Docuweek bij ON!

In deze turbulente tijden waarin nieuws, actualiteiten en gebeurtenissen elkaar in razend tempo opvolgen, vindt ON! het van belang om ook de verhalen áchter de dagelijkse realiteit bloot te leggen. Te laten zien waarom er gebeurt wat er gebeurt op grote thema’s zoals:

– Massa-immigratie
– Woke gekte
– Fout in de oorlog
– Doordenderende EU & globalisering
– De Nederlandse fouten in Afghanistan

Daarom presenteert ON! op hun website een week vol geweldige documentaires. Films van over de hele wereld die onthullen, onderzoeken en verdiepen.
  Het programma:

“Borderless”

Maandag 23 augustus / 20h00

De Europese migratiecrisis van binnenuit bekeken. De Canadese filmmaakster Lauren Southern maakt geheime opnames van illegale NGO activiteiten en interviewt mensensmokkelaars. Klopt het beeld dat de MSM vertelt? Een kijk op migratie zoals u zelden ziet.
Kijk op Maandag 23 augustus om 20h00 hier >>>


“Thomas Sowell: Common Sense in a Senseless World

Dinsdag 24 augustus / 20h00

Thomas Sowell is hét antwoord op politieke correctheid in de VS. Hij wordt ook wel “one of the greatest minds of the past half-century” genoemd. De nuchtere kijk van deze controversiële professor op thema’s als ras, geschiedenis en vrijheid van meningsuiting zijn een genot om naar te luisteren in tijden van Woke.
Kijk op Dinsdag 24 augustus om 20h00 hier >>>


“The Last Nazi Hunter

Woensdag 25 augustus / 20h00

70 jaar na de Holocaust, speurt Dr. Efraim Zuroff naar de laatste levende nazi oorlogsmisdadigers om ze te berechten. Zijn reis brengt hem door heel Europa en Zuid-Amerika waarbij hij twee belangrijke criminelen traceert: Shandor Kapiro, een Hongaarse officier verantwoordelijk voor de dood van duizenden Joden en de Nederlandse Klaas Faber van de SS en Gestapo. Arnold Karskens maakt deel uit van de cast in deze aangrijpende film.
Kijk op Woensdag 25 augustus om 20h00 hier >>>


“Euromania

Donderdag 26 augustus / 20h00

Wat is het échte verhaal achter de Europese Unie? Nederland draagt steeds meer bevoegdheden over aan Brussel: geld, energiebeleid, veiligheid en immigratie worden nauwelijks meer in Den Haag bepaald. Zorgt een centrale regering voor een beter leven voor alle Europeanen, of bevoordeelt het juist een kleine groep? In deze persoonlijke docu gaat Peter Vlemmix op zoek antwoorden.
Kijk op Donderdag 26 augustus om 20h00 hier >>>


“Uruzgan Ongecensureerd

Vrijdag 27 augustus / 20h00

Wat zich buiten de poorten van de Nederlandse militaire basis in de Afghaanse provincie Uruzgan (2006-2010) afspeelt, blijft meestal een mysterie. Arnold Karskens heeft geen last van censuur en spreekt met burgerslachtoffers en verbitterde Afghanen, die claimen dat Nederlandse militairen vooral bezig zijn met hun eigen veiligheid. Deze ‘unembedded’ documentaire maakt duidelijk waarom de buitenlandse inmenging in Afghanistan fout is afgelopen.
Kijk op Vrijdag 27 augustus op 20h00 hier >>>


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties