Medische fascisten en de slaven van Big Pharma

Het misbruik van de PCR test is vanaf dag één de grootst mogelijke fraude geweest om het aantal zogenaamde ‘Coronabesmettingen’ omhoog te stuwen, en nog steeds trouwens, ten gerieve van het globalistische bedrog. Dit terwijl Kary Mullis, de inmiddels overleden biochemicus, Nobelprijswinnaar èn uitvinder van de PCR test altijd heeft gewaarschuwd dat zijn vinding daar pertinent niet voor geschikt of bedoeld is.

Leidende ‘medische fascisten’ zoals Joe Biden’s Corona adviseur Anthony Fauci en zijn hulpje Christine Walensky bij de CDC proberen desondanks om het hardst om ons allen tot ‘slaven van Big Pharma’ te maken met hun leugens, bangmakerij en intimidatie, terwijl ‘Wij alleen maar vragen om met rust gelaten te worden – zie dat artikel d.d.  2 augustus jl.waarin ik al schetste hoe Dr. Charles Hoffe, een Canadese arts in British Columbia, zijn met mRNA vaccin ingeënte patiënten intensief volgt en in toenemende mate constateert dat hun bloedvaten verstopt beginnen te raken dankzij deze Corona vaccinaties… 

In Volgens Bartjes zijn covidvaccins volstrekt zinloos’ d.d. 30 juli jl. heb ik geschetst hoe dat infame ‘Big Pharma’ ons belazert inzake de vermeende  effectiviteit van hun vaccins, door  ‘onderzoeksdata’ te laten zien gebaseerd op misleidende ‘Relative Risk Reductions’ (RRR), maar niet de relevante ‘Absolute Risk Reductions’ (ARR) die de ware efficiëntie van een vaccin tonen. Die is dermate laag dat het meteen duidelijk is dat alle cowboyverhalen over landelijke vaccinatie van de gehele bevolking niets anders zijn dan gebakken lucht. Schrikt u niet, de efficiëntie van deze vaccins blijkt conform de ARR-methode slechts rond de 1% te liggen… Alsof dat nog niet genoeg is speelt Mark Rutte willens en wetens met mensenlevens door de experimentele vaccins al voor het zomerreces te laten registreren als wettelijk goedgekeurde geneesmiddelen, terwijl bijvoorbeeld het in de USA deze week, op 23 augustus jl. al dan niet goedgekeurde Pfizer vaccin volgens Dr. Robert Malone – de uitvinder van de ‘messenger RNA technologie’ – niet voor 2023 goedgekeurd kan worden, juist omdat officiële Food & Drug Administration documenten niet bevestigen dat volledige goedkeuring voor het actuele Pfizer vaccin op de 23e is afgegeven… Sterker nog, zij suggereren heel sterk dat er een ‘wisseltruc’ heeft plaatsgevonden om de wettelijke goedkeuring voor nog zo’n gevaarlijk vaccin te omzeilen.

“Wat speelt hier nu
weer voor vuiligheid
van Big Pharma?

Het gaat hier om het al dan niet goedgekeurde experimentele Pfizer vaccin dat na ruim één jaar op de 23e jl. ‘goedgekeurd’ zou worden onder dezelfde schunnige politieke druk die wij hier van Mark Rutte ervaren. Maar nu blijkt uit documentatie van de FDA dat zij èn Pfizer zich schuldig maken aan ‘gaslighting’, dat wil zeggen dat zij proberen verdere verwarring te stichten en nog meer morele chantage te plegen door een nog niet eens bestaand ‘Comirnaty vaccin’ op voorhand goed te keuren onder het mom dat dit het reeds gebruikte, experimentele mRNA vaccin van Pfizer betreft…  

Een ordinaire goocheltruc onder het licht der schijnwerpers! De Amerikaanse MSM en alle gebruikelijke dorpsidioten schreeuwen nu van de daken dat de bestaande Pfizer mRNA injectie voor de Fauci Griep groen licht heeft gekregen, hetgeen de vaccinatiechantage nog meer moet faciliteren. Maar nu blijkt dus dat de FDA specifiek een valse goedkeuring heeft afgegeven, niet voor Pfizer maar voor BioNTech de Duitse fabrikant van een nieuw vaccin voor de Chinese Virus injectie dat in de USA nog niet eens geïntroduceerd is…  Wat speelt hier nu weer voor vuiligheid van Big Pharma? BioNTech werkt samen met Pfizer om de huidige experimentele Fauci Griepinjectie te maken die tot nu toe slechts onder ‘emergency use authorization’ (EUA) geaccepteerd is, maar technisch een totaal andere injectie is dan het “Comirnaty” merk dat op de 23e door de FDA is geaccepteerd en goedgekeurd. Het is een ‘mind control’ truc van deze overbekende leugenaars die het sprookje de wereld insturen dat het actuele Pfizer vaccin nu ‘full approval’ heeft van de FDA, terwijl er via de achterdeur een héél ander vaccin wordt binnengesmokkeld!

Opgeklopte pandemie

Volgens Dr. Robert Malone, voor de dorpsgekken onder onze lezers de uitvinder van de ’messenger RNA techniek’, is het huidige Pfizer vaccin expliciet niet in de FDA documentatie d.d. 23.08 jl. goedgekeurd. Die wettelijk vereiste goedkeuring laat volgens deze enige èchte wetenschapper die zich in deze politiek gedreven discussie mengt, zeker nog tot 2023 op zich wachten! (Dus waar is onze levensgevaarlijke premier mee bezig?) Dr. Malone lichtte, als één der weinige integere wetenschappers, het tipje van de sluier over de enorme risico’s om – notabene zijn eigen – mRNA injecties toe te dienen als dè oplossing in deze kunstmatige, door overheid en media agressief opgeklopte pandemie, hetgeen hem op honderden doodsbedreigingen kwam te staan! Zo opereert het globalistische tuig met de kreet ‘science is settled’ en zoals Rutte al zei: ‘nu bekken dicht’… 

Nu trekt Malone toch wéér aan de bel omdat de FDA documentatie bewust zo vaag is gehouden door de linksactivistische politieke benoemingen in het corrupte systeem omdat Pfizer’s eigen labels en handleidingen bewust de wettelijke goedkeuringsprocessen omzeilen door te suggereren dat hun huidige, door de EUA voorlopig goedgekeurde vaccin, gelijk zou zijn aan een ander vaccin genaamd ‘Comirnaty’, en dat de twee onderling uitwisselbaar zouden zijn… Hier de letterlijke tekst van Pfizer d.d. 23.08 jl. : “The FDA-approved COMIRNATY (COVID-19 Vaccine, mRNA) and the EUA-authorized Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine have the same formulation and can be used interchangeably to provide the COVID-19 vaccination series.”

De conclusie dat die ‘medische fascisten’ wéér bezig zijn om ons te belazeren wordt ondersteund door Dr. Robert Malone’s onderzoek naar de verdachte gang van zaken bij de FDA, die slechts tot doel heeft om nog meer vaccinatiedwang en chantage te rechtvaardigen om de mensheid nog verder tot slaven van de charlatans van Big Pharma en Bill Gates te degraderen. Kijkt u maar wat zij na deze achterbakse streek te melden hebben: ‘The vaccine has been known as the Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine, and will now be marketed as Comirnaty, for the prevention of COVID-19 disease in individuals 16 years of age and older’ aldus de corrupte FDA, die weer eens 100% op de golflengte van de media opereert. ‘The vaccine also continues to be available under emergency use authorization (EUA), including for individuals 12 through 15 years of age and for the administration of a third dose in certain immunocompromised individuals.’

U ziet het, het vaccin is ofwel goedgekeurd of niet, maar niet allebei tegelijk. De FDA’s bewoording is dermate vaag gehouden dat de deur openstaat voor meer ‘gaslighting’ met een volstrekt nieuw, ongetest product, dus daar komt de derde dosis en ook kinderen van 12 tot 15 moeten eraan geloven van dit gewetenloze tuig!  Let op of hun hulpje Mark Rutte hier hetzelfde gaat proberen om zijn globalistische broodheren te plezieren.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties