Hibiscus: beter dan IPCC

De hibiscus of altheastruik is een plant (of struikje zo u wilt) die een veel betere klimaatvoorspeller is dan het hele IPCC met al hun ‘modellen’ bij elkaar. Dit is een van de weinige soorten hibiscus die in Nederland in de tuin kan worden geplant, omdat hij winterhard is.

Zo’n prachtige hibiscus staat hierachter ook (een ‘Hibiscus syriacus’) en heeft daar kennelijk veel plezier. Jaarlijks toont de struik een enorme hoeveelheid bloemen, wat voor een prachtige aanblik zorgt. Ook veel bijen, want de bloemen in deze struik zijn rijk aan nectar dus die beestjes kunnen hun lol niet op en zijn soms zwaar van het stuifmeel. Verderop in de straat staan nog meer van deze struiken, dus voorlopig gaat het wel goed met de populatie. Als de bijen hun werk doen tenminste, maar mocht dat even niet het geval zijn dan hangen we een elektrische vliegenmepper bij de hibiscus en dan gaan de bijen onmiddellijk weer flink tekeer in de struik en leveren puik werk. Zouden we dan misschien bij het IPCC ook… Ach nee, laat maar.

Onze hibiscus had een lastige start dit jaar, net als de meesjes. De bekendste van de mezen in onze streken is de koolmees, alleen is de vogelsoort geen lid van D66, laat staan minister. Het is dus een buitengewoon wijze vogel en vliegt wijselijk dan ook wat minder hoog dan doorgaans de afstandelijke ministers van D66 doen. Maar ook de mezen hadden dit jaar een lastige start. Het was tot 26 mei namelijk nog zo koud als de neten en het scheelde niet veel of de ijsberen kwamen bij de Chinezen om ‘nummer 39 zonder rijst’ (steenkool) te lenen. Onze mezen gingen dit jaar wegens de aanhoudende koude dus wat later naar de seksclub en bijgevolg kwamen de jonge mezen pas laat in juni uit hun nest. Die jeugd ook van tegenwoordig.

Even terug naar de hibiscus;
Onze hibiscus komt vrij laat in blad, gewoonlijk pas in mei en in sommige jaren zelfs pas in juni. In normale zomers begint onze struik stipt rond de 20e juli met de aanmaak van bloemen en begin augustus is het werkelijk een zee van prachtige, paarsige bloemen. Maar nu dus even niet… Ik heb hieronder een foto geplaatst van gisteren, 10 augustus 2021.

Hibiscus Syriacus. Afb: Ton Nijhof

Je moet toch werkelijk zoeken om die ene bloem te vinden en dat is belangrijk nieuws: de Aarde koelt af. Want, als de hibiscus laat is, net als de mezen ook al laat waren, dan is het simpelweg een stuk kouder. En toen dacht ik: laten we ook eens naar het gasverbruik kijken en inderdaad, we stevenen af op een verbruiksrecord. Reden: koud voorjaar. En nu dus ook een relatief koude zomer. Ineens begreep ik ook de haast van het IPCC (VN eigenlijk) Timmermans (de EU) en al die politieke meelbekken in eigen land: ze moeten wel héél snel zijn met hun milieumaatregelen want anders trapt de burger er niet meer in en kunnen de belastingplannen bij het grofvuil. (beter)  

Helaas stelletje sneuneuzen: de mezen en de hibiscae hebben gesproken: de wereld is flink aan het afkoelen. Haal dit neefje in godsnaam onmiddellijk van de oxazepam af wat hij laat zich, net als die minder slimme en hypocriete mevrouw zelf, in de zak zeiken door een stelletje sjacheraars. Dat roepen we al heel lang en hunnie ook.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 jaar geleden

Overigens,…… zelfs in Australië hekelen ze het liegen van politici en de ..“”Sky News-presentator Rowan Dean is he-le-maal klaar met politici die overduidelijk liegen over de plannen voor onze toekomst.””. 

In de Nederlandse media is er maar weinig aandacht voor het feit dat Mark Rutte een pathologische leugenaar is. Maar er is hoop. Want Australische media zijn niet te beroerd om het liegen-beestje bij zijn naam te noemen. 
“”””Daarbij focuste hij zich op Mark Rutte. Hij deed dit naar aanleiding van de schitterende confrontatie waar wij al eerder over schreven tussen de premier en Forum voor Democratie-Kamerlid mr.  Gideon van Meijeren.””” 

Sky News-presentator Rowan Dean is he-le-maal klaar met politici die overduidelijk liegen over de plannen voor onze toekomst. Ruggengraatloze politici die doen wat de Globalistische elites willen maar vervolgens tegen hun volk doen alsof ze van niets weten “liegen ofwel tegen die elites of tegen óns,” het volk zei Dean op de Australische TV. Bron: Dagelijkse Standaard, d.d. 3 augustus 2021.

Overigens: Oxazepam, is een “Rustgevend medicijn dat gebruikt wordt bij ernstige psychische klachten en de werking ,is dus dat mensen met een ” verwarde en opeenvolgende heftige agressie, zichzelf en anderen kunnen verwonden. Maar……… voordat “ze” aan de Oxazepam gaan zijn “ze” dus verward en en hebben hun ziekelijke ambities geventileerd. En waarvan worden ” de “sneuneuzen” dan zo “verward”? …….. omdat “ze” niet in staat zijn te relativeren en hun affect ( gevoelsleven) ” op een minder prettige manier” beleven. En……… de waarheid, de harde realiteit, kunnen ” ze” niet verwerken.

Immers: Hallifax, een Engelse staatsman, leefde van 1633- 1696, zei eens: ” ” Wie de waarheid zegt, is plots een gemeenschappelijke vijand en durft niet meer over straat te gaan”. ( Budding, citaten )

En………Uiteraard met de volledige hulp van staatsvijand # 1 Pinokkio via ‘The Great Reset’. Het is één grote pot gif. Aldus de heer Dunki.

Niet te vergeten, dat ook Prof. dr.Klaus Schwab, in zijn boek schrijft dat hij het Neocommunistische wereldwijd wil invoeren…………. ook daaraan zien we hoe de Professor gewoon een krankzinnige professor is. Ook. Schwab is voorstander van “The Great Reset.”

r dunki
1 jaar geleden

Ton’s slotzin : ‘ Dat roepen we al heel lang en hunnie ook’ zet de deur wagenwijd open naar de vloed van waarschuwingen op deze pagina’s voor de subversieve IPCC, als onderdeel van de communistische‘degrowth manie van de V.N. waarmee zij de westerse economieën willen ondermijnen.

Uiteraard met de volledige hulp van staatsvijand # 1 Pinokkio via ’the great reset’. Het is één grote pot gif.

zie : https://www.degrowth.info/en/degrowth-definition/

Buskens
1 jaar geleden

Nou, de eerste belastingcenten stromen al binnen in de staatskas. Wanneer wij toe zijn aan een tankbeurt in “ons pracht land” zijn we 0,55 Eurocent duurder uit dan wanneer we tanken in bv België. Wij betalen het meest voor een liter benzine in heel Europa. En we wonen nou eenmaal niet allemaal dicht bij de grens om te gaan tanken plus nog 4 volle jerrycans mee terug te nemen. Dus “slim” zijn ze wel in den Haag. Ik denk dat wij slimmer moeten zijn en daar niet in trappen en gewoon een dag niet tanken. Tijdens de lockdown waren de benzineprijzen laag. Ra Ra hoe kan dat?