“Slegs vir ingeënt”

Wie niet gevaccineerd is tegen corona, loopt straks de kans minder goed deel te kunnen nemen aan de maatschappij omdat ons (demissionaire) kabinet heeft besloten dat burgers d.m.v. een ‘Ausweis’ moeten kunnen aantonen dat zij gevaccineerd zijn. Dat stinkt naar “slegs vir ingeënt”.

Van het coronavirus kàn iemand behoorlijk ziek worden en in sommige gevallen kan het virus zelfs levensgevaarlijk zijn, maar dan spreken we slechts over een heel kleine minderheid van de bevolking. In totaal zijn nu een krappe twee miljoen mensen positief getest en 97,5% daarvan had milde tot zeer milde klachten. Dat betekent nog steeds dat ca. 50.000 mensen onder hen ernstiger ziek werd van het virus. Dat is natuurlijk geen aantal waar je achteloos aan voorbij gaat, maar anderzijds heeft verreweg het grootste deel van de bevolking weinig last van het COVID-19 virus.

Vaccinatiecertificaat

Er is nu sprake van dat desondanks via de WHO een ‘vaccinatiecertificaat’ inzake COVID-19 zal worden verspreid, waarmee gevaccineerden straks verplicht worden zich te identificeren als ‘gevaccineerd’, alvorens deel te kunnen nemen aan een groepsactiviteit. Daarbij denken wij dan eerst maar aan iets simpels zoals theater- of restaurantbezoek: “Ausweis bitte!”

Zonder zo’n Ausweis is men dan verplicht u te weigeren als gast: “slegs vir ingeënt”. Ik kan me zo voorstellen dat Martin Luther King daar wel wat ideeën over zou hebben gehad, evenals Nelson Mandela en dat lijkt me voor organisatie als de WHO toch iets om over na te denken. Onze regering heeft vooralsnog gemeend daar niet over na te hoeven denken en de Nieuwe Apartheid onmiddellijk vorm te geven. Nu het controle product van de WHO onder andere wordt gefinancierd door de ‘Bill and Melinda Gates Foundation’, wordt ook duidelijk waarom Melinda Gates kind aan huis is in het ‘Torentje’ van onze premier: gratis Nederlands belastinggeld ophalen.

Strenggelovigen

Toch hebben we dan tenminste in Nederland een probleem. Strenggelovigen bijvoorbeeld, hebben in ons land het recht om hun automobiel niet te verzekeren, in tegenstelling tot ‘gewone’ Nederlanders. Strenggelovigen gaan ervan uit dat de Heere hun gids is en wanneer Hij besluit dat het tijd wordt voor een stevig ongeluk, dan moet dat volgens hen ook maar gebeuren. Wanneer de gelovige immers gestraft wordt door de Heere, dan kun je niet stiekem een verzekering hebben afgesloten, dat zou toch blasfemie zijn nietwaar? Onze overheid is, blijkens de vigerende wetgeving, van mening dat dergelijke rechten nu eenmaal bij de vrijheid van religie horen. Zij mogen dus zonder verzekeringspapiertje toch de openbare weg op en je kunt je afvragen of die strenggelovige de toegang straks dan wel ontzegd mag worden bij een restaurant, want de Heere is immers zijn gids en vaccineren hoeft hij dus ook niet. En al die ongelovige anderen die wel zijn verzekerd en wel gevaccineerd: ach, dat boeit de Heere en Zijn kudde niet. (denken ze)

Dat is een rare situatie. Onze blunderminister van VWS (Hugo de Jonge, CDA) meent dat vaccinatie meer rechten mag opleveren voor de burgers. Dat is bij strenggelovigen dus andersom: zij krijgen zonder dergelijk bewijs juist méér rechten dan een ander, want ze mogen zonder verzekeringsbewijs wel de weg op en anderen niet. Als je het zo bekijkt, dan zouden we ons eigenlijk meteen weer moeten laten inschrijven bij een kerkelijke organisatie die streng geraffineerd is en onze minister van VWS (Hugo de Jonge, Christen Democratisch Appèl) vraagt of hij bovenin eigenlijk nog wel fris is. Oorspronkelijk is hij ‘onder-wijzer’, maar als ik z’n damesschoenen zo bekijk dan klopt dat niet helemaal. Vooralsnog is het zo dat de Kamer met 97 stemmen vóór de motie van Wilders (PVV) heeft gestemd, die oproept vaccinatie vrijwillig te maken en te houden. Dus geen dwang en geen drang: helemaal niks. Als een demissionair minister zelfs dat nog niet weet uit te voeren, dan heeft hij een probleem. Niet in de Kamer, dat zal wel meevallen. Maar onder de bevolking begint het geduld nu heel snel op te raken.

In Den Haag moet men snel wat beters bedenken dan “slegs vir ingeënt”.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 jaar geleden

“””Het wordt echt allemaal precies zo uitgerold als wij voorspelden. Je kunt er de klok op gelijk zetten. En nog altijd zijn er zoveel mensen die het niet zien, die ons afdoen als “complot-gekkies” en die meehelpen met het doen ontstaan van deze afschuwelijke Brave New World”” Aldus Thierry Baudet.

We zien dus waarom het huidige politieke kartel niet met “”Forum voor Democratie”” wil samenwerken. Ook zien we paradoxen en middeleeuwse mentaliteit terug komen `tot aan de tijd van de “Hugenoten” waar de ” Kardinalen het voor het zeggen hadden.
We hebben daarnaast te maken de afschuwelijk geborneerde kletskous Hugo de Jonge en de nu “zwijgende Mark Rutte”, die het predicaat ” sociopaat of psychopaat” opgespeld kreeg.

Dat de zwakzinnigen, van de P.v.d.A en de Groen links Abderieten, nu ook niet met de CU willen samenwerken en dat Mark Rutte nu afziet van medewerking met het ” linkse blok” is de machteloosheid en incompetentie compleet.

Wat opvalt is dat een ” hersenschim” kennelijk de baas is en ook aan het hersenschim wordt gevraagd hoe het verder moet. Dat..“” Strenggelovigen “gaan ervan uit dat de Heere hun gids is en wanneer “Hij” besluit dat het tijd wordt voor een stevig ongeluk, dan moet dat volgens hen ook maar gebeuren. Wanneer de gelovige immers gestraft wordt door de Heere, dan kun je niet stiekem een verzekering hebben afgesloten, dat zou toch blasfemie zijn nietwaar!! ( Ton Nijhof )

Dat het “onverbiddelijk ” fout gaat is impliciet omdat ook de ” hersenschim” net zo incompetent is.

Een referendum zou een oplossing kunnen zijn om de Haagse kliek een schop te verkopen, …….. maar het vriendinnetje van Beatrix, Kajsa Ollongren, heeft die mogelijk “”in naam der koning”” begraven.

Wat nu???? Dat Baudet gelijk krijgt is nu bewezen.

mgjb
1 jaar geleden

Ik kreeg deze mail hieronder vandaag. Mooie link om te kijken hoe ernstig covid is in vergelijking met andere ziektes.

Ook vrees ik dat de definitie van covid dode niet erg goed is vastgelegd. In duitsland ben je een covid dode als ze geen andere kwaal kunnen vinden. Hier in NL ben je een covid dode als je positief getest bent. En ik ben slechts een leek, maar het lijkt me dat er een groot verschil is tussen doodgaan aan covid of met covid. Het eindresultaat is hetzelfde. Dat dan weer wel. Ook vreemd dat er normaal 6000-8500 man doodgaan aan griep. In 2020 was dat nul of heel weinig. Dat stinkt natuurlijk…

For those with a propensity for statistics combined with morbid curiosity about what could take you out:-

https://www.worldlifeexpectancy.com/selected-deaths-vs-covid-19-australia

Select a country, compare it with others, and decide whether you should either feel blessed or get the f**k out of there.

* Old people, smokers, drinkers and chocolate addicts take special note.

koddebeier
1 jaar geleden

Het huidig zooitje kan beter oprotten, ze zijn gewogen en veel te licht bevonden, het wordt de hoogste tijd voor mensen die ter zake kundig zijn (vakmensen).
Kijk waar jaren achtereen van klungelaars en leugenaars ons land heeft gebracht, kommer en kwel, schandaal na schandaal, blunder na blunder, het ene ministerie na het ander,het valt bijna niet verder te verzieken.
Een meerderheid van de Nederlanders vindt het eigen land een Kut land.
Hou de eer (die ze niet hebben) aan jezelf, STAP OP !!
En schrijf nieuwe verkiezingen uit en schuif vakmensen naar voren om ons land uit het moeras van onkunde, blunders en ellende te trekken !!

koddebeier
1 jaar geleden

Dat stinkt naar  “Fascisme” !!