan normaal en dat is al zolang ik leef af en toe zo. Het is ook goed dat jongelui dit nu eens meemaken, want het maakt hen duidelijk dat ze door al die doemprofeten toch mooi anaal zijn genomen. Hopelijk begrijpen ze ook dat het deze charlatans te doen is om geld en niets anders en dat ze worden bedonderd met windmolens en zonnepanelen.

Met het klimaat is weinig aan de hand. Eens in de zoveel tijd is het weer eens wat warmer of wat kouder. Niks geen bijzonders.

Sneeuw op 1 april: ca 10 centimeter, maar het is snel weer weg.


Afb: screenshot voorspelling wxcharts.com 30-3-2022 om 16:00 uur.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties