Traditionele Palestijnse afsluiting vastenmaand

Sinds de Palestijnen de islamitische vastenmaand traditioneel afsluiten met flink wat geweld tegen Joden, andere rassen en niet-islamieten, staan de Nederlandse politici en journalisten weer in de rij om te vertellen wat een afgrijselijk land Israël toch is.

Het geweld zit Palestijnen kennelijk in de genen, want traditioneel sluiten zij de ramadan, de islamitische vastenmaand, met geweld af. Het Palestijnse geweld richt zich, ook dat is traditioneel, vooral op Israëlische burgers. De hartstocht waarmee onder andere Jesse Klaver (GroenLinks) zich ‘zorgen maakt over Israël’, zou hij misschien beter kunnen vervangen door de realiteit, namelijk de zorgen om Fatah-leider Abbas, tevens president van de Palestijnse Autoriteit. Deze man werd in 2005 ‘gekozen’ en diens termijn liep in 2009 dus af. Maar verkiezingen zijn er sindsdien niet meer geweest, omdat de inmiddels 86-jarige multimiljardair (hij loopt mank van de miljardensteun, waaraan onze Minister Kaag (D66) graag haar steentje bijdraagt van ons belastinggeld) simpelweg op tijd voor voldoende deining zorgt om die verkiezingen uit te kunnen stellen. Dat is ditmaal dus weer de jaarlijkse opoffering van Palestijnse burgers die het op Israëlische burgerdoelen hebben voorzien. Zo blijft Abbas simpel president; er vallen veel dodelijke slachtoffers, maar zijn inkomen blijft op peil en daar gaat het natuurlijk om.

Afb: wikimedia

Niet de Israëlische overheid of de IDF, maar de Palestijnse Autoriteit maakt zich daarmee schuldig aan oorlogsmisdaden in een tempo van soms 200 raketten per dag: op burgerdoelen. Daar horen we Klaver dus niet over, noch andere politici, noch het journaille en dat is een grof schandaal. Zelden zien we in deze perioden een fraaier bewijs van de vooringenomen propaganda die over ons wordt uitgestort, onder het mom van ‘onafhankelijke journalistiek’. Het zal te maken hebben met de herkomst van de maandelijkse – riante – salarissen van NPO medewerkers; de schatkist.

Sinds de Joden in 1948 het nagenoeg verlaten, Britse mandaatgebied Palestina weer mochten beschouwen als hun thuisland (en voordat zij – circa het jaar 100 A.D. – door de Romeinen werden gedeporteerd, was dat ook gewoon hun eigen land), hebben Arabieren weinig nagelaten om de Joden – conform de in de islamitische religie verwerkte opdracht – zoveel mogelijk te beoorlogen. Steeds opnieuw delven de Arabieren daarbij het onderspit om een heel simpele reden: Israël is een democratie en de Arabische landen zijn stuk voor stuk dictaturen. Dat houdt ondermeer in dat het Bruto Nationaal Product van Israël besteed wordt aan de belangen van land en bevolking. In de Arabische dictaturen wordt het geld besteed aan de bankrekening van de heersers en de Palestijnen vormen daar geen uitzondering op.

Het wordt tijd dat Nederland zich beraadt over zijn beleid ten aanzien van de Palestijnen, want dergelijke terroristen verdienen natuurlijk geen steungelden uit onze staatsruif. Ook de ‘steundemonstraties’ voor de Palestijnen die in ons land kennelijk ‘spontaan’ ontstaan, kunnen wel een steviger oppositie gebruiken: de traditionele idioterie van de Palestijnen vechten zij daarginds maar uit, maar hier niet. Als een autochtoon Nederlands gezin boodschappen wil doen, worden zij bijkans uiteengejaagd door een politiemacht wegens corona, samenscholingen en andere nonsens, maar dit genre Palestinavrienden heeft kennelijk andere rechten gekregen van o.a. de (islamitische) Rotterdamse burgemeester. Als GroenLinks en andere vrienden van Fatah en Hamas zo begaan zijn met het lot wat deze over zichzelf afroepen, dan gaan zij met hun vrienden maar met een collectebus langs de deur, zodat iedereen zelf kan bepalen wat er aan dat gajes wordt uitgegeven. Dat zal niet veel zijn, dus dat verklaart waarom Klaver c.s. zo amechtig staan de hijgen bij de Nederlandse schatkist…

Het zal hen er nog eens naar gaan.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties