Hoe moreel corrupt is de linkse pers?

Laten wij eens kijken, aan de hand van de volgende stelling: “Het eind van het presidentschap van Joe Biden nadert, terwijl hij nog niet is aangetreden!” Het klinkt wellicht als het orakel van Delphi, maar is eenvoudig: de ziekste politieke activisten op deze aardbol en de wijde omgeving zijn de linkse pers en ‘Big Tech’, die er effectief voor gezorgd hebben dat de Amerikaanse kiezer niet wist dat de Biden familie een kliek goedkope scharrelaars is, zonder enig moreel kompas.

Nu de waarheid, niet geheel toevallig na de verkiezingen, aan het licht komt zegt 9,4 % der bedrogen Democratische kiezers dat zij zeker niet op Biden gestemd zouden hebben als Big Tech hem niet beschermd zou hebben door hen onwetend te laten… Daar is Josef Goebbels niets bij! Waarom mag dit nieuws over de criminele activiteiten van de Biden clan nu plotseling wèl het electoraat bereiken? Het antwoord is zo simpel als doortrapt : na de Democratische fraude bij de verkiezingen gaat hun agenda  naar de volgende fase van het linkse complot. Daarin wordt Joe Biden mentaal ongeschikt verklaard danwel wegens gezondheidsproblemen permanent in zijn kelder geparkeerd om de deur open te zetten voor de activiste Kamala Harris. Zij is, in haar schrijnende gebrek aan eruditie en wereldvreemdheid levensgevaarlijke, hèt toonbeeld van de door George Soros geschapen linkse leeghoofden in de wereldwijde politiek. Het is haast niet te geloven hoeveel invloed hij wereldwijd koopt, van Albanië tot Zimbabwe en zelfs Nederland. Het idee dat een simpele geest als Kamala Harris het boegbeeld van de vrije wereld zou kunnen worden is ronduit beangstigend. Zij komt uit California, de couveuse van de kinderlijke ‘woke’ cultuur die door George Soros gefinancierd wordt om de wereldwijde democratie onderuit te halen. Als u ‘woke’ permanent vervangt door ‘infantiel’ zit u op het goede spoor.

Enkele feiten in onze beoordeling van de linkse pers:

  • Er lopen, al lang, meerdere federale onderzoeken naar de Bidens, onder andere van de FBI. Maar nadat de Washington Times hier maanden geleden als enige over berichtte en prompt van Facebook en Twitter werd verwijderd, is het nu ‘bon ton’ onder de zieke pers om hierover te berichten. Dat is het vervolg in het doortrapte ‘masterplan’ van Big Brother.
  • Het effect is schokkend, Hunter Biden’s chicanes worden nu overal breed uitgemeten, terwijl er ook al geen geheim van wordt gemaakt dat de Obama regering volledig op de hoogte was van de achterbakse streken van Vice President Joe Biden en zijn corrupte zoontje Hunter.
  • Wat nu coûte que coûte onder het kleed moet worden geveegd is de massale Democratische verkiezingsfraude, in de hoop dat de hoogste rechter – SCOTUS zich niet brandt aan de hete brij van de verkiezingsfraude onder leiding van de Biden sympathisant en Chief Justice John Roberts.

De rol van SCOTUS is van essentieel belang voor de overleving van de westerse democratie, zelfs de westerse beschaving, als de regering van een rampzalige president Harris niet voorkomen kan worden. Mocht SCOTUS zich aan hun collectieve verantwoordelijkheid onttrekken, een veeg teken in deze tijd, dan is alle hoop gevestigd op de Senaatsverkiezing in Georgia, waar de Republikeinen hun meerderheid kunnen behouden en zodoende het kwaad van de sociopaat Soros kunnen beteugelen, of Biden danwel Harris in het Witte Huis zit. In het eerste geval is de vraag of een ‘public prosecutor’ de lef zou hebben om deze corrupte president aan te klagen, want alle publieke aanklagers lopen het risico in de wereld van Big Brother hun baan van het ene op het andere moment kwijt te raken.

Daarmee is de toon gezet voor de publieke corruptie in de Democratische versie van de USA, die dan hollend op weg gaan naar de status van derde wereld land. Zo hebben de Democraten nu al Californië totaal naar de donder geholpen, terwijl meerdere ‘progressieve’ staten volgen op weg naar het morele en financiële faillissement. Hoe dan ook, nadat de Democraten niet in staat waren om Trump uit het zadel te werken met hun leugens in ‘Russia gate’ en alle andere louche manipulatie, gaat de zwakke Joe Biden natuurlijk zonder meer voor de bijl volgens hetzelfde recept.

Met tien grote messen in zijn rug, maar wèl van Democratische komaf! Dat wordt het begin van het einde, dus het is te hopen dat het Congres op 6 januari alsnog de vervalste verkiezingen terugdraait of, minimaal, de Senaat op 5 januari in Georgia in handen der Republikeinen blijft zodat het moreel kompas van de USA de goede kant blijft op wijzen. U kunt zich als Nederlanders die angstaanjagende situatie inmiddels goed  voorstellen uit eigen ervaring, in ons landje waar wij al tien jaren in handen zijn gevallen van een manipulatieve Pinokkio. Die heeft ook niet de minste moeite om tienduizenden landgenoten op te offeren voor zijn persoonlijk gewin. Met name in de laatste jaren hebben wij ervaren hoe het is als de onscrupuleuze Mark Rutte de kans krijgt om zijn wurggreep op onze samenleving te consolideren en zelfs te verstevigen, daarbij geholpen door de opportunistische linkse pers. Maar zelfs in de vaderlandse pers begint critiek op hem, eindelijk, wat concretere vorm aan te nemen omdat zijn wangedrag langzamerhand buiten alle proporties geraakt.

Dat komt uiteraard niet voort uit journalistieke integriteit maar uit puur opportunisme om eens lekker te scoren voor open goal, als zij daar tenminste de lef voor hebben. Voor Joe Biden kan het best eens op tien weken uitdraaien, laten wij hopen dat het bij Pinokkio tot tien jaar beperkt blijft… 


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r.dunki
2 jaren geleden

Illustratief voor bovenstaande materie zijnde twee absoluut stuitende kerstinterviews die AD en NRC aan Rutte afnamen, die prompt van de gelegenheid misbruik maakt om de aandacht te verleggen van zichzelf naar de ‘slachtoffers,die nu – plotseling – geholpen dienen te worden’…

Aap uit de mouw: Over de politieke schuldvraag ‘wordt later wel gepraat’.

Wat een onbeschaamde brutaliteit zijnerzijds en wat een blijk van geestelijke armoede van beide locale sufferdjes die voor kranten moeten doorgaan, maar opererend vanaf ‘het morele niveau straathond’ hun persoonsverheerlijking van deze gewetenloze misfit schaamteloos voortzetten. Doortrekken!!!