God’s geschenk voor links

U bent wellicht bekend met de kreet ‘Corona is God’s geschenk voor links…’, afkomstig van Jane Fonda, de personificatie van het elitaire salonsocialisme. Het coronavirus – dat in feite het produkt is van experimenten in laboratoria waar het Chinese leger zich toelegt op de productie van verboden bio-wapens – is hopelijk niet willens en wetens in de Westerse wereld geïntroduceerd. Hoewel zieke geesten als Bill Gates en George Soros volgens mij tot letterlijk alles in staat zijn.

Hoe dan ook, vanaf het moment dat Trump noodgedwongen tot een lockdown besloot zagen de Democraten kans om met dit ‘geschenk’ alles wat sinds 2016, of zelfs over de laatste eeuw was opgebouwd, aan stukken te scheuren. Nihilisme, daar zijn zij goed in. Principes kennen zij niet, sterker nog, die hebben zij niet, zoals ook blijkt uit hun impotentie tot het stimuleren van economische groei of het creëren van welvaart zoals Trump voortdurend deed, maar waarvan zij honderden miljoenen mensen juist bewust hebben beroofd.

Afb: Pxhere

Hun negatieve, ideologische drijfveer in de ‘narrative’ van de Corona epidemie – let wel: per se géén pandemie, gezien de cijfers die dat uitsluiten – hebben wij ook teruggezien in Nederland. Onze eigen ‘grote leider’ zag uiteraard geen kans om zijn zaken op een rijtje te krijgen, dus gemakshalve gaf hij de globalistische vrienden van Peking in de WHO ruim baan met hun communistische georiënteerde rookgordijnen om voor alles de Communistische Partij en Xi Jinping in de luwte te houden van de mondiale schade die hun virus aanricht. Vanuit die zieke, ideologische lading die onder de WHO vlag verstopt zit, worden rationele wetenschappelijke argumenten die tegen het Nederlandse wanbeleid pleiten, stelselmatig onder het kleed geveegd met de obligate globalistische grote bek over ‘complotdenkers’, terwijl bonafide wetenschappers in de zieke media worden ‘afgemaakt’ en ge-‘cancelled’ teneinde de ‘Coronaterreur’ te faciliteren.

“De Jonge moet snel
een ‘functie elders’ krijgen”

Zelfs nu probeert het linkse canaille de angst bij de bewonderaars van Pinokkio erin te houden met hun ‘grote zorgen’ over de nieuwe Delta-variant en wordt er door de Minister van VWS alweer gerept van een nieuwe lockdown in september. Zo iemand moet toch echt gauw een ‘functie elders’ krijgen, bijvoorbeeld hoofd van een lagere school in Feijenoord, daar leert men hem die fratsen snel af. De merites van de wetenschappelijke argumenten tegen dit desastreuze corona-wanbeleid worden – net als het klimaatbedrog – door de NPO en alle schrijvende lokale sufferdjes angstvallig verzwegen, maar de weerstand groeit en dat is maar goed ook. De Amerikaanse ‘Food and Drug Administration’ (FDA) is druk doende om in hoog tempo waarschuwingslabels op de Pfizer and Moderna vaccins te plakken, omdat duizenden jongeren met zware hartproblemen te kampen kregen – myocarditis en pericarditis – nadat zij de riskante, niet-traditionele mRNA  vaccinatie kregen, aldus Dr. Doran Fink van de FDA afgelopen woensdag. Dit in afwachting van meer traditionele vaccins die op stapel staan, maar gelukkig een langere, professionelere testfase doormaken dan de riskante ‘haastklussen’ waarmee onze dorpsidioot Hugo de mensheid wil vergiftigen, ongeacht de bijwerkingen.

In het benepen denkraam speelt slechts één argument en dat is de politiek ingegeven wens om te scoren met zoveel mogelijk vaccinaties, ongeacht de potentieel fatale bijwerkingen, zeker van een tweede spuit. Deze minister zag waar de VVD-leider en premier mee wegkwam, door te herhalen ‘dat hij zich niets kon herinneren’, dus hij oefent daarom nu al zijn Duits met ‘ich habe es nicht gewusst’, mochten er doden vallen dankzij alle bijwerkingen die hem letterlijk geen bal kunnen schelen. U weet wel, de ‘Minister van Volksgezondheid….’ En nu wil hij kinderen vaccineren als een menselijk schild om zijn trieste ‘persoonlijke score’ op te krikken!

Rapport

Voor die risico’s waarschuwen honderden huisartsen en specialisten, verenigd in de ‘Stichting artsen Covid collectief’, die door zich voor journalisten uitgevende minkukels glashard genegeerd, respectievelijk zwartgemaakt worden. Enkele saillante details uit hun rapport van deze week:

  • Vaccinatie leidt tot bekende bijwerkingen en heeft nog onbekende risico’s, ook bij kinderen.
  • Vaccinatie van volwassenen met de verschillende coronavaccins leidt in een aantal gevallen tot serieuze bijwerkingen. Variërend van – maar niet beperkt tot – anafylactische shock, verlammingen, vorming bloedstolsels en overlijden. De meeste van deze ernstige bijwerkingen zijn pas na de start van massavaccinaties duidelijk geworden. De incidentie van stollingsproblemen lopen in de leeftijdsgroep 20-50 jaar op tot 1 op 50.000. Het optreden van hartspierontsteking (myocarditis) in met name jonge mannen van 20-40 jaar wordt geschat op 1 op 5.000. Bij het vaccineren van miljoenen mensen lopen helaas veel mensen dit risico.
  • De verspreiding (biodistributie) van de LNP-mRNA vaccins over het lichaam is maar zeer beperkt onderzocht. Resultaten uit dierstudies laten zien dat het LNP-mRNA in ovaria stapelt. De effecten hiervan op ontwikkeling, vruchtbaarheid en gezondheid van nageslacht zijn niet bekend. Voor de duidelijkheid: de tijd dat deze vaccins in mensen gebruikt worden is korter dan negen maanden. Wie in detail wil lezen waarvoor deze rationele vaklieden waarschuwen verwijs ik naar hun website.

Goed nieuws is dat er binnenkort nieuwe vaccins beschikbaar komen met een beter risicoprofiel. Fase 2-3 studies met vaccins, die gebaseerd zijn op traditionele vaccintechnologie, hebben goede interim-resultaten opgeleverd. Omdat er van dit soort producten meer bekend is en de lange termijn bijwerkingen van bestaande vaccins die van dergelijke technologie gebruik maken bekend zijn, is het raadzaam de introductie van deze middelen af te wachten. De recombinant-eiwitvaccins van GSK-Sanofi en van Novavax komen waarschijnlijk dit najaar beschikbaar in Europa.

Verboden middelen

De kans is ook groot dat er binnen afzienbare tijd (beproefde) medicijnen voor de behandeling van Sars-CoV-2 infectie toegelaten worden. Let wel dat Minister De Jonge vorig jaar artsen verboden heeft om patiënten te behandelen met werkzame medicamenten als Hydroxychloroquine en Ivermectine (die al lang op de markt zijn). Puur om zijn zieke ego te bevredigen terwijl er patiënten op sterven lagen en ook daadwerkelijk overleden zijn. Nu komt er boven dat hiermee, niet alleen in Nederland, maar wereldwijd indrukwekkende resultaten gemeld zijn bij de behandeling van corona infecties. Deze strategieën worden verder ontwikkeld voor specifieke epidemiologische situaties.

De kortdurende uitbraak van Covid-19 in India is effectief gereduceerd door hygiënische maatregelen en prophylactische en therapeutische behandeling van familieleden van en patiënten met COVID-19. Dit is, notabene, de ‘nieuwste variant’ waarmee men de bevolking weer bang wil maken, terwijl internationaal de druk om de geneesmiddelen die hierbij gebruikt worden (dus bijvoorbeeld Ivermectine) voor dergelijk gebruik vrij te geven. Wij weten dat Minister De Jonge verantwoordelijk gehouden kan worden voor de dood van honderden, zo niet duizenden ouderen en verplegend personeel in tehuizen voor ouderen, terwijl hij de treurige lef had om simpele, effectieve medicijnen te verbieden.

Geen geval van ‘ich habe es nicht gewusst’, veeleer ‘ich will es nicht wissen’… 


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties