Afrikaanse Oekraïners

Het is PVV-chef Geert Wilders opgevallen dat er in Budapest (Hongarije) nogal wat negroïde mannen rondlopen die klaarblijkelijk uit Oekraïne zijn gevlucht. Hij vraagt zich af waarom we dáár niets over horen in de Nederlandse media.

Dat is een begrijpelijke vraag en meteen ook een intrigerende. Nog niet zo lang geleden heeft Belarus (Wit-Rusland) een luchtbrug in gebruik gehad, om ‘vluchtelingen’ af te halen in Syrië en elders, teneinde ze over de Poolse grens te drijven. De bedoeling was om daarmee ‘het Westen’ onder druk te zetten. Druk op de zorg, druk op de beschikbare opvang, druk op de beschikbare woonruimte, druk op de uitkeringen en vooral: druk op de interne veiligheid in Europa. De methode is eenvoudig: je zegt burgers in een arm land toe dat hen een rijke toekomst wacht in het Westen en dat ze ‘voor weinig’ in het vliegtuig kunnen stappen. Vervolgens jaag je ze over de grens met een onwelgevallig buurland “en verder toedeledokie”. Duizenden hebben de Wit-Russen er getransporteerd. Goed bedacht, maar de Polen trapten er niet in; die trapten ze er net zo hard weer uit.

Er verschijnen inmiddels steeds vaker foto’s van jonge Arabieren en Afrikanen op Oekraïense treinstations die vluchten richting de EU. Bij het instappen in treinen ontstaan ​​ook vaak conflicten met Oekraïense vrouwen. Op video’s is duidelijk te zien hoe de Afrikaanse mannen Oekraïense vrouwen verhinderen in de trein te stappen en ze er soms zelfs weer uittrekken. Een andere video toont een man die met een mes voor een treindeur staat en alleen bepaalde mensen laat instappen.

Afb: Twitter

Allemaal ‘studenten’

Volgens de BBC echter, zijn het allemaal ‘studenten’ die vanuit Afrika naar Oekraïne kwamen om te studeren. Merkwaardig genoeg moeten we het doen met wat de studenten zelf vertellen: ‘door het haastige vertrek beschikken ze niet over papieren’ zegt de NOS. Niemand kan echter verklaren waarom dat ineens zoveel studenten zijn uit Afrikaanse landen. In aanmerking genomen wat het opleidingsniveau daar voorstelt, is het vrijwel uitgesloten dat dit allemaal ‘studenten’ zijn en moeten we hen meer vergelijken met wat apothekers en raketgeleerden uit Aleppo zouden zijn. In werkelijkheid betrof het vooral analfabeten. Miquel van der Goore – De Wit bevestigd op twitter het beeld van Wilders in een antwoord: ‘Ja precies @geertwilderspvv ik woon in centrum Boedapest. Veel vluchtelingen van Afrikaanse afkomst die via Ukraine Europa in wilden of werkzaam waren in Ukraine zijn gevlucht. Ze vragen bij alle EU consulaten in Boedapest nu hulp aan………’ Kennelijk zijn  het dus allerminst studenten, maar gewoon landverhuizers.

Ik kan me zo voorstellen dat een Nederlandse student die in Hongkong studeerde, na de onlusten daar geen koers zou zetten naar Vietnam of Cambodja, maar spoorslags terugkeert naar Nederland om zich eens te beraden over de situatie met betrekking tot de studie. Afrikaanse studenten denken daar kennelijk heel anders over of…. het zijn geen studenten, maar overblijfselen van de Wit-Russische migratie-inspanningen. Als het zo is dat ook dit wordt aangestuurd door de organisaties die zich ook bezighouden met de afschuwelijke mensenhandel zoals op de Middellandse Zee, dan moet nu toch eens uitgezocht worden welke organisatie dat precies zijn (en hoeveel die directeuren verdienen) en hoe wij hen bij de subsidiepotten wegslaan.

Neem een vluchteling in huis?

In 2015 was er op televisie een indrukwekkend programma over bekende Nederlanders (BN-ers) die een vluchteling kwamen afhalen voor een (kortstondig) logeerpartijtje. Uit de losse pols debiteerden de BN-ers een moreel oordeel over Nederlanders die “eigenlijk allemaal mee zouden moeten doen en een vluchteling in huis nemen”. Toenmalig CU fractieleider Arie Slob deed ook aan de actie van de omroepen mee: ”Wij willen ruimte geven aan particulieren die ruimte voor opvang beschikbaar hebben. Uiteraard moet je daarin zorgvuldig te werk gaan, maar laten we ons van onze gastvrije kant zien”. Toen het programma was afgelopen en de camera’s niet meer draaiden, was de teneur kennelijk meteen anders. Later gevraagd hoeveel vluchtelingen Slob inmiddels onderdak verleende, antwoordde hij: “Euh, we zijn nu aan het verhuizen. We gaan van een groter naar een kleiner pand. Het is nu niet de situatie om over dit soort dingen na te denken”. Slob bleek dus bereid om kleiner te gaan wonen om op die manier vluchtelingen in zijn huis te ontlopen?

Hij was niet de enige: niemand van de BN-ers heeft daarna ooit nog een vluchteling in het echt gezien, of het moet een horde Zwarte Pieten zijn geweest die de vertrekkende pont bij Hoek van Holland ternauwernood heelhuids wisten te halen. Met andere woorden: in BN-ers en CU-politici in het bijzonder, huist niet altijd een Barmhartige Samaritaan. Die laatste betaalde de herbergier overigens vorstelijk uit eigen zak. Slob en zijn makkers laten dat liever aan anderen over.

Maxima heeft voorlopig totaal nog geen problemen. De situatie met Minima is zorgelijker; zij kan er momenteel even geen vluchtelingen bij hebben.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
1 jaar geleden

Annabel Nanninga nam wel een vluchteling op (zonder allerlei publicitaire geklets)

A.R. Girbes sr
1 jaar geleden

“” Toenmalig CU fractieleider Arie Slob deed ook aan de actie van de omroepen mee: ”Wij willen ruimte geven aan particulieren die ruimte voor opvang beschikbaar hebben.””. ( aldus het artikel )

Het is mij bekend dat Arie Slob ” menslievend” vluchtelingen in huis zou nemen, maar daarvan is NIETS terecht gekomen.

Maar…….. we weten al zo lang dat het kletspraat van Arie Slop en zijn collega’s in feite NIETSZEGGEND IS, edoch…… slechts als ” reclame voor zijn dubbele houding, en uiteraard voor zijn ” zeer gelovige kiezers”. Immers: Zijn conventionele attitude en het ” FLUISTEREN MET EEN HERSENSCHIM “, een humanitaire beleving als voorbeeld voor zijn “gevolg” zou zijn.

Het enige wat ik hiervan vind, is dat óók Politici met een Christelijke instelling nog beter kunnen liegen dan Mark Rutte.

Ook is het bewijs geleverd dat Arie Slop gewoon een fantast is,…… en……… héél simpel de politieke macht wenst……….. !!! En dan maar denken dat de Nederlandse burger een minderwaardig soort is???? De arrogantie en minachting straalt er van af…………!!!! Want., hoezo …….. welk integer mens belazerd zijn kiezer en/of medemens???

Nee, toch………””.Euh, we zijn nu aan het verhuizen. We gaan van een groter naar een kleiner pand. Het is nu niet de situatie om over dit soort dingen na te denken”. Slob bleek dus bereid om kleiner te gaan wonen om op die manier vluchtelingen in zijn huis te ontlopen?””

Wie geloofd dat nog????? Dat “”de Media” de boel besodemietert is al een ingeburgerd ” fenomeen” …… maar naïviteit en een ziek altruïstische houding is per definitie fnuikend …………en ziet “men” het verschil niet meer wie nu Afrikaan is of iemand uit Oekraïne.

 

Boudica
1 jaar geleden

De vrouw des huizes heeft haar man onderwezen dat een vluchteling in huis weleens tegen de tien geboden zou kunnen zijn: Gij zult de vrouw van uw naasten niet begeren’. Hoe naief kun je zijn.

Maurits Campert
1 jaar geleden

Lieve partij die CU, toch?