Het kabinet adviseert het kerstdiner kort te houden….

Waar de duizendkunstenaar Mark Rutte zich al niet mee bezig kan houden!  De inkt van het neocommunistische (minderheids-) regeerakkoord (D66 en ChristenUnie hebben immers slechts 29 zetels) is nog niet droog, of de drammerige opportunist komt met deze ‘nuttige toevoeging’ aan zijn staat van dienst. Dat regeerakkoord belichaamt het totale gebrek aan vertrouwen tussen partijen die het drie jaar lang met elkaar moeten zien uit te houden en afgekocht wordt met € 60 miljard om de voortdurende persoonsverheerlijking van Mark Rutte te garanderen.

‘Wij zijn een land van doorzetters,’ zei deze grapjas, kennelijk doelend op zijn totale gebrek aan scrupules om zijn plekje aan de Haagse ruif veilig te stellen. Daarbij deinst hij er niet voor terug om de conservatieve VVD en CDA kiezers met 48 zetels te prostitueren voor de gunsten van D66 en CU met slechts 29 zetels. Is dat ‘doorzetten’? Unilever en Shell zijn nog niet weggepest of er wordt een zwaard van Damocles van €1 miljard aan extra belastingen boven het bedrijfsleven gehangen om het vestigingsklimaat nog verder te ondermijnen in dit meest communistische land na noord-Korea en China, dat luistert naar de vernederende bijnaam van ‘ de narcostaat aan de Noordzee’. Dat dit in de gehele formatie nooit aan de orde is gekomen is tekenend voor het gebrek aan integriteit en gezond verstand van Rutte 4.

Gebroken vaasje van Rutte… Afb: PXhere

Tegenover de gestage verslechtering van sociale voorzieningen staat de toename van de lastendruk, met name voor (beneden-)modaal, dat meer en meer door indirecte belastingen en belastingen op gas en electriciteit via waanzin als ODE (Opslag Duurzame Energie) wordt uitgekleed. Om de delusie van het duo Rutte& Kaag, de klimaattransitie, te financieren wordt de bevolking verder uitgeknepen middels kostprijsvermeerderende heffingen op het dagelijks energiegebruik. Lagere inkomens worden het hardst geraakt door deze nominale lastenverzwaring om de eenvoudige reden dat zij een véél groter deel van hun inkomen kwijt zijn aan de energienota.

Ook de verhoging van de btw daterend uit 2019 werd nooit teruggedraaid terwijl dat geld gebruikt werd om de hoogste schijven van de inkomsten-  winstbelasting te verlagen. Rara wie de klappen krijgt? Kortom steeds minder waar voor ons geld, want gemiddeld betaalt de Nederlander steeds meer om vervolgens te horen te krijgen dat hij zijn kerstdiner moet beperken tot drie karige gangen en ook nog eens wat die mogen bevatten… Dat gezelschap is toch helemaal van God los?

Digitalisering is ook zo’n kreet waarvan deze overheid de mond vol heeft, om met omfloerste stem te reppen van ‘A.I.’, de artificiële intelligentie waarvan de ‘zelflerende’ algoritmes geschreven worden door politiekcorrecte grapjassen namens de belastingdienst met alle ‘verhoogde efficiëntie’ van dien. Algoritmes dienen ook in de sociale media om de politiekcorrecte censuur van Ollongren te faciliteren, maar een coherente visie op onze digitale leefwereld ontbreekt ten enenmale in Mark Rutte’s ‘race naar de bodem’. Het enige wat ‘in stenen tafels gebeiteld’ lijkt is een reprise van Mark Rutte’s toeslagenschandaal en de rituele verbranding van € 60 miljard aan een niet bestaande klimaatcrisis en hun nieuwste trouvaille, de stikstofcrisis waaraan geen enkel wetenschappelijk criterium ten grondslag ligt.

Hoe lang blijft deze collectie fraudeurs overeind?


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
koddebeier
2 jaren geleden

Boodschap aan het kabinet…..Val dood !!

A.R. Girbes sr
2 jaren geleden

Dat Mark Rutte een ” gevaar” voor Nederland is, blijkt bij velen al bekend te zijn, maar zijn electoraat bestaat kennelijk uit opportunisten, parasieten en aanhangers van de ” Pecunia non O’let”. ( Geld stinkt niet )

Daarnaast is Mark Rutte, ook, zuiver psychologische gezien,…..”” kennelijk een psychopaat,…..  en heeft hij mogelijk een antisociale persoonlijkheidsstoornis. Dit betekent dat deze persoon zich voortdurend antisociaal of crimineel gedraagt in politiek opzicht. Hij kan zich niet aanpassen aan de sociale normen die de maatschappij heeft gesteld. … Psychopaten gedragen zich brutaal omdat zij bijna niet angst gevoelig zijn.

Ook ik heb al eerder geschreven dat Rutte een ” verbaal begaafde idioot is”, en hij kennelijk toch door een grote massa wordt geaccepteerd.
Hoe we er ook over denken, dit is de realiteit, maar……… die realiteit is eigenlijk onacceptabel……….. maar, de strategisch zelfverzekerde Mark Rutte weet werkelijk geniaal zijn electoraat te bespelen en hij is “verknocht” aan het pluche. Rutte heeft ” geschiedenis gestudeerd” en door ” mogelijk” de psychologisch geschiedkundige tijdperken goed te hebben bestudeerd, hij die kennis toepast. Immers: De mens is in de loop der eeuwen niet veranderd.

Is Mark Rutte’s Politiek beleid crimineel? Kennelijk niet, want tot op heden is er geen strafrechtdeskundige geweest die een aanklacht tegen hem heeft ingediend.

Dat er geen “systeem” is die hem kan “wegwerken” is eigenlijk een tekort aan wetgeving, zodat een “soort impeachment” ( zoals in Amerika) hem zou kunnen afzetten, omdat zijn beleid in feite een destructief beleid inhoudt. Immers: Zijn beleid is “”niet gericht op het behoud van Nederland.”” En…… dat vind ik crimineel.

En, zoals de Heer Dunki terecht schrijft:
“”Het enige wat ‘in stenen tafels gebeiteld’ lijkt is een reprise van Mark Rutte’s toeslagen-schandaal en de rituele verbranding van € 60 miljard aan een niet bestaande klimaatcrisis en hun nieuwste trouvaille, de stikstof- crisis waaraan “”geen enkel wetenschappelijk criterium ten grondslag ligt.””

En, laat Prof dr. Ronald Plasterk in zijn column,17 december 2021, in de Telegraaf, schrijven, dat ” stikstof” een “”BESTUURLIJK GECREËERD” probleem is,…… zodat Mark Rutte eigenlijk ook nog een grote “fantast” blijkt én anticipeert op de domheid van de massa! Stikstof- crisis bestaat ALLEEN IN NEDERLAND, schrijft Plasterk nadrukkelijk.
Als dit nu nóg geen reden is om Mark Rutte een schop onder `zijn achterwerk te geven, weet ik het ook niet meer.!!!!

Het is ONHOUDBAAR…….. dat is duidelijk.

Tigron
2 jaren geleden
Antwoord aan  A.R. Girbes sr

Meteen na het aandienen van kabinet ‘Rutte 4’ een motie van wantrouwen indienen.( immers, dezelfde mensen die voorheen dat wantrouwen kregen zijn weer terug)
het zou een mooie nieuwe regel in de grondwet kunnen zijn; éénmaal weg blijft weg.
Zo gaat dat in het bedrijfsleven ook