Pandemieën worden gemaakt of gekraakt door de SJW

Mark, de ‘would be grote staatsman’ volgens het zoontje van George Soros in Davos, speelde gisteravond mee in het globalistische Corona orkest met een succesvolle poging om de pandemie te exploiteren voor politiek gewin, waarvoor de linkse pers weer de grond rijp heeft gemaakt. Wie er ook wat van kon was zijn grote vriend Macron met ‘dit land is in oorlog en de boel gaat plat’, waarmee hij zijn eigen onkunde maskeert door de ‘Gele Hesjes’ van de straat te bannen voor het grote goed… Ook Angela Merkel zaait zoveel paniek als mogelijk om haar verzwakte positie te herstellen…

Afb: pixabay

Linkse politici smullen van deze artificiële crisis. Alle aandacht gaat naar Corona terwijl de rampen die deze klunzen veroorzaakt hebben in het SJW rookgordijn verdwijnen bij deze hernieuwde greep naar de macht van links.

Ik wil Corona niet bagatelliseren, dat er doden vallen zal niemand ontkennen, maar in absolute cijfers is dat geen ramp die exponentiëel groter uitpakt dan de jaarlijks heersende griep. Dat het een goede zaak is om de zieken snel te identificeren en te isoleren totdat zij weer gezond zijn, zolang wij nog weinig van het virus afweten, is alleen maar voorzichtig.

Maar om hele landen plat te leggen en economieën naar de donder te helpen geeft weer eens aan dat de ‘Social Justice’ geen grenzen noch enig verantwoordelijkheidsgevoel kent in hun machtswellust… Deze buitenkans voor de linkse pers om wéér eens een ‘onoplosbare crisis’ te creëren laten zij zich niet ontgaan, maar wat dezelfde linkse pers angstvallig verzwijgt is hoeveel patiënten al lang weer genezen zijn. Dat onwelkome nieuws wordt niet ‘gemaakt’ maar ‘gekraakt’, let u maar op.

Wat is de waarheid? Volgens de Franse oud-directeur van het Salpétrière ziekenhuis in Parijs en specialist in infectieziekten, de hoogleraar François Bricaire, is de corona-epidemie slechts een griepepidemie die na een tijdje vanzelf voorbijgaat. Hij noemt corona een goedaardige virus omdat 84 % der geïnfecteerden geen of nauwelijks symptomen vertoont, de rest heeft niet al te ernstige ziekteverschijnselen en slechts een minimum aantal gaat eraan dood.

Met andere woorden stelt Bricaire dat de nu door regeringen genomen maatregelen overdreven zijn. Deze epidemie gaat vanzelf over, in China was de piek van de epidemie rond 15 februari en vanaf die datum daalt het aantal geïnfecteerden sterk. In Europa moeten we nog twee maanden geduld hebben en dan is het voorbij, hetgeen bevorderd wordt door hogere temperaturen. Voilà, de mening van een eminente viroloog zonder de politieke agenda van een George Soros!

Ik noem deze gepatenteerde ellendeling omdat hij in Davos publiekelijk over Trump stond te oreren en met name de positieve werking van diens beleid op de economie betreurde, maar niet kon nalaten om te stellen ‘dat er voor de verkiezingen van november nog iets groots ging gebeuren’. Sorry, geen complottheorie mijnerzijds, maar deze sociopaat is tot alles in staat!

In 2009 kwam de Mexicaanse griep voorbij die vooral in Mexico speelde en uitbreidde naar de Verenigde Staten en andere landen, waarna de WHO verklaarde dat het uitbreken van de Influenza een pandemie was. Maar na een half jaar waren er op 209.438 besmettingen 2.185 doden. Bij sterfgevallen is vaak sprake van een combinatie met één of meerdere andere aandoeningen waardoor de patiënt reeds een sterk verminderde gezondheid heeft.

Overlijden aan alleen Mexicaanse griep is zeldzaam, maar de pers vond het sowieso oninteressant omdat destijds de Amerikaanse president een ‘goede oude’ communist was, ook niet toen er uiteindelijk in 2009 in totaal 17.483 sterfgevallen waren. In veel gevallen verliep de infectie vrij mild en veel patiënten meldden zich daarom niet eens. Er waren in totaal 17.483 wereldwijd bevestigde sterfgevallen geweest in 2009; in Nederland waren dit er 60. 

Bij de ‘gewone’ Nederlandse seizoensgriep ligt dit tussen de 250 en de 2000. De Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) was bezorgd, omdat bij eerdere pandemieën is gebleken dat de agressiviteit van griepvirussen kan veranderen. Dit is bij de Mexicaanse griep niet gebeurd. Vanaf 2010 wordt de Mexicaanse griep niet langer een pandemie genoemd en wordt als een gewone griep behandeld.

In 2018 hield de Afrikaanse Varkenspest eerst huis in China en later ook in andere delen van Azië. De gevolgen voor de regio waren enorm, en miljoenen dieren werden op typisch sympathieke Chinese wijze levend begraven zonder dat de Partij voor de Dieren één kik gaf. Saillant detail was dat Chinese criminelen die varkenspest verspreidden, zelfs met drones boven fokkerijen, om de boeren te dwingen tegen gereduceerde prijzen te verkopen om vervolgens het (vaak geïnfecteerde) vlees in een andere regio te verkopen. Deze info komt van de Chinese overheid en geeft aan dat het niet de eerste keer zou zijn dat een pandemie op maat gesneden kan worden, zeer zeker politieke.

Het lijkt erop dat het steeds verder afglijdende ‘links’ ons weer eens ‘bei der Nase herumgeführt hat’ door een nieuw ‘onoplosbaar maatschappelijk probleem’ te creëren met hun paniek en gedram, met name in de USA om Trump onderuit te halen. Hij zag zich gedwongen om draconische maatregelen te nemen waarover de Franse viroloog cum hoogleraar François Bricaire zijn schouders ophaalt, maar ook in Nederland zijn politici als Wilders en Baudet zo te zien verleid tot overreageren, want de huidige situatie moet echt niet langer duren.

Kortom, er is niets fout met op grote schaal testen en uiteraard behandelen, maar om honderden zo niet duizenden bedrijven op de fles te laten gaan en mensen werkeloos te maken is de droom van de SJW, die hier de kans ziet om het aan het ‘populisme’ verloren terrein te herwinnen door van ‘het klimaat’ en ‘de stikstof’ naadloos over te schakelen naar het corona virus. Dus wie loopt schijnheilig voorop? De aarts opportunist Rutte, wie anders?


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Beheerder
4 jaren geleden

Jij bent geen militair ‘haha@live.nl’ en ook nooit geweest. Je bent een nul en de eerste letter mag je ook vervangen. Ga weg, kom niet terug en blijf spelen op joop.nl.

Hans Bimper
4 jaren geleden

Oh je had het over Mij! Ik ben niet Links hoor. Verre van! Gelukkig maar he?
Vond alleen dat dit artikel met bijgeplaatst commentaar totale onzin is/was. En het werk van een complot theorist, niet bepaald rechts of conservatief..

Leuk dat je mensen met een afwijkende mening gelijk banned en bedreigt met geweld. Vooral van en als Oud-militair had ik minder kinderachtig gedrag, en ook beter Nederlands verwacht.

Fijne avond en veel plezier in je bubbel!

Beheerder
4 jaren geleden

Wil iedereen die zich met ‘lolhond@live.nl’ en dergelijke presenteert, ergens anders gaan spelen? Als oud militairen weten we heel snel waar je huis woont en maak het jezelf nu niet ongemakkelijk.

Is beter: echt.

Beheerder
4 jaren geleden

De laatste twee reacties komen van hetzelfde emailadres en IP-nummer. Het zijn duidelijk fake-reacties uit de links-extremistische hoek. Bij herhaling(en) worden ze vanzelf geband.

Bimper
4 jaren geleden

Hoe ben je uit de Mentaal gestoorden instelling ontsnapt?

r dunki
4 jaren geleden

@ R.van Gemeren

Als u denkt op een meer mondiaal niveau i.p.v. een Europees niveau en u accepteert dat Xi Jinping en zijn trawanten uitermate rancuneuze narcisten zijn die geen tegenstand dulden, dan verandert uw visie wellicht.

Is het toeval dat de hysterische Amerikaanse pers in hun anti Trump campagne bijna letterlijk uit de handen van de communistische propagandisten in Peking eet?

China is door Trump vernederd op een mondiaal podium, en het zijn niet de minsten die nu signaleren dat China, na hun aanvankelijke falen om Corona aan te pakken, het virus nu juist zien als een wapen om de Amerikaanse economie kapot te maken.

In geval van nood worden vijanden ( zoals Xi en Soros) vaak onverwachte ‘bedpartners’.

Ik pretendeer niet gelijk te hebben, maar als u zich Xi en de SJW kliek als potentiële ‘partners in crime’ kunt voorstellen, valt er veel op zijn plaats.

4 jaren geleden

”Maar na een half jaar waren er op 209.438 besmettingen 2.185 doden.”

Na 4 wkwn in alleen al Italie 2000 doden. De teller staat nu op 7000 wereldwijd, en we staan pas aan het begin. Ik lees uw artikelen graag maar u zit er nu faliekant naast…

https://www.telegraaf.nl/nieuws/482168206/wat-ging-er-fout-in-bergamo-het-leven-moest-doorgaan

r dunki
4 jaren geleden

@ Neef Jansen

Ik schreef al: ‘geen conspiracy theorie mijnerzijds’, maar ik refereerde aan een ‘profetische uitspraak’ van Soros in januari in Davos, waarin hij Trump ‘en public’ waarschuwde voor een potentieel naderende economische ramp voor de verkiezingen met de woorden: ” Zoals de economie er nu voor staat kan je ervan uitgaan dat Trump wordt herkozen. Maar in tijden van revolutie (sic!) is 10 maanden een eeuwigheid”.

Wat is hier ‘profetisch’ aan en wat is ‘voorkennis’? Van welke ‘revolutie’ was er sprake in januari en wat speelt er vandaag de dag zowel in de USA als in Europa?

De linkse politiek speelt paniekvoetbal: totale lockdown in Duitsland waar, geloof ik, een twintigtal doden te betreuren zijn. In Spanje mag geen mens de straat op. In Frankrijk kondigt Macron de komst van 100.000 militairen op straat aan…

Dàt noem ik een greep naar de macht waaraan de linkse pers uiteraard weer volledig medeplichtig is, maar ook ons conservatieve duo Wilders en Baudet lijkt zich hier onbewust voor geleend te hebben in hun extreme eisen aan Rutte, die daar graag op inging.

Neef Jansen
4 jaren geleden

De uitbraak van het Coronavirus begon in Wuhan. Hoe kan George Soros daar de hand in hebben? Ik vind het een beetje ver gezocht allemaal.

karton
4 jaren geleden

Goed artikel.
Helemaal mee eens.