Brulboei Bruls gaat weer los

Ik miste hem al een tijdje, maar onlangs kwam onze nationale  Billy Turf weer met een aantal vette uitspraken, waarmee hij recht wilde doen aan zijn achternaam: “om de stijging van het aantal coronabesmettingen een halt toe te roepen moet de wettelijke verplichte anderhalve meter afstand weer worden ingevoerd….de volksgezondheid moet op dit moment prevaleren boven de principes van mensen die zich weigeren te laten vaccineren”.

Praatjes vullen geen gaatjes

Wat bedoelt deze praatjesmaker nu eigenlijk? Heeft zijn uitspraak betrekking op het aantal vals-positieven door de ondeugdelijke PCR test of heeft hij het daadwerkelijk over personen die met Covid-19 verschijnselen in het Ziekenhuis zijn opgenomen? En over wie heeft hij het als hij galmt over mensen die zich weigeren te laten vaccineren? Personen die dat uit religieuze of ideologische overwegingen weigeren of personen die niet gevaccineerd kunnen worden door onderliggende psychische en/of lichamelijke ongemakken? Of alle drie categorieën?

Gevaccineerden die toch met Covid-19 verschijnselen in het Ziekenhuis worden opgenomen, bevestigen dat vaccineren ook niet het wondermiddel is zoals door zogenaamde experts voortdurend beweerd wordt? Wat is dan de waarde van de Qr code? Dan die arbitrair gekozen anderhalve meter. Simulaties hebben vorig jaar aangetoond dat die afstand weinig bescherming biedt en bij het ontbreken van natuurlijke en kunstmatige “wind” eigenlijk een afstand van 10 meter plus aangehouden moet worden.

Gezichtsmaskers, isoleren, lock downs, quarantaine, afstand bewaren, vaccinaties en andere compleet onzinnige handelingen van het gezondheidszorg theater die absoluut niets hebben gedaan om de gezondheid of het welzijn van de samenleving te beschermen tegen de naar hun zeggen aanhoudende COVID-19 pandemie. Die maatregelen hebben weinig tot geen effect gehad op het terugdringen van het SARS-Cov-2 virus en toch wordt juist door personen op machtsposities frequent geroepen deze maatregelen weer in te voeren. Bestuurders op alle hiërarchische niveaus bevestigen voortdurend hun probleemoplossende armoede.

Bruls staat intussen bekend om zijn ongenuanceerde kretologie die het goed lijkt te doen in de media, maar de doorsnee mens opnieuw in de Covid-19 stress duwt. Vroeger speelden anderen voor boeman, tegenwoordig zijn dat individuen als Osterhaus, Gommers, Kuipers en …Bruls. Veel geluid en weinig wol. Zogenaamde kenners die op basis van onderbuikgevoelens in de openbaarheid hun twijfelachtige zorgen openbaren. Zogenaamde experts die na twee jaar plus nog steeds geen antwoord kunnen geven op de vraag “waarom die aantallen met Covid-19 verschijnselen opgenomen personen weer stijgen. Als gevaccineerde personen besmettingen nog steeds kunnen overbrengen, zelf besmet kunnen worden en zelfs aan Covid-19 kunnen sterven. Dan is het brullen om anderhalf meter, mondkapjes en vaccinaties loos gehuil in een diepe put. Misschien is het verstandig de inmiddels meters hoge op wetenschappelijke basis geproduceerde rapporten stevig te bestuderen, voordat de bevolking weer de stuipen op het lijf gejaagd wordt.

Studiemateriaal

In de achterliggende twee jaar minus zijn duizenden uren besteed aan het analyseren van gelekte beelden uit Wuhan. Honderden onderzoeken zijn gewijd aan zin en onzin van het ontwikkelen van vaccins om het SARS-Cov-2 virus te bestrijden. Bewezen is dat het virus snel muteert, waardoor ontwikkelde vaccins niet werken, kort werken, ongewenste schadelijke bijwerkingen hebben. Onderzoek van het Massachussets Institute of Technology (MIT) heeft bevestigd dat mensen tegen niet één coronavirus blijvende immuniteit kunnen opbouwen. Mensen blijven hooguit enkele maanden immuun en daarom is het buitengewoon onwaarschijnlijk dat er ooit net als bij SARS-3 een werkend vaccin tegen het SARS-Cov-2 virus wordt ontwikkeld. Ook onderzoekers van de Columbia Universiteit ontdekten dat mensen herhaaldelijk opnieuw geïnfecteerd werden met hetzelfde coronavirus. Zelfs in hetzelfde jaar. Soms meer dan eens. Kortom na de tweede komt de derde, vierde etc. prik en de farmaindustrie met de heer Gates in de voorste rijen lacht in het vuistje.

Meters papier zijn gebruikt om te benadrukken waarom PCR testen resulteren in valspositieven en daardoor een verkeerd beeld van het aantal daadwerkelijk besmette personen schetst. De kritiek op de PCR testen groeit met de dag. Het Center for Evidence-Based Medicine van de Universiteit van Oxford, en Universiteit van West England hebben de bovenstaande observatie bevestigd. De test reageert ook op dode virusdeeltjes van een infectie die men al weken geleden heeft gehad. In de VS, VK en Afrikaanse landen hebben ze ontdekt dat ook andere factoren als besmetting van het testmateriaal, besmettingen in de laboratoria en testlocaties valspositieve meldingen genereren. Het Centers for Disease Control (CDC) rapport CDC-006-00019, Revision: 05 van 13 juli 2020 bevestigt die observaties. De uitvinder van de PCR test, Nobel laureaat Kary Mullis (1944-2019) accentueerde in 2018 dat zijn PCR test geen virusinfecties kan aantonen en daar ook niet voor bedoeld is. De WHO heeft eind december 2020 zelf toegegeven dat de PCR test vrijwel uitsluitend vals positieven[1] oplevert. Een bevestiging van beweringen van veel experts dat de PCR-test alleen geen klinische besmettingen kan aantonen.

Wetenschappelijk is bewezen waarom mondkapjes de besmetting door het virus niet kunnen stoppen (iets met gaten van het mondkapje en omvang van het virus). Hoogleraar medische microbiologie Bert Niesters van het UMCG, zegt over het gebruik van mondkapjes: ”tegen virussen helpt het niet, het is een schijnveiligheid”. De gebruikelijk geworden doekjes voor mond en neus zijn niet effectief, omdat virussen zoals het corona virus volgens Niesters er doorheen gaan. En gaat hij verder: “Coronavirussen en andere virussen zitten in kleine druppeltjes en je raakt eigenlijk vanaf een kleine afstand besmet. Het gaat om een afstand van anderhalf tot twee meter, of minder. De druppels komen dan op de mondkapjes en als je dit aanpakt met je hand kun je je alsnog besmetten. Het is overigens ook onhygiënisch Als je zelf ziek bent en moet hoesten of niezen, besmet je het mondkapje van binnenuit met je eigen vieze vloeistof. Alleen die medische (het FFP-2 masker) werken echt goed, die gebruiken we dus ook in het ziekenhuis bij covidpatiënten”.[2] De breed gebruikte mondkapjes zijn effectief tegen fijnstof. Tenminste als ze schoon zijn. Daarnaast wordt het CO2 niveau dat iemand met een mondkapje inademt al binnen enkele minuten met een factor 1000 verhoogd. Na vaak en langdurig dragen van een mondkapje wordt het zuurstof niveau in het bloed verlaagd, wat schadelijk is voor de algemene gezondheid, en de poorten wijd openzet voor tal van ziekteverwekkers.

Een groot aantal wetenschappers en experts heeft talrijke malen gewaarschuwd voor vaccinatie met de (te) snel ontwikkelde vaccins die een gemankeerde procedure hebben doorlopen. Die waarschuwingen strekken zich uit van niet veilig volgens geen enkele wetenschappelijke methodologie via brengen kanker mutagene cellijnen in het lichaam, introduceren gifstoffen in het lichaam, brengen nanotechnologie en roboteffecten in het lichaam tot het veroorzaken van permanente en onbekende genetische veranderingen door recombinante RNA en recombinante DNA technologie. Zodra het DNA is veranderd, is er geen weg terug. Wie dit ook op de markt brengt, die kent het uiteindelijk resultaat niet.

Onderzoeksresultaten naar de effectiviteit van alternatieve geneesmiddelen zijn in het ronde archief van de semi kenners verdwenen ten gunste van dure vaccins en gepatenteerde geneesmiddelen. Natuurlijke versterkers zoals zink en vitamine D, Hydrochloroquine gecombineerd met zink in de beginnende fase en vitamine C en quercetine werden door wetenschappelijke subsidiegraaiers snel gedemoniseerd en de samenleving werd sterk afgeraden om deze goedkopere en effectieve middelen te gebruiken om de effecten van het SARS-Cov-2 virus te bestrijden. 

Resultaten van en door erkende wetenschappers. Sommigen zelfs Nobelprijs laureaat, maar de Nederlandse kenners en in hun slipstream meegezogen politici en bestuurders weten het allemaal veel beter. De Van Gaal uitspraak: “ben ik nu zo slim of ben jij nu zo dom” is bijna dagelijks van toepassing op deugpolitici, onwetende activisten en semiwetenschappers.   

Werkwijze van de overheid

Op zondagavond kreeg de kijker een inzicht in de manier waarop de overheid zijn zin doordrijft als burgers gebruik makend van hun democratische rechten om in dit geval instrumenten van energietransities tegen te willen houden.  Door wetten en algemene maatregelen van bestuur in de geest van the greater good of the community toe te passen kunnen ze tegenstribbelende burgers uit manoeuvreren, met de rug tegen de muur zetten, monddood maken en zelfs onder de noemer terrorist gevangen zetten.

Onthullend en onthutsend is de manier waarop de Hoge Raad, politie, justitie en media als verlengstuk van de politiek op een ondemocratische en gewelddadige manier tegen individuele burgers tekeer gaat resp. als criminelen afschildert. Geen wonder dat de doorsnee burger tegenwoordig de overheid en brallende bestuurders als Bruls als de binnenlandse vijand beschouwt. Een overheid die illegale praktijken faciliteert en impotent is tegen de echte criminelen. Het overheidsoptreden tijdens de SARS-Cov-2 virus pandemie is gelijksoortig als bij de energietransitie.


[1] Zie  https://www.zerohedge.com/medical/who-finally-admits-pcr-tests-create-false-positives.

[2] De realiteit is dat de gaatjes in medische mondkapjes 30 keer groter zijn dan de gemiddelde grootte van SARS-CoV-2 virionen. Goedkopere (maar comfortabelere) katoenen maskers die vaak worden gedragen, hebben openingen die 100 x groter zijn dan virusdeeltjes


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
G33RT
2 jaren geleden

Burgemeester H(ubert) Bruls (c.s.) realiseert zich te weinig, inderdaad, dat er 18 mutaties en 700 varianten zijn. Daarbij hoort Bruls bij de groep die zich zelf ‘opkweken’ voor de IC, met of zonder suikerziekte type 1 of 2, maar wat zijn deze suikerziektecijfers? Volgens het diabetesfonds heeft 90,4% van de mensen type 2. Omdat [meer dan] 99% van die type 2-patiënten het (obese) gewicht aan hun levensstijl te wijten hebben, zijn er dus 895 personen PER WEEK (!) die zich zelf ‘klaarstomen’ voor de IC.

P.S.
Type 1 kunnen hun ziekte alleen maar onder controle houden, dit in tegenstelling tot type 2.