De koploper in de race naar de bodem

Wat hebben (wijlen) Nikita Chroesjtsjov en Ursula Von der Leyen gemeen? Niet veel, behalve dat zij geen van beiden capabel waren respectievelijk zijn om zelfs maar een kleuterschool te leiden. Nikita camoufleerde dat aardig door als rechterhand van Jozef Stalin in de jaren ’30 tienduizenden mensen te executeren in diens ‘Grote zuiveringen’, vergelijkbaar met wat ‘woke millennials’ in de USA nu entameren met ‘andersdenkende’ conservatieven.

Later, toen hij als de grootste crimineel het tot secretaris generaal van de Communistische Partij schopte, leefde hij zich uit in het stichten van potentiële wereldbranden, o.a. in Angola, Mozambique en Cuba, èn etaleerde hij zijn economische onbenul in tragische economische vijfjarenplannen, die onder meer resulteerden in een indrukwekkende productie van tienduizenden locomotieven die niemand nodig had. De communistische race naar de bodem resulteerde uiteindelijk in de implosie van het communisme, maar nu zitten wij ermee opgescheept in de V.N. en de E.U. waar een ’gelukkig minder moordlustig’ wonderkind als Ursula haar incompetentie mag etaleren. Nederland vervult daarin de rol van enthousiaste meeloper dankzij Mark Rutte’s dagelijkse streven naar de ondergang van Nederland via onze incorporatie in de Europese Sovjet Unie. Hij laat geen kans onbenut om Nederland een steeds groter socialistisch oor aan te naaien.

EU-parlement/paleis Straatsburg. Afb: Pixabay, bew. Sta-Pal

Neem bijvoorbeeld onze ‘eminente diplomaten’ die in Brussel nog lekker ‘met de bolle kant boven’ lagen terwijl Frankrijk in het E.P. onze nationale visserij ongehinderd de doodsteek mocht geven. Veel gespin en helemaal zonder wol; er gaat niets boven een goed ontbijt op het diplomatieke bed. 

Vandaag, 7 mei en morgen ontmoeten de Europese regeringsleiders elkaar in Porto voor hun zoveelste, tot mislukken gedoemde, communistische vijfjarenplan, dat de Europese democratie de doodssteek wil geven met een agenda van een ‘Sociaal Europa’. Von der Leyen’s E.C. heeft hun enorme ambities voor een maakbare wereld gelanceerd, zonder zich ooit rekenschap te geven of er wel behoefte is aan twintigduizend locomotieven  hun fata morgana die ervoor moet zorgen dat in 2030 liefst 78 % der EU burgers tussen de 20 en 64 jaar ‘betaald werk verrichten’ (nu schijnt dat op 72 % te liggen) terwijl 60 % der volwassenen jaarlijks een opleiding moeten gaan volgen (nu is dit zo’n 37 %) en het percentage ‘armen’ moet terug met 15 miljoen (anno 2021 is dat zo’n 91 miljoen).

Let wel, zoals gebruikelijk hebben honderden ambtenaren hier ‘keihard aan gewerkt’, reden waarom iedere onderbouwing van deze lukrake slagen in de lucht volledig ontbreekt! Dit is niet de eerste ‘practical joke’ van de E.U. die pretendeerde om in 2010 ‘het slimste continent’ van de wereld te worden – hebt u er iets van gemerkt? – en onder de bezielende leiding van de E.C. president Juncker, die net als Joe Biden nog wel eens van de trap duvelde – niet wegens ouderdom maar wegens minder bloed in zijn alcoholspiegel dan wenselijk – werd in 2017 reeds besloten tot de op de lachspieren werkende ‘Europese pijler van sociale rechten’. Het slapsticknummer ‘Sociaal Europa’ is een blauwdruk van Jozef Stalin’s vijfjarenplannen, een communistische miskraam van de eerste orde zoals Peking nog steeds doet.

“De EU is nu eenmaal
een communistische bende”

Als u CEO van een bedrijf bent en met zulke kul aankomt zetten uw toezichthouders u snel bij de vuilniszakken op de stoep, maar de E.U. is nu eenmaal een communistische bende… Het is weer het typische salonsocialisme van ‘sneeuwvlokjes’ die alleen maar rechten en geen verplichtingen hebben, met andere woorden hun Utopia. Nu deze salonsocialisten met hun absoluut nutteloze lockdowns de Europese economie al in het slop hebben geschopt zou het helpen als de ware problemen van de EU eens werden geïnventariseerd en het vrije ondernemerschap werd gestimuleerd in plaats van die ‘woke’ flauwekul die niets brengt maar ons in armoede stort.

Maar ondernemers worden, net als de Nederlandse boerenstand met de ‘stikstof leugens’, liefst om zeep geholpen in plaats van hen een markt te bieden waarin gezond ondernemen in het vaandel staat in plaats van een collectie subversieve parasieten te subsidiëren. Let op mijn woorden, nadat Mark Rutte al groen licht geeft aan Brussel  om in Nederland belastingen te gaan heffen, ligt het ook in de lijn der verwachting dat Brussel ons landverraders duo Rutte en Kaag verder zal aansporen om onze soevereiniteit volledig uit handen te geven. Dit is geen uitzondering, maar iedere kiezer die Pinokkio’s leugens voor zoete koek slikt ‘dat de EU zo goed is voor onze werkgelegenheid’, dient zich te realiseren dat dit de standaard socialistische E.U. agenda is en blijft, zolang die kiezers er geen enorme schop onder geven… Hun ‘sociale gelijkheid’ resulteert wegens hun absolute zakelijke incompetentie en gebrek aan creativiteit q.q.in de bekende ‘race naar de bodem’. 

Wegwezen mensen!


Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties