Het stille leed achter de voordeur

Onze premier is op de hem eigen wijze uit het toeslagen debat ontsnapt door zich, gewoontegetrouw, aan iedere verantwoordelijkheid te onttrekken en anderen de schuld te geven op een bepaald lafhartige wijze. Ook al zijn er tienduizenden gezinnen vernietigd, dakloos gemaakt en hebben mensen (te) vaak de hand aan zichzelf geslagen uit pure wanhoop, dankzij een zwalkende regering onder leiding van het genre ‘ich habe es nicht gewusst’.

Om het bedenkelijke optreden nog eens te onderstrepen meldde de premier ‘dat hij als demissionair premier feitelijk meer macht heeft dan tevoren omdat hij nu niet de laan uitgestuurd kan worden’. Is het niet ten hemel schreiend dat deze klaarblijkelijk emotieloze, apparatsjik zoiets ook maar DURFT te zeggen terwijl zo’n spoor van ellende door de samenleving is getrokken, terwijl daar het Corona-wanbeleid daar nog eens vele scheppen overheen gooit?

Afb: Wikimedia-commons / g.kaustav

Hoeveel thuis opgesloten jongeren mogen van onze premier zelfmoord plegen omdat hij hun sociale en professionele leven volkomen verpest met het Coronabedrog? Hoeveel jongeren hebben de hand aan zichzelf geslagen en hoe is de geestelijke gezondheid van miljoenen jongeren niet gesloopt  door hen alle sociale prikkels in hun leven te ontnemen? De aan dit wanbeleid toegewijde pers veegt het  achteloos onder het kleed De mens is nu eenmaal een sociaal dier en dat de premier zelf geen menselijke emoties meer lijkt te koesteren straalt van dit empathieloze, hautaine handelen af, terwijl echtparen – met een eigen bedrijfje dat door dit beleid kapot gemaakt wordt – al maanden met drie kinderen gedwongen thuis zitten gek te worden van frustratie en daarom soms elkaar te lijf gaan of hun kinderen mishandelen uit pure wanhoop.

Coronapuinhoop

Wat deert deze premier het lot van jongelui die dag in dag uit thuis werken, of werkloos thuis zitten, zonder normale sociale interactie zoals op school, de sportvelden of in de kroeg, behalve af en toe de vervormde gezichten van vrienden en bekenden op Skype? Hij kan zich daar niets bij voorstellen met zijn egocentrische optreden. Dat hij glashard doorgaat met zijn Coronapuinhoop wordt gesteund door het hersenloze kiezersbestand van ‘ons soort mensen’, die veilig thuis hun maandelijkse salaris vangen en doodsbang schuilen voor de door hem gecreëerde paniekerige leugens over een gewone griep.

Zij blijven op hem stemmen, want zij zijn als de dood om dat ‘levensgevaarlijke virus’ op te lopen en vinden het daarom prachtig wat hun robot uitspookt. Zij denken niet eens aan al hun medemensen die zichzelf het leven ontnamen uit pure wanhoop, al die gezinnen die ontwricht zijn door de belachelijke Corona maatregelen van hun favoriete sociopaat zoals nu weer de avondklok, die geen enkele variant van Covid19 tegenhoudt, terwijl de veronderstelde besmettelijkheid van die variant pure speculatie is van leken als de premier en zijn minister. Welnee, zij spreken schande van mensen die zich tegen mondkapjes uitspreken, laat staan mensen die bezwaar maken tegen de krankzinnige avondklok. Die moeten streng gestraft worden, zolang zijzelf maar buiten schot blijven, want hen deert al deze ellende niet, dus wat maakt het uit dat het leven van miljoenen als wisselgeld dient voor een fabeltje over gebrekkige I.C. capaciteit, die in dergelijke, kromme argumentatie voorrang verdient boven een fatsoenlijk bestaan voor miljoenen?

En waar is onze premier nu eigenlijk mee bezig terwijl China inmiddels aandringt op stopzetten van vaccinaties omdat in Noorwegen 33 patiënten zijn overleden na vaccinatie en Duitsland ook al 10 overlijdens onderzoekt. En vergeet u niet dat het vaccinatiecomité STIKO van het Robert Koch instituut, de Duitse tegenhanger van het RIVM, adviseert dat het coronavaccin van AstraZeneca alleen toegediend zou moeten worden aan mensen onder de 65. Het comité stelt dat er te weinig informatie zou zijn om te beoordelen hoe effectief het vaccin precies bij ouderen is.

Mens, of slechts premier?

Het lijkt erop dat de mens Rutte en niet de premier Rutte zich in zijn ideologische overtuiging heeft ontpopt tot een vijand van het volk, een op macht beluste psychopaat die lak heeft aan de gevoelens van miljoenen anderen en ogenschijnlijk liever de levens verwoest van talloze jongeren met het rotsmoesjes over het redden van een paar ouderen die sowieso al de nodige kwalen hebben aan het einde van de rit.

Moge de mens in onze premier spoedig opstaan en in onze overige ministers niet minder.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2 jaren geleden

“” Want nog een paar weken en de helft van de vaderlandse Horeca is definitief kapot en dat is wat past in het “Globalistische” straatje dat pretendeert in naam van de volksgezondheid te acteren.”” Aldus de heer Dunki.

De bovenstaande zin moet iedereen ” angst” inboezemen. Immers: De Horeca gaat definitief kapot en het Globolistische hierin is dus dat Nederland slechts een provincie zal zijn van wereldheersers. En als Rutte dat wil dan ,ja dan is Rutte mijns inziens, gewoon een crimineel die de Nederlander aan de meest biedende verkoopt, want de zeggenschap van de burger bestaat dan niet meer én op het ambtenaren niveau worden we dan nog aan het lijntje gehouden. Dan zult U zien dat de consolidatieprocessen bij ambtenaren hun vruchten afwerpen omdat zij in het zadel blijven en hun beheer over de belastingcenten hebben……….en…. dat is angstaanjagend.

Mijn stokpaardje zegt: ” Electoraat, wordt wakker en stem op een partij dewelke “”UIT DE EUROPESE UNIE WIL””. Maar ja, er is voor € 485.000.000.000,– gespaard en de pensioenpotten staan op € 1600.000.000.000,– en de laatste maanden blijkt nu de spaarpot in Nederland nog eens ruim€ 40.000.000.000,– meer te bezitten. Als AASGIEREN komt iedereen hier op af en Rutte vindt het heerlijk om daarmede te pronken en zal zeker de belastingen verhogen en zich verder vastbijten in de Europese Unie.
Immers: DE MULTINATIONALS likken hun vingers af omdat de ambtenaren slechts dan een “vazal-functie” zullen hebben en “het management” bij de Multinationals hun verbloemde opsmuk- beleid en hoge salarissen kunnen verwezenlijken. Maar……. we hebben de Europese Unie NIET nodig zodat de wens uit de EU te willen, zeker legitiem is. Kijkt U maar eens op http://www.mejudice.nl

Maar, blijf alert en blijf schrijven om de feiten in het daglicht te zetten.

Gaby de Boer.
2 jaren geleden

Ik volg jou op Sta Pal Ronald,lees al jouw artikelen.

rafi
2 jaren geleden

Misschien doet Rutte zo, net zoals Merkel, Macron en Johnson, omdat zij inderdaad als apparatsjiks het WEF-beleid van Fuhrer Schwab uit moeten voeren. Dit, na ooit een handtekening onder een document voor stipte uitvoering van een Great Rev, pardon: Great Reset gezet te hebben: ideologen gaan altijd over lijken. Dat alles kapot gemaakt wordt is juist de bedoeling. Hoe wou je anders de boel resetten?

r.dunki
2 jaren geleden
Antwoord aan  rafi

Corona heeft al lang niets met volksgezondheid te maken, maar is Rutte’s globalistische stok om de bevolking mee om de oren te slaan, zodat deze bang, en vooral passief, gehouden wordt, waardoor Rutte inderdaad alles en iedereen naar de donder kan helpen. Angst garandeert collaboratie, zelfs tegen wil en dank.

Corona? Gekke Henkie: het is een globalistisch rookgordijn want brave mensen worden ook dit weekend weer van het Museumplein geranseld terwijl de horeca in Italië en Frankrijk al lang open is en de restaurants, bars, cafés zitten daar bomvol.

Hier wil de Horeca ook wel, maar de voortdurende dreigementen met torenhoge boete’s van onze machtsdronken ‘caudillos’ Rutte en Grapperhaus maken het kennelijk een illusie om die stap te wagen. Zelfs als het een zaak van leven of dood is. Want nog een paar weken en de helft van de vaderlandse Horeca is definitief kapot en dat is wat past in het globalistische straatje dat pretendeert in naam van de volksgezondheid te acteren.

Kjikt u daarom vooral eens op: artsencollectief.nl
Dat is een groep moedige, integere artsen die zich niet laten manipuleren door een politiek correcte overheid en moreel corrupte, collaborerende collegae.