Erdogan gevaarlijker dan Corona…

Het is op dit moment door hijgerige verslaggeving bijna onmogelijk geworden om te ontsnappen aan de berichtgeving die gewijd is aan de uitbraak van het coronavirus. Natuurlijk is dat virus bepaald niet ongevaarlijk, maar het zou goed zijn om ons te realiseren dat de mortaliteit uitkomt rond de 3%. Dat betekent dus ook dat 97% weer opknapt. Er zullen manieren worden ontwikkeld om de ziekte onder controle te krijgen en deze zal binnenkort ongetwijfeld worden gerangschikt onder de rubriek ‘historische pandemieën’. Meer niet.

‘Vluchtelingen’. Afb: pixabay

Er speelt echter een ander verhaal op de achtergrond wat veel erger en ergerlijker is. Een verhaal dat gedeeltelijk op de achtergrond vertoefde door de obsessieve focus op het coronavirus. De Turkse president Erdogan heeft namelijk de weg vrijgemaakt voor ‘migranten’ om ongehinderd naar de EU te komen. Er zijn zelfs sterke aanwijzingen dat de Turkse regering actief bijdraagt ​​aan deze invasie door mensen naar de grens met Griekenland te vervoeren. Er is sprake van miljoenen mensen die uiteindelijk zullen willen proberen de EU binnen te komen.

We zullen allicht de gebruikelijke politiek correcte terminologie horen over alle ‘apothekers, raketgeleerden en buitengewoon bekwame chirurgen’ die op weg zijn naar Europa. We zullen zien dat ‘welkom in mijn land’-borden worden toegezwaaid door mensen die nooit kennismaakten met de schier onomkeerbare veranderingen in arbeidersbuurten in heel Europa, omdat ze langzaam worden gekoloniseerd door de islamitische instroom. Wat we waarschijnlijk helemaal niet zullen horen, is enige vorm van reflectie op de duidelijke en onbetwistbare verbanden tussen de huidige migratie en het begrip jihad. Het is echter vrijwel zeker dat er meer mensen onder de menigte zijn niet alleen maar op zoek zijn naar een ‘beter leven’. Onder hen zullen we meer misdagers vinden van het allooi van Gokman Tanis, die met jihadistische vreugde onschuldige mensen neerschieten en de overlevenden in de rechtszaal uitlachen. We mogen er gerust van uitgaan dat de Turkse leider Erdogan met zijn chantage nu afdoende heeft bewezen een schurk van het zuiverste water te zijn, die voor een internationaal tribunaal thuishoort en niet als partner aan de tafels van de EU of de NAVO.

Om maar één voorbeeld te geven. Duitsland nam in 2015 1 miljoen moslimmigranten op. Zelfs als slechts 1% van hen de koranleer over migratie en jihad serieus neemt, blijven er nog 10.000 mensen over die uit alle macht zullen vechten om Duitsland onder de heerschappij en de leer van de profeet te brengen. Als dit jaar een vergelijkbaar aantal wordt binnengelaten, zal het aantal soldaten van Allah verdubbelen (door het equivalent van nog vier brigades toe te voegen) in Europa. Zie slechts de onderzoeksresultaten van Prof. Ruud Koopmans. En deze moslims zullen er ook nog zijn wanneer het coronavirus allang is verdwenen, tenzij ons verstand weer begint te werken.

Kortom: Erdogan is momenteel gevaarlijker dan het coronavirus omdat alleen hij tot dusver weet wanneer het jihadvirus uitbreekt. Dat bepaalt hij namelijk zelf en niet Den Haag of Brussel…


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4 jaren geleden

De Opa van een vriend van mij had eens de wijze woorden gegeven, “maak je eigen wereld in deze wereld”! En ja dat doe ik maar en waarom? Omdat wij een stel malloten hebben die ons Land regeren en de echte Leider Geert Wilders wordt verstoten en Pim is wel de pineut geworden van deze smerige linkse hufters!!!

r dunki
4 jaren geleden

…en wat doet Erdogan in Idlib?

Neef Jansen
4 jaren geleden

De grootste vijand van de westerse cultuur is dat deel van de westerse cultuur dat niet wil onderkennen dat de islam een minstens zo grote vijand is van de westerse cultuur, in die zin dat de islam stap voor stap zal proberen de westerse cultuur, zoals we die nu kennen met al haar verworvenheden wat betreft wetenschap en democratie en mensenrechten en moderne rechtsstaat, om dat alles te vernietigen en te vervangen door de islamitische dictatuur. Men kan veronderstellen dat de westerse cultuur sterk genoeg is om als het ware de islam te verteren, om de islam intellectueel te ontmaskeren als het criminele verzinsel van 8e-eeuwse woestijnrovers, wat het zeer waarschijnlijk is, gegeven het wetenschappelijk onderzoek ernaar. Maar dan nog blijft heel deze operatie van massa-import en massa-inplanting van de islam in de westerse wereld een misdaad van de eerste orde, een misdaad van de soort die berecht wordt in het Internationaal Strafhof in Den Haag. Dus mogelijk gaan we er naartoe dat we uiteindelijk types als Angela Merkel, Frans Timmermans en Mark Rutte gaan zien in de strafbankjes aldaar. En dat in een langdurig proces van in beeld brengen van ‘incidenten’ van criminaliteit en terreur duidelijk wordt wat deze mensen op hun geweten hebben.

Ravian
4 jaren geleden

Die 3% is al 30 keer zoveel als wat voor een normale griep het geval is, en dus niets om over te lachen.
En de letaliteit schijnt, afhankelijk van de leeftijd, tussen de 1,5% en de 15% te liggen, wat die 3% waarschijnlijk een lage schatting maakt.
Maar ook 30 keer de normale jaarlijkse griep doden (paar duizend) is al erg genoeg.
De meeste slachtoffers gaan echter onder de ouderen vallen (netto ontvangers zal ik maar zeggen) en alle te verwachten daaruit voortkomende extra belastingen (erfenissen en onroerend goed verkoop) zijn uiteraard ook niet te versmaden.
Waarmee ik maar wil zeggen dat het Corona virus voor de Nederlandse staat een gevalletje “Elk nadeel heb se voordeel” is, wat mooi het nogal lakse Nederlandse quarantaine beleid verklaard.
En verder hoopt heel links Nederland natuurlijk ook op het instorten van de wereldeconomie, omdat dat het enige is wat Trump mogelijk nog van een tweede termijn af zou kunnen houden.

Dat Erdogan op de lange termijn een nog grotere bedreiging is dat is een waarheid als een koe.
Die engnek is gewoon Europa aan het koloniseren zonder dat onze regenten dat schijnbaar in de gaten hebben, de realiteit is echter dat ze er achter de schermen gewoon volop aan mee werken.
Het zijn namelijk niet de Turken die de grens naar Europa open zetten, het is de EU die de grens naar Europa al lang geleden heeft open gezet.
En Erdogan wordt dan opgevoerd om te verhullen dat ze gewoon beleid ten uitvoer brengen waar het merendeel van de Europese bevolking op tegen is.
Achterbaks en ondemocratisch dus, en dus typisch EU.
Maar de Grieken schijnen er genoeg van te hebben, zowel van deze zoveelste door Erdogan gestuurde floegtelingen invasie als van de Turkse agressie in het algemeen.
Het zal mij benieuwen hoe de EU deze Griekse dwarsliggerij gaat aanpakken.
Het moet tenslotte niet te zeer opvallen dat ze met Erdogeit onder één hoedje spelen.