Erwin Versteeg: Afghaanse tolken worden misbruikt

Erwin Versteeg is zelfstandig ondernemer, raadslid in de Gemeente Enschede sinds maart 2018 en voorzitter van ‘Verbindend Enschede’. “De columns die hij schrijft, zijn op persoonlijke titel en bedoeld om een discussie op gang te brengen. Onderwerpen in de columns zijn lokaal, landelijke, geopolitiek en maatschappelijk. En daarmee lokaal en/of landelijk mogelijk geen onderdeel van ons (politiek) verkiezingsprogramma.”

Het was weer eens een emotionele avond tijdens de stedelijke commissie. Een nieuw hoofdstuk in het opvang feuilleton. Aan de andere kant, uitgaande van het krantenartikel van de zaterdag ervoor, leek het deze keer gewoon voor de bühne te zijn. Nu wordt de zwaar beladen term omvolking wel eens gebruikt. Dit is echter niets anders dan het (politieke) beleid om de demografische samenstelling van de bevolking te wijzigen door immigratie (opvang statushouders) of het beïnvloeden van voortplantingsgedrag.

Erwin Versteeg

Op basis van de genoemde cijfers en feiten, in wezen exact wat onder het regime van de afgelopen 3 coalities (ook) in Enschede gebeurd. Daar komt nog eens bij dat nog steeds 4 illegalen (inmiddels tussen de 18 en 27 jaar) in een oude drukkerij van bed, bad en brood worden voorzien. Onverantwoord en onmenselijk. Wat dat betreft zou een groot deel van de lokale politici in Enschede eigenlijk net als veel landelijke politici gewoon mee moeten doen in een de-radicaliseringsprogramma. Dat wil zeggen: een de-radicaliseringsprogramma dat ervoor moet zorgen dat deze politici stoppen met het vernietigen van ons land, vernietigen van onze welvaart, onze cultuur, tradities, waarden en normen.

Want laten we wel zijn, in deze ‘progressief’ christelijke gedaante bestrijdt ook het christendom zichzelf. Het is te gek voor woorden onder welke vals-profetische wijze (Nieuwe Testament) telkens weer de meest radicale vormen van de islam worden binnengehaald en beschermd. Onze Westers christelijk – humanistische normen en waarden discrimineren en vernederen wordt steeds normaler in Nederland en inmiddels dus ook in Enschede. Waarom accepteren we dat? Christen zijn en een kruisje dragen is inmiddels meer taboe dan homo zijn of niet met de regenboogvlag zwaaien om ‘refugees’ welkom te heten. En dan wordt er ook nog getwijfeld aan je gezonde verstand.

Maar ondertussen staat de leefbaarheid ernstig onder druk, in tal van wijken raakt de bevolkingssamenstelling in onbalans, qua volkshuisvesting grote problemen, de sociale cohesie die verdwijnt, capaciteitsproblemen in de zorg, het onderwijs en bij de Politie. Smakeloos en harteloos. Dat is hoe partijen als de onze worden weggezet. En dat omdat wij wel begrip en respect hebben voor de eigen inwoners en ook opkomen voor deze inwoners.

Je kunt als gekozen Nederlandse volksvertegenwoordiger toch gewoon zeggen: ons land is vol! Het absorptievermogen van de grote gemeenten is qua nieuwkomers bereikt. Nederland laat geen asielzoekers meer binnen.

Nooit opgeven, niets doen is geen optie. Nederland/Enschede is het waard!

*****


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
J.Blaak
1 jaar geleden

Misschien is het goed om het verdienmodel van de vluchtelingen industrie eens onder de loep te nemen.
Teveel geitenwollensokken -links georiënteerde zakkenvullers-staan aan het roer van deze industrie en verdienen er een goed belegde boterham aan.
Vaak beter belegd dan menige hardwerkende arbeider die alleen goed is om de ruif te vullen waar alles en iedereen uit mag eten, behalve diegenen die hem vullen.
Kappen met die waanzin.
Kappen met het bekostigen van onze eigen ondergang.