Cultuurmarxisme en de grenzen van legitimiteit

De taak van een demissionair kabinet is ‘op de winkel passen’ tot verkiezingen een nieuwe regering mogelijk maken, zonder tussentijds majeure beleidsbeslissingen te nemen. Daarin is het zaak goed te onderscheiden tussen ‘goed fatsoen’ en ‘legitimiteit’.

Maar de narcistische kwade genius achter de huidige déconfiture van de Nederlandse politiek – die alweer bijna driekwart jaar duurt – erkent geen legitimiteit, hij ontbeert ieder moreel kompas. Hij scharrelt verder en misbruikt die demissionaire status voor eigen gewin in zijn blatante pogingen om de verkiezingsuitslag te verkrachten om zijn favoriete cultuurmarxisten van D66, GL en PvdA op het pluche te helpen, terwijl actuele problemen als Afghanistan straal genegeerd worden in zijn ontkenning van zijn demissionaire status. Dit zoveelste complot van Mark Rutte, de facto erelid van D66, mikt op een uiterst links kabinet, geheel in strijd met de wens der kiezers, maar daar heeft hij altijd lak aan gehad. Hij heeft de kluit al meer dan tien jaren met groot succes belazerd en dit is zijn laatste strohalm in zijn campagne tot persoonsverheerlijking. Een integere tweede Kamer – vol met burgemeesters in spé – zou al lang moeten insisteren op nieuwe verkiezingen, maar laat Pinokkio ongemoeid.

Gebroken vaasje van Rutte… Afb: PXhere

Dus hij grijpt deze gouden kans om zijn globalistische coup d’état te vervolmaken op Prinsjesdag door zijn irrelevante idéefixes op de agenda te zetten, te beginnen met € 7 miljard voor de op zich onschuldige CO2 uitstoot, om maar op het pluche te kunnen blijven zitten. Wat maakt het uit? Het is toch maar het wisselgeld voor de omkoping ban de kansloze belastingbetalers. Dat is niet ‘op de winkel passen’, maar ordinair machtsmisbruik dat gevolgd wordt door het uitdelen van verdere miljarden aan de groene fascisten om Rutte’s illegitieme tirannie te consolideren en nieuwe verkiezingen te voorkomen.   

Het funeste ‘geheime’ formatiedocument

Inmiddels alweer een week na het ‘geheime’ formatiedocument van VVD en D66 lekken dagelijks steeds meer details uit die wijzen op de totale verkrachting van de verkiezingsuitslag door het pedante zonnekoninkje Mark Rutte, die geen idee heeft van de problemen die ons land bedreigen. Integendeel, hij wil ‘de regie gaan nemen over de huizenmarkt’, lees dus ‘uitbesteden aan destructieve, ongekozen linkse ambtenaren’ die daar ook al zo weinig verstand van hebben. De zorgsector moet ook geïnfiltreerd worden met D66 dogma inzake euthanasie door nu al te stellen ‘dat  financiële prikkels om medische behandelingen wel of niet uit te voeren worden gelimiteerd’. Kortom, het perverse D66 gaat voor onze lieve Heer spelen. Ook scholen moeten verder geïnfiltreerd worden door kinderen zolang mogelijk in de middelmaat van ‘brede brugklassen’ in hun ontwikkeling te beperken ter wille van de linkse middelmaat. Ook de vrijheid van onderwijs moet op de marxistische helling door art. 23 van de Grondwet te ondermijnen en als kers op de ranzige taart geeft Rutte nogmaals een ruk naar links aan het demissionaire roer door het COC op een voetstuk te zetten met hun ‘regenboogakkoord’. D66 zorgde uiteraard voor de eerste ‘transgender’ in de Kamer en de kirrende geluiden die daaruit komen doen het ergste vrezen, want Lisa van Ginneken loopt slechts dag in dag uit te kraaien dat hij een vrouw is, quod non! De halve VVD en D66 fracties zijn zèlf ruimschoots door de wol geverfde LHBTXYZ’ers, dus dat zit wel snor met de nieuwe koers.

Met Rutte is de bodem nog lang niet in zicht

Zeker als Pinokkio het zou presteren om een Jesse Klaver tot minister te promoveren nadat wij al vier jaren opgescheept waren met een kabinet der ‘ lammen en blinden ’, is met Mark Rutte de bodem nog lang niet in zicht. Hij kan het altijd slechter, terwijl het gedecimeerde CDA wijselijk de mond stijf dicht houdt om niet helemaal uit de boot te vallen. In die laffe houding opent het de deur voor de chantage van GL en PvdA met hun brutale schijnargument ‘dat de bevolking niet het slachtoffer mag worden van het getalm van VVD en CDA.’  En God heet nog steeds Gerrit!


Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r dunki
11 maanden geleden

Heet van de naald: vandaag is Kaag’s goddeloze PvdA/GL fusie afgeserveerd en Segers heeft ook geen trek in dat enge mens van Kaag. Wie wel?

Nu een zakenkabinet zonder Rutte?

Buskens
11 maanden geleden
Antwoord aan  r dunki

Was het maar zo’n feest.

Buskens
11 maanden geleden
Antwoord aan  r dunki

Ja, en dan de reactie van Jesse Klaver die vindt dat de democratie vandaag verloren heeft. Zou hij dat nou menen of heeft hij toch nog gevoel voor humor?