Kijk het AD framen:

Het Algemeen Dagblad moet wekelijks wel geweldig veel subsidie ontvangen, want de ‘journalistieke onafhankelijkheid’ kan geen oorzaak zijn om een onwelgevallige politicus te framen zoals dit ‘dagblad’ doet. Het is, op z’n minst, nogal stuitend.

Afb: screenshot website AD, d.d. 6 september 2021 om 18:17 uur.

Er schijnt wat ophef te zijn rond FvD-leider Baudet, die een handenweigerende journalist het woord ‘homo’ toevoegde. Wel met een grote grijns die eveneens met een grote grijns werd beantwoord. Het COC, een homoclub, schijnt ‘opheldering’ te vragen. Geen idee of het allemaal wel klopt, maar aan de combinatie van foto en bijbehorende tekst kun je al wel zien dat het de krant niet is te doen om de feiten, maar meer om het creëren van een zekere sfeer. Een sfeer die het potentiële terroristen van b.v. de AFA moreel kennelijk wat gemakkelijker moet maken om Baudet éérst in de ruggengraat (van achteren) neer te schieten en daarna door het hoofd. Volkert van der Graaf zal de precieze instructies wel hebben doorgegeven aan zijn maten.

Misselijk die hele krant. Hier staat hoe het in elkaar zit.

En niet anders.

Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
koddebeier
2 jaren geleden

Het AD is de Donald Duck van links, alleen minder leuk en met meer leugens !!

2 jaren geleden

Ik kan, ” helaas” niet anders concluderen dat we te maken met een algemeen ” insania moralis” , een zieke geestestoestand, waarbij de “lijder” niet vatbaar is voor zedelijke gevoelen.

Ik verbaas me dan ook “IEDERE DAG” hoe het mogelijk is dat zovelen onder ons hun verstand verliezen.

Een oorzaak vinden zal jaren duren, maar het dichts- bijzijnde oorzaak is “mogelijk” twee-ledig.

  1. De overbevolking .
  2. De nawerking van een 40 jarige”terroristische overheid”, waarbij de bevolking direct werd teruggeworpen op de attitude van het zelfbehoud.

En niet te vergeten, dat immigratie, van mensen met een niet westerse achtergrond, nu een rol gaan spelen in de maatschappelijke verhoudingen en de machteloosheid bij de ‘autochtone” bevolking “”zich zal doen spreken” en de “poliet” ( beschaafd, welgemanierd) het loodje heeft gelegd.

Daarnaast veranderde het Nederlandse landschap in een “industrieel Complex” en de mensen daarvan ” neurotisch” worden, zoals Wijlen Prof dr. Bob Smalhout in zijn column. schreef van 31 mei 2003, “Vruchtbare akkers verdwijnen in een NOODVAART onder beton en zand waaraan de “projectontwikkelaar” goed verdiende.
Op 28 augustus 1999, schreef Smalhout in zijn column: ” De overheid kruipt langzaam maar zeker, als een “DIEF IN DE NACHT” ieders privé- leven binnen.
En, zoals we NU al duidelijk merken met de “corona-maatregelen” waarbij de MINACHTING NAAR DE BURGER IEDERS MOREEL BESEF TART.

Met andere woorden: Het overheidsterreur maakte van de burger een “SLAAF” en ” des burgers assertiviteit” daarmede verdwijnt en de democratie niet meer bestaat.
Het meest opvallende is dat de burger niet in opstand komt tegen het ‘OVERHEIDSTERREUR’ met haar **IMMORELE PRAKTIJKEN**, zoals Smalhout in zijn column van 2 augustus 2008, schrijft.

De sfeer van nu doet me denken aan een… **sfeer die het potentiële terroristen van b.v. de AFA moreel kennelijk wat gemakkelijker moet maken om Baudet éérst in de ruggengraat (van achteren) neer te schieten en daarna door het hoofd. Volkert van der Graaf zal de precieze instructies wel hebben doorgegeven aan zijn maten**.( Nijhof )

Mijn conclusie in deze is ” helaas” dat we **kennelijk** te maken hebben met criminelen dewelke op **bestuurlijk niveau **slechts hun baantje willen behouden” en van een moreel besef zijn ontdaan. Immers: Waarom schrijft Smalhout boven zijn columns in 2008:” OVERHEIDSTERREUR”……!!!???!!!

koddebeier
2 jaren geleden
Antwoord aan  a.r.girbes sr

Ik mis de column van Smalhout nog iedere dag, een man met visie, hetgeen bij veruit de meeste politici totaal ontbreekt !!

Buskens
2 jaren geleden

Ja een Rotterdamse krant hé? Dus rood, vuurrood. Alles wat gewoon eerlijk benoemd moet worden lees je zeker niet in het AD.