Moslims plegen aanslagen

‘Al Qaida wil jonge moslims inspireren tot het plegen van terroristische aanslagen in Westerse landen door middel van online gepubliceerde video’s’. Zomaar een tekst. Maar wel een tekst die iets specifieks vertelt. Het valt niet op omdat het zo vaak wordt gezegd op vrijwel dezelfde manier.

Laten we eerst eens kijken wat er uitdrukkelijk niet staat, bijvoorbeeld: Al Qaida wil jonge christenen inspireren tot het plegen van terroristische aanslagen. Christenen worden niet overgehaald aanslagen te plegen, althans niet door Al Qaida blijkt hieruit. Kennelijk kan Al Qaida uitsluitend moslims overhalen om terroristische aanslagen te plegen. Geen christenen, geen hindoes, geen joden, helemaal niemand, alleen moslims. Ineens wordt het iedereen daarom hopelijk duidelijk dat de controles op vliegvelden te weinig specifiek zijn als er ook oude Chinese vrouwtjes binnenstebuiten worden getrokken om te kijken of die misschien terroristische plannen hebben. De kans is vrij gering dat oude Chinese vrouwtjes vliegtuigen kapen en ook christenen, hindi of joden zie je dat eigenlijk maar heel zelden doen.

Eigenlijk plegen alleen moslims aanslagen en dat geeft te denken.

Afb: Pascal Rey / Flickr.

Waarom wil Al Qaida nu zo graag dat er terroristische aanvallen worden gepleegd? Omdat men daar van mening is dat wat zijzelf geloven, ook door anderen zou moeten worden geloofd en in ieder geval gerespecteerd. Dat is wel een probleem, omdat anderen wat anders kunnen geloven en misschien ook nog wel gelijk hebben, je wéét het gewoon niet want het is geloof. Geen ‘wetenschap’. Stel dat al die anderen, die wat anders geloven, dat die ook vinden dat ze hun geloofsgenoten over moeten halen om  terroristische aanvallen te plegen als ze te weinig bijval in hun geloof of te weinig respect genereren. Dan zou de wereld toch wel een veel grotere rotzooi worden met aanslagen van iedereen die van mening is die zij niet voldoende worden geloofd of gerespecteerd. Dat een pastafariaan zoals prof. dr. Cliteur de pastaslierten uit zijn ogen wrijft en erop los begint te schieten, vanwege te weinig respect voor zijn vergiet of het hechten van weinig geloof aan een ‘vliegend spaghettimonster’. Dat doet hij gelukkig niet, al willen anderen hem dat zonodig graag in de schoenen te schuiven.

Voor inwoners van landen waarin het gewoon is dat hun wetten binnen de grenzen van hun eigen land gelden (en ook gehandhaafd worden), moet het toch wel een bijzondere gewaarwording zijn dat ineens andere wetten van andere landen of organisaties kennelijk ook op hen van toepassing zijn. Als het Iraanse dictatoriale regime van mening is dat de Engelsman Salman Rushdie vermoord moet worden omdat hij het kennelijk niet helemaal met het geloof van het Iraanse regime eens is of er te weinig respect voor heeft, dan is dat helemaal geen probleem voor andere leden van bijvoorbeeld de Verenigde Naties. Dat is eigenlijk een beetje heel erg raar, want die Verenigde Naties zijn nu juist opgericht om te voorkomen dat we in het wilde weg met elkaar gaan vechten en elkaars inwoners vermoorden.

“Het verschil tussen een dominee en een pastoor is, dat de dominee al zijn kinderen thuis aan tafel heeft en de pastoor aan tafels in het hele dorp”. Dat is een min of meer bekend mopje wat christenen er nog nooit toe heeft gebracht om op te roepen tot het plegen van aanslagen. Of een tekeningetje met daarop een aan de wand gespijkerde papegaai, die naar het kruisbeeld van Jezus tegenover hem roept: “zeg maat, hang jij hier ook omdat je ‘natte fluit’ hebt geroepen”? Dat is ook al geen aanleiding geweest om de tekenaar over de kling te jagen. Maar een tekeningetje van de moslimse profeet met een al ontstoken staaf dynamiet op de islamitische pet was ineens wel aanleiding om de bezetting van een heel kantoor in Frankrijk neer te schieten, evenals de bezoekers van een ‘concert’ voor gillende keukenmeiden (een rokbend) of zoiets.

Er is maar één religie die dat in de leerstellingen ervan ziet genoteerd en dat is raar. Dat is zo raar dat we dat helemaal geen religie meer kunnen noemen, noch dat we hen toestaan dergelijke zaken te prediken in gesubsidieerde gebouwen.

Dan zijn we namelijk zelf een beetje heel erg raar geworden.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
A.R. Girbes sr
2 jaren geleden

Ik wil het nog wel eens schrijven: De westerse wereld zit “VOL” Naïevelingen en vooral “VOL” zieke mensen met een ZIEK altruïstisch gevoel. Immigratie heeft toch AL HEEL LANG bewezen dat moslims niet van hun geloof af te branden zijn en de ” WESTERSE WERELD” willen vergiftigen met hun ” sharia ” en geografische ambities…….. maar “WE” willen het maar niet leren dat NIEMAND GELIJK IS en dat verschillende bevolkingsgroepen het bloed van de westerling wel kunnen drinken. De aanslagen door moslims in Madrid, Londen, Brussel, Parijs en Utrecht zijn toch het bewijs van “onverzoenlijkheid” en dat het woord reciprociteit, ( wederkerigheid ) voor moslims onbekend is. Dat heeft inmiddels honderden levens geeist……… en toch krijgen moslims de ruimte hun “GIF” te spuien.

Wie kent de beelden niet dat moslims op een openbare weg het verkeer blokkeerden omdat zij het nodig vonden dáár zich tot Allah te wenden.
Of, het beeld dat een moslim op een TRAMBAAN aan het bidden was en de tram tot stilstand kwam………. was pure provocatie………. en…….men deed niets. Dat is voor mij ongelooflijk. De westerling is doodsbang voor confrontatie en wars van hardhandig optreden om desnoods iemand vroegtijdig in een andere gedaante le laten overgaan, onder het eufemismen, fysiologisch verscheiden, de helpende hand bieden.

Immigratie van mensen met een niet westerse achtergrond in Europa toe te laten was een ” kennelijke noodzaak om de economie te redden” maar de consequenties zijn zodanig dat we nu kunnen spreken van een ernstige bedreiging. Immers: In Frankrijk is het absoluut ” Hommeles” en is een burgeroorlog al niet meer denkbeeldig.

De kortzichtigheid van politici, economen, opportunistische zakenlui, waaronder de multinationals, was/is abject te noemen, maar vooral de kennis, ter zake de demografische diversiteit, was/is nihil. Nu….. heeft het westen China rijk gemaakt door…. “zaken te doen op basis van het goedkoop maken van producten” , en…. wat doet China………. ons bedreigen…………!!! China claimt de gehele Zuid- Chinese Zee……….. en verbied daar vrije navigatie………!!!! En, China beschikt nu over zéér geavanceerd wapentuig.
We vergeten dat China een “communistisch regime” heeft ook al ” zeggen ze” dat ze 500.000.000 mensen uit de armoede hebben gehaald.

De sluimerende zelfmoord………. van de westerling…….!!!! Door het binnen halen van analfabeten en mensen die het “slachtoffer zijn van inteelt” én blind waren/is voor de opportunistische ideeën van mensen dewelke slechts het “Dollarteken” in de ogen hadden…….!!!!

Zij een ” beetje RAAR. geworden?…….. Neen…. we zijn knettergek geworden.