Prettige kerstdagen!

De vorige eeuw hebben we precies 9 keer van een ‘witte’ kerst kunnen genieten. Dat wil dus zeggen: maar liefst 91 keer géén witte kerst. Waarom we dan kermende weermannen horen piepen dat het ontbreken van sneeuw tijdens de kerst een treffend beeld van ‘global warming’ zou zijn is mij een raadsel en hopelijk u ook.

Niettemin wensen wij allen u een fijne en gezellige kerst in ‘tijden van corona’. Dat de rechtsstaat overhoop wordt geschoten door onze regering nemen we dan in het nieuwe jaar weer door, evenals andere opvallende zaken.

Wanneer u graag kennis neemt van onze standpunten en opinies, geven wij u gaarne in overweging om ons te steunen met een kleine donatie (groot mag ook).


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties