Prettig Kerstfeest!

Op de valreep wensen wij al onze lezers en begunstigers een mooi Kerstfeest, onverminderd de politiek-terroristische aanslagen die wij nu hebben te verduren en wat nog komen gaat. Het zal hen er nog naar vergaan…

Laten we de Kerst ingaan met wat verstandige woorden uit het verleden die speciaal voor het huidige politieke klimaat lijken geschreven:

“Uren, dagen, maanden, jaren,

Vliegen als een schaduw heen.

Ach! wij vinden, waar wij staren,

Niets bestendigs hier beneên!

Op de weg, die wij betreden,

Staat geen voetstap, die beklijft:

Al het heden wordt verleden,

Schoon ’t ons toegerekend blijft!”

(Rhijnvis Feith, 1805)

———-

De komende week plaatsen wij geen artikelen, maar op 2 januari 2022 gaan we weer met veel plezier verder in dit ondermaanse.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
A.R. Girbes sr
2 jaren geleden

Ook ik wens iedereen een goed begin 2022….. maar houdt in gedachten dat we opnieuw worden belazerd door ” de Overheid” .

Zie mijn bericht aan de Telegraaf, d.d. 28 december 2021.

Nu China opnieuw een Kolencentrale opent en in Nederland het “STIKSTOF-PROBLEEM”, een door de “ overheid, op fantasie gebaseerde utopische kletskoek” is, moet ik toch al weer constateren dat de politiek in Nederland tot het niveau van een “ kleuterklas” is gepromoveerd. 
Dat de burger mogelijk voor een “ SCHIM moet gaan betalen, is te ziek voor woorden. En….. de boeren op grond van pure fantasie moeten verdwijnen, en, dat is onacceptabel. ( zie ook de column van Prof dr. Ronald Plasterk, d.d. 14 december 2021, in de Telegraaf) 

We zien dat Groen Links, VVD, D-66, P.v.d.A, en de Christenunie , als ook het CDA, er maar op los kletsen en daarmede ook hun geloofwaardigheid volledig te grabbel gooien. Hun bestaansrecht is nu ter discussie. 
Ik moet dus herhalen, dat de Partij van Mr Dr. Thierry Baudet ( Forum voor Democratie) het “”volledige gelijk””  aan hun zijde is komen te staan dat het stikstof-probleem een gecreëerd probleem is.  

Wie dat nu ontkent moet naar de psychiater.

2 jaren geleden

Wederkerige wensen en bedankt voor de interessante artikels.

Andries
2 jaren geleden

Zeer wijze woorden.