Nexit? Liefst gisteren…

Past u goed op uw centen en bezittingen, de communisten in Brussel zitten nu openlijk achter al uw bezittingen aan voor hun ‘great reset’. Het addergebroed is doende om ons hun volgende loer te draaien. Zie HIER. De EC probeert u zo nog verder in een wurggreep te krijgen met deze toelichting:

“The tender specifies to aim at exploring how to collect and link information available from various sources on asset ownership (e.g. land registries, company registers, trusts and foundations registers, central depositories of securities ownership, etc.) and analyse the design, scope, and challenges for such [an EU] asset registry”.  Dit is toch letterlijk, woord voor woord, het begin van hun ‘great reset’ uir de koker van die mafkees in Davos? Gezegend zijn de Brexiteers.

EC-commissaris Frans Timmermans. Afb: Flickr.

Na Rutte’s greep naar de macht met zijn Corona- en klimaatleugens is dit de volgende achterbakse globalistische streek uit Brussel, zonder enige toelichting waarom de dossiers der nationale belastingdiensten niet afdoende zouden zijn. Laat staan waar dit gerotzooi goed voor zou zijn, behalve dan een communistische machtsgreep van het ongekozen canaille in de EU. Wie hun ‘verklaring’ verder leest ziet dat de steun hiervoor uit de koker komt van door ons gesubsidieerde linkse NGO’s, ‘woke’ bankbestuurders die maling hebben aan de privacy van hun clientèle en idem IT-boeren die hier geen recht van spreken hebben maar een potentiële goudmijn zien. Let u daarom ook maar eens op diverse onbetrouwbare leden van de 2e Kamer, onder leiding van Rutte met zijn enge soortgenoten van D66, GL, Volt en zelfs de Eurofiel Pieter Omtzigt die het allemaal ook niet zo erg helder meer ziet.

Het lijkt wel of we in China zijn beland

In Duitsland merkte ‘Die Welt’ op dat het doel van Brussel is om de eigendom van onroerend goed, goud, of bitcoins te achterhalen, aldus de Duitse CSU MEP Markus Ferber, die stelt dat de Europese Commissie wéér eens àl zijn bevoegdheden overschrijdt. In een brief aan één der hoofdschuldigen, de Ierse McGuinness, klaagt Ferber: “Voor mij zijn deze plannen buiten alle proporties en de relatie tussen burgers en staat in deze context lijkt meer op China dan Europa”.

Klaus Schwab en Georg Soros wrijven in hun handjes en de eeuwige collectie weerzinwekkende Brusselse leugenaars komt met standaardleugen #1, die wij maar al te goed kennen uit de tijd van de dronkenlap Juncker:  ‘these are not concrete plans yet but only an investigation of possibilities, a whole number of actors have already criticised the idea’. Kortom, ogenschijnlijk is er voldoende weerstand maar wij kennen, al van ver voor de dronkenlap Juncker, de salamitactiek van deze Brusselse scharrelaars die, wanneer er geen heel krachtige reactie komt, dit soort rotzooi doodleuk invoeren om de zaak vervolgens snel uit te bouwen. Volgt er wèl verzet, dan zullen zij schijnbaar op de rem trappen, een compromis regelen maar dan zijn zij toch al onderweg op datzelfde spoor.

“De EU is een collectie achter-
baks tuig zonder weerga”

De Duitse FDP stelt dat de EU, met de smoes van misdaadbestrijding, de EU burgers niet zo mag bedonderen en op de hoofdpagina van de OostenrijkseKronen Zeitung’ wordt de EU beschreven als ‘een fanatieke spion die in onze portemonnee wil kijken’, refererend aan een eerder totaal mislukt eigen experiment met vermogensbelasting en registrering van activa dat onwerkbaar en volstrekt onbetaalbaar bleek. ‘Die Presse’ noemt het ‘een hoofdstuk van Orwell’s 1984’ en het Duitse ‘Focus’ schrijft: ‘de EU wil ons fouilleren tot op de laatste cent’ en waarschuwt voor ‘de reële mogelijkheid om burgers nu volledig in de linkse tang te nemen‘. ( net als vandaag de intimidatie en ‘cancelling’ door het ‘woke tuig’ ). Dit kunnen onderzoeksjournalisten zijn of ‘whistleblowers’ die met represaiilles bedreigd worden als zij Big Brother aan de kaak willen stellen èn, voegt ‘die Presse’ eraan toe, ‘door het EU voorstel om contante betalingen te gaan verbieden onder € 10.000. – waartegen Oostenrijk zich verzet – wordt het de burger in toenemende mate bemoeilijkt om persoonlijke bezittingen te kopen of verkopen zonder toezicht door Big Brother’.  ( Dit hersenspinsel is woord voor woord uit het WEF credo in Davos geextrapoleerd ). De ‘Taxpayers Association of Europe’ is geschokt door de plannen voor het ‘EU Asset Register’” en waarschuwt dat de steun voor de EU sterk zal dalen… laten wij dit hopen! Zij besluiten met ‘The control of cash flows, investments and assets is contrary to human dignity. Under the guise of preventing money laundering, we are all to be screened. Now, it is time for civil disobedience. People should take to the streets like the yellow vests in France.’ (een kolfje naar Baudet’s hand?) 

De EU is een collectie achterbaks tuig zonder weerga, want de ware reden voor dit EU-register zijn belastingheffing door de EU in Nederland en controle op Nederlandse vrijheid. Dat past naadloos in de uitlevering van onze soevereiniteit door de landverrader Rutte, hoe meer Brussel weet wat u op de plank hebt en wat u daarmee doet, hoe beter u uitgeknepen kan worden, met dank aan Pinokkio en de andere Eurofiele landverraders in Den Haag.

Ook wil de EU de Bitcoin in zijn greep krijgen op alle exchanges, zoals Binance, Coinbase en Kraken, om zo alle persoonlijke gegevens van mensen die in cryptovaluta handelen te bemachtigen net als de Stasi in de DDR. De EU Commissaris McGuinness belooft : ‘We will ban anonymous crypto wallets and make sure that crypto-asset transfers are traceable.’

Niet iedereen kan de daad bij het woord voegen en zijn biezen pakken naar betere oorden, maar met zijn allen kunnen wij weldegelijk de landverraders die zich hiermee inlaten – zoals de gevaarlijke Rutte-vleugel in de VVD, D66, GL en Volt – de deur wijzen en toewerken naar een Nexit.

Zo snel mogelijk, liefst gisteren …


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
A.R. Girbes sr
2 jaren geleden

“”De beheersing van kasstromen, investeringen en activa is in strijd met de menselijke waardigheid. Onder het mom van het voorkomen van witwassen, moeten we allemaal worden gescreend. Nu is het tijd voor burgerlijke ongehoorzaamheid. Mensen zouden de straat op moeten gaan zoals de gele hesjes in Frankrijk.””

En……..””De EU is een collectie achter-baks tuig zonder weerga”””
Het bovenstaande geeft de juiste betekenis weer van wat er in Europa gaande is………. maar……..hoe vertellen wij het aan ongeveer 17.000.000 mensen????

Want…….. velen zullen gewoon weer op de VVD of het CDA stemmen………en aldus zal er niets veranderen.

Een NEXIT zou inderdaad een oplossing zijn……….. dat is bij Sta-Pal al lang bekend……….. !!! Dat wij “”ALLEN”” dagelijks gewoon belazerd worden door de huidige politiek elitaire bende, is kennelijk niet relevant………. “”men”” begrijpt het eenvoudigweg niet. “Incomprehensie,” betekent……….. gebrek aan bevattingsvermogen……………!!!

En de heer Buskens schrijft:”” En het meest frappante is nog dat het merendeel van onze bevolking het Europees lidmaatschap toejuicht. Dus ja…. hoe dan allemaal?……….. En…….. dat is het grootste probleem………….!!!!

Buskens
2 jaren geleden

Helemaal mee eens meneer Dunki, maar zolang de PVV, FvD, Ja21 de linkse bunker niet in kunnen hebben we een groot probleem. Vervolgens is die achterbakse Kaag bezig met haar toverdoos om zelf aan de macht te komen. Als dat haar lukt kan ze met haar communistische vriendjes samen op de bezemsteel ons land nog verder naar de knoppen helpen. Daarbij komt nog dat Europa allang bezig is om ons uit te kleden door de rente heel laag te houden om potverterende Zuid-Europese landen te spekken. En het meest frappante is nog dat het merendeel van onze bevolking het Europees lidmaatschap toejuicht. Dus ja…. hoe dan allemaal?

Buskens
2 jaren geleden
Antwoord aan  Buskens

En juist daarom wordt het gemis van Pim Fortuyn steeds groter. Hij had het ons heel duidelijk kunnen maken op een manier die iedereen begrijpt en ook accepteert. Die gave had hij en dat wisten zijn tegenstanders ook maar al te goed. Hierbij een schietgebedje: Lieve help, laat er gewoon iemand opstaan zoals hij, een soort Messias!!! Want anders zijn we reddeloos verloren.

koddebeier
2 jaren geleden

Jammer jammer, in de oorlog wist het verzet wel raad met landverraders.