Het hoge woord is eruit

De COVID-19 waanzin stijgt ten top nu de criminele Witte Huis COVID-adviseur Tony Fauci, de Amerikaanse kloon van dr. Josef Mengele, dit weekend ten aanschouwen van de natie in een New York Times podcast voor het eerst moest toegeven ‘dat de vaccinaties mensen doden’.

In zijn wanhoop pretendeerde hij weliswaar dat ‘boosters’ de mensheid gaan redden. Maar in een simpele tijdlijn zien wij hoe deze crimineel met zijn COVID kaartenhuis in elkaar zakt in een tijdsbestek van ruim één week. Op 8 november gaf hij tijdens een interview met NPR’s Mary Louise Kelly al toe dat hij het eigenlijk niet meer ziet zitten dat het virus ooit weggevaccineerd zal worden (zie artikel : Wij kunnen Corona niet wegvaccineren d.d. 1.11).Op 12 november gaf hij in The New York Times’ podcast ‘The Daily’ zijn waarschuwing af aan gevaccineerden dat hun vermeende bescherming gestaag terugloopt, ondanks zijn maandenlange leugen dat dit niet het geval was. In een gerelateerde bekentenis refereerde hij ook aan het angstig verzwegen nakende fiasco in Israel met de vierde prik in luttele tijd, terwijl juist daar de gevaccineerden bij bosjes omvallen. Voor de zekerheid riep hij desondanks op om zo snel mogelijk ‘boostershots’ te accepteren, maar het lijken steeds meer de immorele globalistische extremisten, net als Hugo, die door dik en dun blijven schreeuwen dat vaccinatie volstrekt veilig is.

Integere rechters

In een land waar 58,5% gevaccineerd is maar 60 miljoen zich van dag tot dag steeds harder verzetten tegen Joe Biden’s chantage om vaccinatie te af te dwingen, begint het globalistische kaartenhuis overal te wankelen. Nu ook omdat de ene na de andere integere Amerikaanse rechter het opneemt voor de slachtoffers van wat Hugo hier met zijn ongrondwettelijke 2G beoogt. Het zal uiteindelijk de Supreme Court zijn die de charlatans met hun globalistische nachtmerrie een doodschop geeft. Een bemoedigend steuntje in de rug voor Thierry in zijn virtuele éénmansstrijd tegen het corrupte Kartel.

De schrik er in houden

Dit zijn typische commentaren, uiteraard buiten de MSM : ‘Fake television “doctor” and treasonous criminal Tony Fauci is finally admitting that the Wuhan coronavirus (COVID-19) “vaccines” he pushed so hard for Americans to take are both worthless and deadly’. Of :Fauci says that people can expect so-called “breakthrough” infections to accelerate. His solution, however, is to get even more of them in the form of “booster” shots’. Tijdens voornoemde New York Times‘ podcast “The Daily” werd duidelijk dat de injecties de vespreiding van Corona eerder versnellen dan tegenhouden, omdat de door de vaccinaties ondermijnde natuurlijke afweer onder gevaccineerden van  a l l e  leeftijdsgroepen geen verweer meer heeft tegen de Deltavariant. Om de stemming erin te houden meldde Fauci dat er inmiddels ook al een Delta + variant is…

Je moet de schrik er toch in houden in plaats van de vaccinaties stop te zetten in het publieke belang van de volksgezondheid? Wellicht kan iemand in Den Haag dit eens onder de grote neus van Hugo houden? De wanhopige Fauci klampt zich nu vast aan de ‘boosters’ met “I think … that the boosting is gonna be an absolutely essential component of our response, not a bonus, not a luxury, but an absolute essential part of the program” terwijl hij notabene zèlf eerder refereerde aan de nutteloze ‘boosters’ die in Israel juist net zo averechts blijken te werken als de vaccins. De man is een beetje in de war van al zijn eigen gelieg en bedrieg, maar daar weten wij in Hugo’s Utopia  alles van…


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
koddebeier
2 jaren geleden

Het wordt tijd het oude kartel te breken en ze gevangen te zetten !
Deze mensen horen niet in de politiek ze zijn onbetrouwbaar allemaal .