Ander nieuws

In een tijdperk van universele tegenslagen (denk maar aan de val van Afghanistan), is er ook nog ander nieuws. Sid Lukkassen heeft een idee gelanceerd om tot een nieuw boek te komen met de titel ‘Wees afgrondelijk: de essentie van het niet-deugen’.

Hierin komt hij tot een universele analyse van het huidige tijdsbeeld. Er ontstaat een ‘Nieuwe Zuil’, door tal van ontwikkelingen, zoals de opkomst van initiatieven zoals omroep Ongehoord Nederland. Er zijn nieuwe politieke partijen opgekomen die mensen vertegenwoordigen die zich niet gehoord voelen door de dominante links-liberale krachten.

Het goede nieuws is dat een begunstiger maar liefst 1000 euro heeft gedoneerd aan Sids crowdfunding om tot dit boek te komen. Op BackMe leest u alles over dit project. Ook nam Sid samen met Tom Zwitser, van uitgeverij De Blauwe Tijger, een video op, om het project te verduidelijken:

(tekst loopt door onder de video)

De afnemer/donateur krijgt voor deze 1000 euro de klapper met daarin het oorspronkelijke manuscript van het boek inclusief handgeschreven aantekeningen van de auteur. De nieuwe trotse eigenaar schreef de volgende verklaring: “Gasten zoals Sid, in de kracht van hun leven, moeten vrij baan hebben.” Even later kwam er nog een aanvullende toelichting: “In Nederland kun je nog niet eens bij een buitenlandse bank en bij de banken die we hebben, krijg je een glazuur van Black Lives Matter en/of LGBT pride propaganda over je heen.”

Enfin, in het project ‘Wees afgrondelijk’ analyseert Sid het verval van de rechtstaat en wat we in de nabije toekomst kunnen verwachten; hoe we ons daarop kunnen voorbereiden, en wat de hoopgevende, scheppende krachten zijn die in we in deze epische ‘struggle’ kunnen aanboren.

De donateur en afnemer van de klapper lijkt vooral in de analyse van de afbrokkelende rechtstaat geïnteresseerd, en sprak een zorg uit over “omgekeerde Carl Schmitt principes toegepast op de rechterlijke macht – vandaag worden de antivaxxers aangepakt; morgen zijn de andersdenkenden aan de beurt.”

Als u dit project ook wilt steunen dan kan dat hier. U kunt Sid tevens volgen in zijn Telegram groep.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Cranos67
2 jaren geleden

Geen donatie voor dit boek, sorry. Allemaal inkt op papier waar niemand zich wat van aantrekt. Ongetwijfeld allemaal waar. Sluit je beter aan bij FvD en troef de politici af op deze argumenten. Dan bereik je tenminste iets.

2 jaren geleden
Antwoord aan  Cranos67

1) Actief worden bij een partij is een kwestie van een delicate hof-hiërarchie en dan via allerlei interne intriges uitkomen op een verkiesbare plaats. Van buitenaf kun je hierover niet zinnig oordelen.
2) Alsof de kartelpolitici de argumenten van FvD wél serieus zouden nemen. Wilders doet al 20 jaar niets anders dan argumenten stapelen en het heeft NERGENS wat aan veranderd.
3) Thierry Baudet himself heeft publiekelijk verklaard dat al die argumentatie, hoe waar ze ook zijn, water naar de zee dragen is, en dat hij om die reden het community building idee — oftewel gewoon het Zuilen Bouwen idee van Sid Lukkassen — naar de voorgrond haalt.
4) De werken van Sid zijn noodzakelijk om de mensen dit alles te doen inzien en de politici te inspireren!