Geen tijd voor reces

Dat de Tweede Kamer op Kerstreces is gestuurd is een aanfluiting voor de besturing van ons kleine land. Dag in dag uit komen honderden zogenaamde vluchtelingen ons land binnenlopen die de blik strak gericht hebben op een soort van ‘Zwitserlevengevoel’ onder het genot van sociale uitkeringen en gratis wonen, en als het op incasseren aankomt krijgen ze nog voorrang ook.

Dat kan kennelijk allemaal, maar intussen staat de zorg op instorten, verdwijnen opgespaarde pensioengelden naar knoflooklanden, kan de jeugd uit het huurhuis opkrassen om plaats te maken voor gelukszoekers en zucht ons land onder de krankzinnige willekeur van een paar regeringsgezinde alibiverschaffers/grootverdieners in het OMT. Als klap op de vuurpijl blijkt dat onze bewindslieden te pas en te onpas aanschuiven bij het World Economic Forum van ene Klaus Schwab om daarmee juridisch bindende afspraken te maken… Over wat eigenlijk? Over een ‘Great Reset’ en daaromtrent scheen D66-leidster Sigrid Kaag een ‘critical’ en ‘major role’ te vervullen. Het nieuwe leiderschap van Kaag speelt zich kennelijk vooral in het schemerduister af.

World Economic Forum

Het World Economic Forum (WEF) is een mega-lobby, opgericht door Klaus Schwab, die daar een uiterst lucratieve familieonderneming van heeft gemaakt, met een jaarsalaris van ruim 1 miljoen euro. Het begon allemaal in 1971, toen de Duitser Klaus Schwab voor het eerst een managementsymposium hield in Davos . 444 deelnemers kwamen destijds naar de Zwitserse bergen en discussieerden over uiteenlopende economische onderwerpen en geopolitieke strategieën. Het forum fungeert als stichting en geniet fiscale voordelen. Het is sinds 2015 zelfs erkend als een internationale non-profitorganisatie in Zwitserland, waardoor het dezelfde status heeft als bijvoorbeeld het Internationale Rode Kruis. Dit heeft voordelen, bijvoorbeeld bij het financieren van projecten. Niet alleen wordt de jaarlijkse bijeenkomst in Davos georganiseerd, het forum is nu het hele jaar door actief, biedt evenementen over vele onderwerpen en in alle regio’s van de wereld.

De omzet ligt nu aannemelijk rond de 300 miljoen euro. Het forum wordt voornamelijk gefinancierd door de bijdragen van de aangesloten bedrijven en sponsors. Er zijn 120 strategische partners, waaronder Deutsche Bank, Deutsche Post, Audi, Henkel, Burda, Allianz, en de wachtlijst is nog langer. De minimale jaarlijkse bijdrage is een aantal jaar geleden met een vijfde verhoogd tot CHF 600.000. ‘Normale’ sponsoren betalen ongeveer de helft en er zijn ook eenvoudige leden die 50.000 frank bijdragen. Hiervoor krijgen zij toegang tot de bijeenkomsten en informatie. Ondanks de hoge prijzen is er grote belangstelling voor het lidmaatschap.

Het forum is een geldmachine; de ​​groei bedraagt ​​sinds de oprichting gemiddeld meer dan zeven procent per jaar. In de afgelopen jaren is het aantal werknemers verviervoudigd tot vermoedelijk meer dan 600 personen en zijn er grote kantoren in New York, Peking en andere plaatsen. “ Het is een feit dat het forum rust op een sterke financiële basis die in de afgelopen decennia is opgebouwd”, schrijft voormalig FAZ-journalist Jürgen Dunsch in het boek ‘Gastgeber der Mächtigen’. De financiële rapportages zijn niet erg transparant, noch de inkomsten, noch de uitgaven worden uitgesplitst, bekritiseert hij. Het stichtingskapitaal is niet gekwantificeerd, het gaat volgens schattingen om ruim 30 miljoen Zwitserse frank. Ook zijn er forse reserves van ruim 130 miljoen euro en soms nog meer. De ogenschijnlijk niet onaanzienlijke winsten worden opnieuw geïnvesteerd. Hoe rijk het forum werkelijk is, blijft onduidelijk.

Great Reset

Wat het WEF precies met de ‘Great Reset’bedoelt is niet helemaal duidelijk en die onduidelijkheid maakt de bevolking wat onrustig, vormt een rijke voedselbron voor allerhande complottheorieën. Het is inmiddels echter gebleken dat onze regering bewindspersonen afvaardigt naar WEF-bijeenkomsten en ook dat met het WEF juridisch bindende afspraken worden gemaakt:

Dat is op zichzelf voldoende reden voor de Tweede Kamer om dat te bespreken, in het bijzonder nu het WEF voor onze Minister van Buitenlandse Zaken (destijds Kaag/D66) een belangrijke rol ziet weggelegd in een ‘Global Trading System’.  Wat houdt dat in, zo’n ‘Global Trading System’? En hoe komt het dat dit WEF op 20 juli 2020 al weet te melden dat de wereld begin 2022 uit de COVID-19 pandemie zal geraken?

Er zijn zodoende een aantal vragen opgedoken die zo snel mogelijk een antwoord behoeven, zeker nu de heersende politiek zich opmaakt om de oude wijn in nieuwe zakken te verpakken. De Kamer staat werk te doen. Grondig werk.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ing. J. Onno Dekker
1 jaar geleden

Voor de bijeenkomsten bij het WEF van de nazist-fascist Klaus Schwab wordt gewoon betaald met uw belastingeld. Alleen al vanuit Nederland enorme bedragen. Volkomen duidelijk dat hier landverraad en genocide wordt gepland en uitgevoerd. In een normale oorlog was de vijand Schwab, Gates, Soros al lang aangevallen en mogelijk afgeknald. Maar zo werkt het niet op deze aardkloot. Het volk zal zelf in ondergronds en bovengronds verzet moeten afrekenen met de landverradende rechters, politici en farmafiguren en wel in 2022 op een zeer vergaande wijze, wil er nog maar een paar miljoen nederlanders overblijven. Dit jaar staat Nederland besproeiing met chemische en bacteriologische middelen te wachten. Maar helaas worden de berichten van OCCAM slecht opgepikt.

Toch maar weer de lijst van oorlogscriminelen.

Kabinetsleden voeren genadeloos de agenda van Klaus Schwab en de mondiale criminelen uit:
-+ -+ -+ -+ -+ RIP -+ -+ Memento Mori -+ Ipsos Mori (verkiezingsfraude) -+ –+ [ O-<–<]
niets bezitten en gelukkig zijn?
Met Huig Plug: NIET VERGETEN!

Prent deze lui in je grafeenoxidevrije brein,
voor een tribunale afrekening!

Mark Rutte – Agenda Contributor | World Economic Forum
Feike Sybesma – Agenda Contributor | World Economic Forum
Bill Gates – Agenda Contributor | World Economic Forum
Sigrid Kaag – Agenda Contributor | World Economic Forum
Ursula von der Leyen – Agenda Contributor | World Economic Forum
Christine Lagarde – Agenda Contributor | World Economic Forum
Laurence D. Fink – Agenda Contributor | World Economic Forum **)
George Soros Agenda Contributor | World Economic Forum
Dan Andrews – Agenda Contributor | World Economic (Australia)
Bill Gates – Agenda Contributor | World Economic Forum
Sheila Warren – Agenda Contributor | World Economic Forum

DAVID ROCKEFELLER FELLOW
Rob Jetten, Parliamentary Leader, D66 (Democrats 66); Member of Parliament, The Hague

Sharon Dijksma | World Economic Forum
Robbert Dijkgraaf | World Economic Forum
Maxima | World Economic Forum
Hugo de Jonge | World Economic Forum
Bruno Bruins | World Economic Forum
Dirk-Jan Omtzigt | World Economic Forum (broer van Pieter Omtzigt)
Wopke Hoekstra | World Economic Forum
Lilianne Ploumen | World Economic Forum
Carola Schouten | World Economic Forum <——-Christen Unie
Ingrid Van Engelshoven | WEF | Women Economic Forum
Femke Halsema | World Economic Forum
Ferdinand Grapperhaus | World Economic Forum *)
Mark Zuckerberg | World Economic Forum
Emmanuel Macron | World Economic Forum
Angela Merkel | World Economic Forum
Jacinda Ardern | World Economic Forum (Nieuw Zeeland)
Danny Rothschild | World Economic Forum

Sympathisanten depopulatieagenda:
+Corinne Ellemeet (speciaal ouderen en abortuspil)
+Jesse Klaver (klimaathype en voorstander van meer homo’s in de politiek)
+Kathaleine Buitenweg (Davosbezoekster)

Nikki Sterkenburg (in onderzoek door psychologen occam; houdt nepvaccin in stand)
Steven van Weyenberg (https://www.wcef2021.com › speaker › steven-van-weyenberg)
http://www.weforum.org/agenda/authors/ursula-von-der-leyen

WAKKER worden: LANDVERRAAD door kamerleden en kabinet.
Onder oorlogsrecht veroordeling door een militair tribunaal.

1 jaar geleden

Moet ik dan toch constateren dat we worden bestuurd door “”criminelen” die ons uitleveren aan het “World Economic Forum,” en er is geen toestemming gevraagd aan de Nederlandse burger door middel van een referendum.

Wat komt nu duidelijk tot uiting? . Deze demissionaire regering, Met Mark Rutte, Wopke Joekstra en Sigrid Kaag in de Hoofdrol.

  1. Dat de bevolking geheel bewust buiten spel is gezet.
  2. Dat. de “elitaire bende” slechts de macht wil en wil beschikken over de staatsruif.
  3. Dat het WEF plannetje al jaren bestaat én er een doelbewuste strategie is uitgestippeld om zo weinig mogelijk tegenstand te ondervinden.
  4. Dat de “veronderstelde” complot theorie van het Forum voor Democratie, Mr. dr. Thierry Baudet, nu écht géén complot blijkt te zijn maar, dat de harde waarheid zéér goed is gezien en dat zijn tegenstanders nu passen in de rubriek “fantasten” en volksmenners met een criminele attitude.”
  5. Dat ook de Tweede Kamer der Staten Generaal mogelijk een “louche’ rol heeft gespeeld past de woorden, ” veronderstelling en kartelcriminaliteit” , met de uitschieter naar de onderstreping van de ” mogelijke kennis en zwijgplicht” , zodat iedere verontwaardiging nu een ongelooflijke eenvoud van “Theater” blijkt.

Dat de bevolking slechts OUD VUIL is én haar de mogelijkheid is ontnomen, van tegenkracht, door het referendum af te schaffen komt ook Kasje Ollongren in beeld van D-66. En, wie nog even nadenkt, ziet ook de vriendin van Ollongren, Prinses Beatrix, op de voorgrond verschijnen.
Dat de “overeenkomsten met het WEF juridisch binden zouden zijn, doet de deur dicht én als aanvulling op mijn conclusie de “verontwaardigde uiting dat we te maken hebben met Krankzinnigen”.
Het blijkt dus dat, naast de “grootste zwendel in de geschiedenis, het domesticeren van de landbouw, nu ook de mens zelf aan de beurt. “

En…… het zwendelen houdt maar niet op.

Puck van der Land
1 jaar geleden

Uitstekend artikel dat duidelijkheid geeft over wat het WEF doet en van plan is. Voor iedereen die nog dacht dat het vast weer een complot theorie is van FvD. Het wordt helder dat Sigrid Kaag hierin een grote rol speelt en dus geen haast heeft met de vorming van een nieuwe regering. Nederland wordt verkwanseld door zich juridisch vast te leggen op zaken van het WEF, een club die op eigen initiatief handelt en met hun grote geld alles omkoopt. De EU is slechts een uitvoerder en corona het rookgordijn. Ik ga dit artikel aan al mijn contacten sturen. Het is 5 voor twaalf. Wakker worden.

Boudica
1 jaar geleden

Waarom en voor wat heeft EZ via minister Hoekstra (lid van WEF) € 651.000 overgemaakt naar WEF. Nergens wat overgelezen behalve info via FvD. Allerlei gelden vliegen uit de staatskas maar heen en weer zonder duidelijke uitleg. Gaat lekker zo, graaien uit de staatskas voor organisaties waar leden van het kabinet en koningshuis deel uit maken. Ook de door het WEF vermelde belangrijke bijdrage van Sigrid Kaag mbt het M-O lijkt me zwaar overdreven gezien het debacle bij de terugtrekking uit Afghanistan. Op kosten van de burger een grote broek aantrekken, ja dat kunnen we allemaal wel.

ing. J. Onno Dekker
1 jaar geleden
Antwoord aan  Boudica

Waarschijlijk een bijdrage voor deelnamen aan landverraad en voorbereiding genocide op de jeugd. De bedragen per deelnemende landverrader varieren:
“Membership and partnership fees range from CHF60,000 to CHF600,000 depending on the level of engagement.”

Duckduck dit maar na, er wordt betaald voor moord en landverraad. Wie zich daar druk overmaakt heeft te vrezen voor zijn leven.

r dunki
1 jaar geleden

Great Reset = 2030 Agenda VN = Karl Marx = Rutte/Kaag