Wanneer verklaren wij de oorlog aan Erdogan?

Erdogan is één der meest primitieve, maar daarom zo gevaarlijke, openlijke Islamitische bedreigingen aan de poort van Europa, zoals Ton Nijhof al illustreerde op 7 maart in ‘Grensperikelen’.

Erdogan
Afb: Wikimedia

In zijn ongeletterde onbenul heeft Erdogan de Turkse economie geruïneerd en zijn megalomane militaire avonturen hebben de bodem van de kas in zicht gebracht, maar tegelijkertijd hem en zijn kleptomane, door Interpol gezochte zoontje Bilal de kans geboden om de familiekas met miljarden te spekken. Nu chanteert hij Europa openlijk uit financiële nood van een land dat door hem het faillissement wordt ingejaagd, en wellicht zelfs terug gaat naar de middeleeuwen van de Islam.

In zijn megalomane brein zit, naast deze openlijke dreiging met geweld, ook de Islamitische imperatief gegrift van de achterbakse ondermijning van het door de Koran verdoemde Avondland, die ik heb geschetst in ‘Zo organiseert Erdogan de Turkse 5e colonne’ op 29 september 2018.

Onze westerse, democratische ‘hangups’ zoals mensenrechten, vrijheid van godsdienst en andere ellende worden ons fataal, omdat die op doortrapte wijze misbruikt worden door de Islam en de rampzalige minister Asscher, de grootste collaborateur van die 5e colonne met de communisten van GL en de volstrekte idioten van D’66.

Erdogan, de Turkse bek op poten, werd vorige week door Poetin geschoffeerd bij zijn bezoek aan Moskou door hem en zijn gezelschap minuten lang te laten ijsberen voor een gesloten deur van de vergaderruimte. Dat verhelderde de onderlinge verhoudingen, maar hij is gewend dat de slappe dweilen in Brussel met de hakken klakken zodra hij die grote bek opent en onze windvaan Rutte laat toe dat onder de vlag van Diyanet het overgrote deel van de kennelijk niet al te snuggere Nederlandse Turken hier te lande worden geïntimideerd en gemanipuleerd.

Nu wordt Europa wederom geschoffeerd door Erdogan, die de grens opent voor honderdduizenden ongewenste Afghanen, Pakistani’s en Afrikaanse negers van zowel Islamitische als andere pluimage, waarbij de door Erdogan en Poetin veroorzaakte Syrische Exodus slechts voor 4% bijdraagt aan die vluchtelingenstroom. Hij loost gewoon het grootste rifraf naar Europa.

Beelden van de Griekse grens tonen gemaskerde Turkse speciale politie eenheden die met traangas en rookbommen Griekse grensbewakers attaqueren, met snelle rubberboten intimiderend de grensrivier op en af scheuren en vluchtelingen letterlijk de grens over proberen te schoppen, alles om de EU een financiële poot uit te draaien om de lege krijgskas te spekken.

Als hij dat geld al zou krijgen faciliteert dit slechts meer oorlogsgeweld in Syrië en meer en meer ‘vluchtelingen’, dus in feite eist Erdogan van de EU dat wij zelf de strop om onze nek hangen. Een ware gotspe, maar van idioten die het zo druk hebben met het klimaat valt weinig heroïsch staatsmanschap te verwachten! Laten wij niet vergeten dat de missie van die EU dezelfde is als die van de Islam: ‘der Untergang des Abendlandes’, maar dan niet onder de knoet van Mohammed maar van de gedegenereerde kroegtijger Karl Marx.

Zijn wij dan ècht zo machteloos of zijn wij alleen maar een verachtelijke collectie slappelingen zonder een greintje nationale trots en zelfrespect? De globalistische landverraders geven u al jaren het antwoord, dus daar moeten wij niet zijn, maar kunnen wij zelf actie nemen en, zo ja, waar kunnen wij deze dolle straathond dan treffen? Het antwoord is simpel: keiharde financiële sancties!

Om te beginnen heeft hij de Lira zwaar doen devalueren waardoor buitenlandse leningen onbetaalbaar werden, en het land zit tot aan de strot in die buitenlandse schulden in peperdure harde valuta, vandaar deze desperate rel aan de poort van Europa.

Er zijn in die context legio mogelijkheden om Erdogan keihard te treffen waar het pijn doet: om te beginnen moet het afgelopen zijn met touroperators die goedkope Turkse vakanties aanbieden, zodat de door hemzelf veroorzaakte financiële strop Erdogan verder wurgt.

Dus draai de financiële subsidie kraan helemaal dicht en voorkom – desnoods met militair optreden – dat deze ellendige Turk de Europese grenzen overschrijdt, want hij is er al lang. Mark Rutte, schort de accreditatie van Turkse banken (in Nederland) op: pak de Yapi Kredi Bank Nederland N.V., de Demir-Halk Bank (Nederland) N.V. en de Garantibank NV aan door hun accreditatie in te trekken omdat Turkije ons de facto de oorlog heeft verklaard. Mark Rutte, schop het tuig van Diyanet het land uit en lever geen militair materieel meer.

En, als klap op de vuurpijl, ga achter het enorme fortuin aan dat deze hondsbrutale kleptomaan met zoontje Bilal heeft gestolen door alle banken in Zwitserland, Luxemburg, Cyprus etc. bij de strot te pakken. Als wij ons ook eens kwaad maken, samen met andere zich zelf respecterende Europese naties in plaats van de verraderlijke salonsocialistische opportunisten van de EU, dan kan Erdogan’s AK Partij morgen naar de donder zijn!


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ravian
4 jaren geleden

Je verward Poetin met Obama, voor de rest een prima artikel.

Neef Jansen
4 jaren geleden

Oorlog tegen Erdogan betekent meteen burgeroorlog in Duitsland, want daar zit enorm veel fanate aanhang van Erdogan. Er moet dan de bereidheid zijn om die mensen die in de fout gaan, op te pakken en te deporteren naar Turkije. Maar die bereidheid is er helemaal niet. Veeleer verwacht ik dat Turkije makkelijk nog eens een handvol miljarden euro’s krijgt. En daarna nog een keer aan handvol miljarden euro’s, en dan nog eens. Erdogan wil Duitsland inlijven in zijn groot nieuw neo-Ottomaans Kalifaat, en dat gaat easy lukken, om het maar eens in Neu-Duits te zeggen. En Mutti-Merkel weet van gekkigheid niet hoe breed ze de beentjes moet spreiden opdat het Turkse superras er in kan duiken.