‘Mein Kampf’ vervolgd

In zijn heldere reactie op ‘onze democratie in het drijfzand’ snijdt Neef Jansen terecht het grote gevaar aan van een maniak als Klaus Schwab met zijn globalistische WEF-wespennest .

Recentelijk heb ik ook al geprobeerd dat gevaar in beeld te brengen, maar er kan niet vaak genoeg aan de bel getrokken worden. Eind jaren ‘70 kreeg ik al de eerste wervingsbrieven van het European Management Forum onder ogen, in de prille pogingen van Klaus Schwab om zijn verdienmodel te lobbyen. Tien jaar later doopte hij dit vehikel, heel bescheiden, om in the World Economic Forum. Een nieuwe vlag voor dezelfde dubieuze ideologische lading. Aanvankelijk zagen velen dit initiatief als een mooie smoes om een week te gaan skiën in Davos ‘op kosten van de baas’, maar beetje bij beetje werd de foutieve lading, onder die nieuwe vlag, steeds ‘politieker’. Steeds ‘globalistischer’, naarmate Klaus ontdekte waar Abraham de mosterd kon halen.

Klaus Schwab is altijd een ‘progressieve’ opportunist geweest die zo zijn sprookje pousseerde over Westerse landen die hun identiteit inleveren en opgaan in één globale wereldmacht, het Utopia van ondermeer Mark Rutte en Sigrid Kaag. In het WEF smoezen jaarlijks linkse politici, beleidsmakers en multinationals met elkaar om ‘Globale Controle’ vorm te geven. Dezelfde engerds als in de Bilderberg groep waarin ook Prins Bernhard en zijn nazaten proberen politici te verleiden om zich aan het globalisme te committeren. Klaus Schwab is een clown, maar zijn WEF is helaas uitgegroeid tot een machtsorgaan, met doodenge miljardairs als de Rockefellers, Soros, Gates, hun dankbare vriendjes uit de farmaceutische industrie en Wall Street die er in geslaagd zijn om Trump weg te werken waarbij het doel ALLE middelen heiligde om een gevaarlijke tegenstander te ‘cancelen’. Op alle niveaus hanteert dit tuig identieke praktijken.

Klaus heeft een soort vervolg op ‘Mein Kampf’ geschreven, waarin hij o.a. het  Covid-paspoort introduceert (zie ‘ de nieuwe Davidster ’ d.d.16  jl.) Wat denkt u van een verplichte jaarlijkse bloedscan en verplichte vaccinaties voor elke wereldburger? Australië anticipeert reeds daarop met wettelijke sancties als hogere zorgpremies, reizen, scholing en uitsluiting van kinderopvang. Dan volgt ID2020 met ‘bio chips’ & levensgevaarlijke DNA-vaccinatie. Vergis u niet, de ongekozen Brusselse democratie draait al jaren op volle toeren om deze ellende te implementeren en daarom mag u ook uiterst sceptisch zijn over de arrogante pennenstreken waarmee Pinokkio ons ‘en passant’ aan dit tuig overlevert zonder enige parlementaire controle!

Het WEF is van een zweverig clubje een gevaarlijke spil geworden in het globalistische complot waaraan premier Rutte van ganser harte meedoet! Bill Gates (WEF ‘stakeholder’) financiert via zijn Bill & Melinda Gates Foundation niet alleen de WHO voor bijna 80% maar ligt ook in bed bij de vaccin industrie, zoals inmiddels algemeen bekend begint te worden. De immorele Gates heeft geïnvesteerd in liefst zeven vaccin fabrieken en heeft, al dan niet met hulp van de WHO, in ongecontroleerde proeftuinen als India en donker Afrika al de dood of zware verminking van honderdduizenden op zijn geweten, zoals de dood of onvruchtbaarheid van duizenden vrouwen in Kenia. N.B: DE-POPULATIE is het hoogste doel van deze psychopaat…

Dat vorig jaar de analfabete schoolmeester Hugo de Jonge zijn vriendje Feike Sybesma ‘carte blanche’ gaf om, als ‘onafhankelijke corona afgezant’, een vaccinleverancier voor Covid-19 te vinden, wordt onder het kleed geveegd door de NOS en de linkse pers. Want toevallig kreeg AstraZeneca AG terstond die order voor honderden miljoenen Euro’s, maar niemand mag hardop zeggen dat hier van nepotisme en corruptie sprake is omdat de broer van Sybesma daar CEO is. Is er iemand die zo’n corrupte, illiterate clown als Hugo de Jonge controleert of is Rutte daar wéér de eind-onverantwoordelijke voor? De kers op de taart is dat Sigrid Kaag liefst € 350 miljoen doneerde aan ‘the Vaccine Alliance’ waarvan u wel gehoord hebt met de gruwelverhalen van (nano) bio chips en jaarlijkse verplichte vaccinaties.

Zou het toeval zijn dat deze corrupte ellendelingen als de dood zijn voor een referendum?  Rutte cum suis zijn niet alleen financieel corrupt met dit soort praktijken, maar ook moreel corrupt in hun kiezersbedrog met het collectieve ontslag van Rutte III terwijl de hoofdschuldige zich doodlacht en vrolijk aan de touwtjes blijft trekken. Met zijn Coronahype leidt Rutte slechts de aandacht af van deze machtsgreep die niet alleen in Washington maar ook hier, dagelijks, gaande is en waar Hugo slechts als een soort vogelverschrikker in de marge functioneert om de aandacht van Rutte’s chicane’s af te leiden.

Klaus Schwab is een veel gevaarlijker mannetje dan Corona waarmee de bevolking wekelijks op stang gejaagd wordt terwijl achter onze rug deze smerige praktijken spelen… De focus bij de kiezers moet al lang niet meer liggen op Covid-19, dat op zich geen bedreiging is. Maar als iedereen daar wèl mee bezig is, is dat de perfecte afleiding die deze linkse élite nastreeft. De Jonge en Rutte doen hun ‘stinkende best’ met hun wekelijkse pesterijen, zodat we de focus op Corona houden met elke week iets nieuws, zoals de onzalige avondklok. Elke twee weken een nep Corona persconferentie, met veel leugens om de paniek in stand te houden. 

Ondertussen worden wij door Rutte en zijn globalistische broodheren in Davos van achter aangevallen volgens het beproefde recept van ‘Mein Kampf’.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3 jaren geleden

“”Klaus Schwab, geboren in Ravensburg in 1938, is een kind van Adolf Hitler’s Duitsland, een politie- staats-regime gebouwd op angst en geweld, op hersenspoeling en controle, op propaganda en leugens, op “”industrie-ïsme”” en eugenetica, op ontmenselijking en ‘desinfectie’, op een huiveringwekkende en grandioze visie van een “nieuwe orde” die duizend jaar zou duren.

Schwab lijkt zijn leven te hebben gewijd aan het opnieuw uitvinden van die nachtmerrie en om te proberen er een realiteit van te maken, niet alleen voor Duitsland, maar voor de hele wereld.””

Wie even nadenkt, ziet ONMIDDELLIJK, na het lezen van bovenstaande zin, dat “we” te maken hebben met een zwaar gestoord “iemand”.
Maar…… er zijn ontzettend veel gestoorde mensen. Dat is nu eenmaal een natuurlijk fenomeen, en, daaraan is niets te doen.
Wat ” we” wél kunnen doen, is het signaleren van psychopaten en een behoudende stelling innemen om de ” verbaal gestoorde” kletspraat, van een figuur als Klaus Schwab, op zijn juiste “waarde” te interpreteren en van hem geen autoriteit te maken. Want……. DERGELIJK FIGUREN ZIJN DAAR OP UIT en verlangen naar veel aanhangers die voldoen aan zijn waanideeën.
Dat er zeker ” aanhangers ” zijn én deze blij zijn een ” voorbeeld” te hebben is in de geschiedenis maar al te vaak gebleken.

En, zoals de heer Dunki schrijft: “”Klaus Schwab is altijd een ‘progressieve’ opportunist geweest die zo zijn sprookje pousseerde over Westerse landen die hun identiteit inleveren en opgaan in één globale wereldmacht, het Utopia van ondermeer Mark Rutte en Sigrid Kaag.””

Dus, het grote ” gevaar” is dat er “zelfs leidinggevende” personen zijn die zich “identificeren” met de doelstellingen van een ” waanidee” . Dunki noemt Mark Rutte en Sigrid Kaag, en dat is al erg genoeg. Immers: de gedragingen en uitspraken van Rutte en Kaag, zijn overeenkomstig die van Klaus Schwab, leeg en dus niets zeggend, maar hun verbale kletskoek is ” aanstekelijk” voor de intellectueel minder bedeelde. De op macht beluste figuren zijn altijd gevaarlijk, als hun gedrag niet is ingebed in een democratisch systeem en de controle op hun gedrag en doelstellingen, niet meer aanwezig is. Immers: Rutte en Kaag zijn toch akkoord gegaan met het afschaffen van het referendum? Dat Mark Rutte nu in een debat over de ” avondklok” zei , dat ” hij niet kan worden weggestuurd en nu méér macht heeft”, ondanks dat ook hij demissionair is, is tekenent voor zijn gedrag. Macht te willen bezitten en verder niets.
Waar “we” constant tegen aanlopen is de ” bekrompenheid” ( het diep geborneerde) en desinteresse in ” de politiek” ( ook de democratisch constitutionele beginselen) van hele volksstammen waardoor figuren als Schwab, Rutte en Kaag, zich kunnen manifesteren. Aldus: ” De domheid is de kurk waarop de politiek drijft”.

r.dunki
3 jaren geleden

Schwab is een losgeslagen ’transhuman’ die zonder enige ethische remming zelfs ons DNA wil herschrijven en kwijlend raaskalt over de mogelijkheid dat nieuwe technologie een fysiek deel van het menselijk lichaam gaat uitmaken!

Hij ziet de toekomstige mens als een vorm van analoog/digitaal wezen dat volledig gecontroleerd wordt door de 1% élite, waarvan hij zo graag deel uitmaakt. The Great Reset en het stakeholder kapitalisme, dat volgende maand in Davos op de agenda staat, is daar maar een klein deel van.
Maar er zijn hele volksstammen van extreem linkse ‘wetenschappers’ die, dik gesubsidiëerd door overheden en bedrijven, het Utopia van Karl Marx propageren.

In feite is Schwab net zo’n gevaarlijke psychopaat als Bill Gates, vandaar….

3 jaren geleden

Volgens Maurice de Hond, zitten Rutte , en het OMT, enz ook in de angsthypnose, en steekt er verder dus niets achter….

Neef Jansen
3 jaren geleden

Het probleem is dat mensen als Schwab de mensheid dusdanig willen kneden en manipuleren, dat er uiteindelijk net zoveel leven in steekt als in kipfilet in de koelvakken van een supermarkt. Heidegger waarschuwde er al voor dat de techno-waan dreigt de mens weg te dehumaniseren en Schwab lijkt dat met grootse plannen (en ongetwijfeld de allerbeste bedoelingen) realiteit te willen maken. Misschien ziet de kritiek erop teveel spoken, teveel doem en dystopie die zich aandient aan de horizon, maar het kan allemaal ook zeer wel de laatste fase van Homo Sapiens Sapiens betekenen. Hier nog meer info: Klaus Schwab and his Great Fascist Reset: https://winteroak.org.uk/2020/10/05/klaus-schwab-and-his-great-fascist-reset/amp/