Propaganda Duck

Terwijl milieu-adept Rob Jetten (D66) de wereld verziekt met een voor het milieu dodelijke injectie van ruim 2.400 kg CO2 wegens vakantie op de Antillen, trekt de EU (ook al zo’n hobby van Democratievervuilers66) een spoor van vernieling door Donald Duck lezende kinderbreinen.

Donald EU-Duck. Afb: bewerking Sta-pal.

Volgens onderzoekers van FTM (follow the money) hebben ambtenaren van de EU en dus de Europese Commissie onmiskenbaar een hele dikke vinger gehad in een extra-editie van Donald Duck, een stripweekblad voor kinderen vanaf 7-8 jaar oud. In die speciale en zwaar gesubsidieerde editie wordt de EU aangeprezen als de oplossing voor allerhande wereldvreemde zaken, in het bijzonder het milieu. We kunnen ons op dat moment al gerust afvragen of hier misschien ook iets helemaal mis is gelopen – en daarop hoofdschuddend ‘ja’ knikken. In de eerste plaats is het tenenkrommend wanneer de jeugd met zorgvuldig geconstrueerde propaganda door de Riefenstahl-divisie voor een kar wordt gespannen die zij nog onmogelijk kunnen trekken. Natuurlijk hebben deze kinderen ook geen zinnig idee hoe zo’n Europese Commissie tot stand komt, want zouden ze dat wel weten dan staken zij al die speciale Donald Duck edities met onverholen vreugde onmiddellijk in de brand, al was het om te voorkomen dat hun ouders op verkeerde gedachten zouden kunnen komen. Bovendien blijft dan nog steeds de vraag open of de EU, als dat al zo’n goed idee zou zijn, al die reclame wel nodig is. Je maakt namelijk pas flink reclame voor een product als dat product door werkelijk nog geen hond wordt geambieerd. Anders is de productie immers tevergeefs geweest. Klaarblijkelijk zit de Europese Commissie na de Brexit inmiddels in de hoek van die onverkoopbare, achterhaalde producten. Dat klopt: geen zinnig mens heeft ooit op die club gestemd, nog los van het feit of ze dat wel zouden willen. Als er iets niet democratisch is, dan is het wel het hele instituut EU; dat is slechts een kloek verdienmodel en pensioenvoorziening voor politici die thuis niets meer in de melk te brokkelen hebben…

Verder staat het allerminst vast dat we te maken hebben met een milieuprobleem; er zijn geen onderzoeksresultaten beschikbaar die niet te duchten hebben van immense kritiek. Veelal ook, en dat zal iedereen toch eens op moeten vallen, is veel van de kritiek op die rapporten onweerlegbaar omdat fraude en framing veelal deel uitmaakten van dergelijk ‘onderzoek’. Waar wij wel mee te maken hebben is een overbevolking, d.w.z. een te grote groep van mensen op een te klein oppervlak. Al die mensen zijn consumenten en hun dagelijkse consumptiemogelijkheden hangen af van wat geproduceerd wordt. Ziedaar het ‘probleem’. Wanneer allen, die hun vaderland hebben verlaten om hier op de bank te liggen onder de garantie dat een ander het geld voor hen verdient, nu eens keurig terug gaan om hun eigen vaderlanden op te bouwen en welvarende te maken, dan is het ‘milieu’ in minder dan geen tijd weer in haar nopjes. Dus daar zijn we de EU beslist niet voor nodig.

Dit dramatische vertoon van op kinderen gerichte bureaucratische sluwheid is voorzien van dezelfde grondtoon waarop de meeste, zogenaamd democratische muziek op ons continent is gecomponeerd, namelijk die van openlijk bedrog, misleiding en ‘framing’ van degenen die dat doorprikken. Het meest recente en tranentrekkende voorbeeld vormt nog de Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Hij bestond het om 24 uur nadat hem bekend moest zijn dat waarschijnlijk een eerste slachtoffer van het coronavirus was gelokaliseerd in ons land, op televisie zogenaamd ‘live’ een briefje aan te nemen en vervolgens te acteren alsof hij daar met stomme verbazing en in complete verslagenheid kennis stond te nemen. Als dat op dat moment al zo zou zijn geweest, dan is van deze Minister en zijn Ministerie afdoende aangetoond dat zij met van alles bezig zijn (zoals schoeisel), maar niet in de eerste plaats met Volksgezondheid. En zo is het hele politieke landschap uit te tekenen: list, bedrog, acteren en framen. Dát is kennelijk het portret van de moderne staatsman / -vrouw.

En men schroomt dus ook niet om op supranationaal niveau de kinderziel, toch al spitsvondig ontfutseld aan de ouderlijke zorg door (staats-) peuteropvang, nog verder te indoctrineren met onvervalste flauwekul en ziekelijke propaganda.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ravian
4 jaren geleden

Als je de leugen maar vaak genoeg herhaalt…

Met de groeten van Joseph Goebbels.

stukatotherescue
4 jaren geleden
Antwoord aan  Ravian

Klopt Ravian, Goebbels had toen al de linkse idiote propaganda precies in de gaten.

Campert
4 jaren geleden

Dagobert Soros c.s. (waaronder ‘prinsesjes’) …