COVID Carnaval

Hoera, er is weer nieuwe baby geboren; haal de beschuiten met genderneutrale muisjes maar weer uit de beschuitbussen. Dat zou de juichkreet kunnen zijn van al die -ologen die frequent op het scherm hun onuitputtelijke wijsheden mogen uitbraken. Want, de ontdekking van een nieuwe variant, betekent weer een goed betaald optreden bij een van de vele zwamprogramma’s. Het gezicht in de plooi voor een spiegel nog oefenen en de experts zijn gereed om uit te leggen waarom die nieuwe variant dwingt tot nieuwe vrijheid beperkende maatregelen. 

Omicron – geïmporteerd uit Zuid-Afrika – is veel besmettelijker dan de Deltavariant en let op, de ziekenhuizen zullen volgens de leden van het OMT weer vollopen met Covid-19 besmette personen. Wel of niet gevaccineerd. De Jonge ondersteund door Van Dissel van het OMT bestond het om op zaterdag vast te stellen: “er is veel wat we nog niet weten over de omnikorn variant . Ook het ziektebeeld weten we niet…..je hebt de booster echt nodig tegen deze variant anders ben je niet beschermd!” Ze weten niet wat het is, maar het is heel erg en dus moet er hard ingegrepen worden.

De snelheid van een eventuele besmetting is hoger dan de Delta variant, de effecten echter niet. Zo blijkt uit Zuid-Afrikaanse ervaringen. “De omikronvariant is heel duidelijk minder ziekmakend dan de eerdere varianten van het coronavirus” aldus Dr. Tempelman. Op 19 december dit bericht uit Zuid-Afrika: “South Africa ministers announced the country is moving to stop contact tracing and quarantining of Omicron contacts. Healthcare experts discovered the Omicron is so weak that they do not need to trace the Omicron variant among the people”. Ook gelezen experts van het RIVM en OMT? De vraag of een snelle verspreiding, ook betekent dat de effecten heftiger en langer duren dan andere virusvarianten werd opnieuw niet bij een van de praatprogramma’s gesteld.

Geen vaccin beschermt
volledig en langdurig”

Mochten de Zuid-Afrikaanse experts zich te hebben vergist, waarom worden maatregelen waarvan de achterliggende twee jaar is vastgesteld dat ze een virus (variant) er niet onder kunnen krijgen, toch weer afgestoft en van de stellingen gehaald, is voor de doorsnee burger een raadsel. Een harde lockdown en vaccineren, vaccineren, vaccineren. De in de haast ontwikkelde vaccins blijken niet 100% en slechts gedurende vier tot zes maanden bescherming te bieden tegen het in 2020 ontdekte SARS-Cov-2 virus en als ontdekking van een variant en weer vaccineren het beleidsuitgangspunt is en blijft, dan moeten we de komende jaren tig keren gevaccineerd worden.

Op het scherm bevestigen twee politici bijna wekelijks dat zij papegaaien wat het OMT hen aanreikt en uit antwoorden op gestelde vragen blijkt dat die twee niet weten wat zij eigenlijk uitbraken. Hoe vaak heeft het OMT er met hun adviezen en voorstellen in de achterliggende twee jaar naast gezeten? Bijna altijd. Desondanks, wie niet of in de nabije toekomst te weinig gevaccineerd is, valt buiten de boot en moet volgens politici op de blaren zitten. Pfizer sorteerde alvast voor op een structurele vaccinatie voor de komende jaren:  “Pfizer verwacht (hoopt) dat de wereld tot zeker 2024 last houdt van Corona”. Dat zal kunnen betekenen dat de Nederlandse samenleving geconfronteerd wordt met opvolgende tweedelingen. Met een structureel karakter.  Gevaccineerden versus ongevaccineerden; twee keer versus een keer gevaccineerden; drie keer versus twee keer gevaccineerden etc. Hoor ik nu weer de Farma industrie van plezier op de dijen slaan?

Vaccinatiegraad zegt niets over bescherming

Volgens de nationale bovenmeester moet de Nederlandse bevolking de booster vaccinatie ook nemen om de vaccinatiegraad naar 99,9% op te stuwen. Een nietszeggende papieren mijlpaal, omdat niet 99,9% van de bevolking beschermd is tegen het SARS-Cov-2 virus en diens varianten, maar dat hoge percentage een prik heeft ontvangen die niet volledig “dekt” en dan ook nog tijdelijk. Die uitspraak is een voorbeeld van een self fulfilling profecy, een uiting van ongefundeerd wensdenken. Dat streefgetal kan om moverende redenen nooit bereikt worden.

Er zijn miljoenen personen in Nederland die om verschillende argumenten die prik niet laten zetten. Mensen willen zich uit ideologische en/of religieuze redenen niet laten vaccineren, een ander segment is geschrokken van de informatie door erkende wetenschappers die duiden op de negatieve effecten voor de individuele gezondheid zoals hersenaandoeningen, spierverlammingen, ontstekingen in de aorta, hartspier. De derde reden zijn die duizenden migranten die komen uit herkomstlanden waar inwoners of misbruikt worden als vaccinproefkonijnen of door witte boorden criminelen van vaccinaties onthouden worden. In beide gevallen kunnen ze (een variant van een variant van) het SARS-Cov-2 virus Nederland binnenbrengen en elkaar en anderen in overvolle transportmiddelen en opvangcentra besmetten.

Reuters heeft op vrijdag 17 december gemeld na evaluatie van de uitspraken van  Gavi die het vaccinatie programma in de Derde Wereld stuurt waar onze migranten en asielzoekers hun herkomstlanden hebben:

Tens of millions of migrants may be denied COVID-19 vaccines from a global programme because some major manufacturers are worried about legal risks from harmful side effects”. Wat lees ik verder in het bericht? “Nearly two years into a pandemic that has already killed more than 5 million people, only about 7% of people in low-income countries have received a dose…..vaccine deliveries worldwide have been delayed by production problems, hoarding by rich countries, export restrictions and red tape. Many programmes have also been hampered by hesitancy among the public……the legal concerns are an additional hurdle for public health officials tackling the coronavirus – even as officials say unvaccinated people offer an ideal environment for it to mutate into new variants that threaten hard-won immunity around the world. Many COVID-19 vaccine manufacturers have required that countries indemnify them for any adverse events suffered by individuals as a result of the vaccines, the United Nations says….Where governments are not in control, that is not possible”.

Gavi beweert dus stellig dat 93% van de bevolking van Afrikaanse ontwikkelingslanden, waar de meeste van onze migranten vandaan komen, niet gevaccineerd zijn tegen geen enkele virus variant. Niet, omdat het gros niet gevaccineerd wil worden, maar veel meer door allerlei trucjes van de witte boorden criminelen samengesteld uit overheidsfunctionarissen, hulpverleningsorganisaties en farma industrie, die dure rechtszaken over de ongewenste effecten vrezen. 93%! en Nederland zet de grenzen wijd open voor mensen die uit die herkomstlanden kunnen komen en vraagt zich dan verwonderd af waarom het virus nog steeds niet is bedwongen. Gek hé? Die stakkers zoals ze graag  door politici, activisten en deugmensen worden betiteld, zijn potentiële virusdragers die de besmettingsgraad opstuwen, omdat ze door onze Minister bij binnenkomst niet verplicht worden om gevaccineerd te worden.

Vaccineren en oversterfte

Waarom in de achterliggende maanden zoveel besmette gevaccineerden in de Ziekenhuizen zijn opgenomen, wordt niet door de kenners van  het OMT uitgelegd. Waarom is er een piek in de oversterfte herkenbaar en staat het een in verband met het ander? Onlangs confronteerde Pepijn van Houwelingen van de FVD, de minister met de uitkomsten van een onderzoek uitgevoerd door hoogleraar Ronald Meesters, professor Theo Schetters en informatie analist Wouter Akema. Op basis van CBS informatie hebben de drie de relatie oversterfte-Covid-19 in kaart gebracht en geanalyseerd.

Hun onderzoek stelt vast dat corona vaccinaties een van de oorzaken zijn van de verhoogde oversterfte bij de categorie 65-plus – 80 jaar:“Our results for the 65 – 80 cohort strongly suggest that further investigation into the direct mortality effects of COVID-19 vaccinations is urgently called for, and that the current mass vaccination campaign should not be continued without proper public information about the risks”.

Wat was de reactie van de minister? Deze omhooggevallen onderwijzer uit het basisonderwijs beschuldigde van Houwelingen van het verspreiden van desinformatie, niet beseffende dat hij niet van Houwelingen op die informatie moet aanspreken, maar de drie genoemde heren. Hij de man met de kleine opleidingsachtergrond weet het beter dan onafhankelijke (niet door de overheid gesubsidieerde of met de farma industrie gelieerde) experts met een jarenlange ervaring en dieptekennis. Zij weten niet waarover zij praten, maar meneer de minister wel. Hij beseft niet eens meer dat juist hij degene is die herhaaldelijk de samenleving voedt met ongefundeerde uitspraken en nooit ingeloste voorspellingen. Met gemankeerde informatie.

Ook Duitse onderzoekers die in opdracht van de Duitse politica Ute Bergner een onderzoek deden naar een verband tussen vaccinatie en oversterfte stelden vast dat de oversterfte toenam met de verhoging van de vaccinatiegraad. Die onderzoekers verspreiden dus ook desinformatie?

Balanceren op uitgegloeid ijzerdraad

Het enige wat politici blijkbaar kunnen is het onjuist interpreteren van beschikbare data. Met de zegen van het OMT en RIVM. Binnenhalen van potentiële virus (variant) dragers, de over het geheel genomen blanke  bevolking dwingen om zich te vaccineren op straffe van en vervolgens ontkennen dat de oversterfte bij het allochtone segment ook kan worden veroorzaakt door die vaccinatie.

Niemand mag zich verbazen dat het kabinet op Kamervragen eindelijk heeft bekend “juridisch bindende overeenkomsten” gesloten te hebben met het World Economic Forum van Great Reset-propagandist Klaus Schwab. Het World Economic Forum (WEF) is een globalistische organisatie die het coronavirus wil gebruiken om een wereldwijde Great Reset uit te voeren. Om vooral in de westerse wereld totalitaire controlestaten te vestigen. Want dat is veilig en efficiënt voor regeringen van het kaliber Rutte en Biden.

Het misbruiken van arme kansloze mensen die als potentiële dragers van een virus (variant) kunnen en moeten worden beschouwd, geen enkele bijdrage kunnen en vaak niet willen leveren aan het voortbestaan van die totalitaire staat en de welvaart en welzijn kunnen ondergraven, is verre van veilig. En efficiënt? Hoe dan? met het mes tussen de tanden en het zwaard in de hand? Met de gesel over de ruggen van werkwillenden? Op die manier kan de omvolking door de heren Rutte en De Jonge en co worden gestimuleerd en hebben ze zich duidelijk al op het criminele pad begeven

Wolven in lamskleren. Nederland gaat weer geregeerd worden door een groep witte boorden criminelen die boven – en onderwereld willen laten samenvloeien om de middenklasse op te laten gaan in de laagste klasse en de westerse samenleving te modelleren naar een samenlevingsvorm waar ze 40 jaar tegen gevochten hebben.

Nog deze nabrander; De Jonge hoeft geen commissie op te tuigen om te laten onderzoeken of een persoon na de boostervaccinatie nog 15 minuten op een stoeltje moet blijven tandenknarsen. Uit eigen ervaring weet ik dat men in Duitsland dat al twee maanden niet meer doet, maar misschien is die informatie nog niet bij Hugo in de bus gekomen.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties