Ongehoord Nederland nadert licentie

De nieuwe omroep in oprichting Ongehoord Nederland nadert gestaag de grens van 50.000 betalende leden. Uiteraard wordt het nog spannend, maar er zijn natuurlijk genoeg Nederlanders die zich ongehoord voelen en zich graag vertegenwoordigd zien. Ook op radio en TV, dat spreekt voor zich.

Arnold Karskens. Afb: Ongehoord Nederland ®

Vraag uw partner, collega, vriend of kennis ook lid te worden van ON. Het belang van het andere geluid over de toenemende macht van Brussel, de gevolgen van de massamigratie op de Nederlandse samenleving en cultuur en de kennelijke machteloosheid van ons als burgers, moet hoe dan ook een stem krijgen op radio en TV. Een kans die we eenvoudigweg niet kunnen laten lopen.

Het enkele feit dat vrijwel alle omroepen hun afschuw inmiddels niet onder stoelen of banken steken, toont aan hoe broodnodig zo’n nieuwe omroep is. Inmiddels stemt 20% van de Nederlandse bevolking op PVV of FvD, maar zij worden vervolgens niet gerepresenteerd in bestuurlijke gremia of bij de publieke omroep. Dat is merkwaardig en alleen daarom al verdient ON uw steun en inzet.

Waarom zouden we ons beperken tot het eenmaal per vier jaar roodkleuren van een hokje? En waarmee tot dusver dan ook nog eens niets gebeurde?

Grijp die kans en overtuig collega’s en vrienden van het nut. Voor € 5,72 zijn ze al lid!


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4 jaren geleden

Die linkse kotsclub voelt nattigheid, en beginnen te bibberen. Mensen maak je lid voor die % euro 72 per jaar, ze horen bij onze redders. Geef dat Links liegend gevaar geen kans, en maak er een einde aan. We hebben al genoeg leugens van die klerezooi moeten slikken.

Salitos
4 jaren geleden
Antwoord aan  Piet Kuub Kokkelkorn

Het is 5,72 Euro per jaar niet per maand…..kosten zijn dus eigenlijk verwaarloosbaar

Ria de Blij
4 jaren geleden

Het hadden er al 50.000 moeten zijn! Kom op mensen trek de knip open!!

4 jaren geleden

Ik vind het grandioos helemaal geweldig dat jullie de 50.000 leden naderen .Ik ben bezig een kleine politieke partij schoon nederland op te richten en we zijn uiterst rechts maar zelfs aan 1000 leden is nog moelijk aan te komen .We zijn begonnen via facebook om eerst maar is daar 1000 leden te hebben in de groep partij schoon nederland maar dat valt beslist niet mee..Op dit moment zitten we op 646 leden en dat is toch ook al knap een end op weg. Als we dan 1000 leden hebben kunnen we de partij erkend laten maken en in elk geval 1 zetel krijgen ( kopen) in de tweede kamer .Ik hoop dat het jullie lukt en dat het ons ook gaat lukken.

arnold wassink
4 jaren geleden
Antwoord aan  Rinus Nan

alweer een politiek partijtje erbij. Zo krijg je never nooit een rechts blok. Dit is pure versplintering om tegen links op te boksen

Frank
4 jaren geleden

Ik zie overal €5,72 staan, ik ging er van uit dat dit per maand was. Maar het is PER JAAR dus dan heb je eigenlijk geen reden om niet lid te worden.

Lex
4 jaren geleden

Ongelooflijk hoeveel bagger er over dit fantastische initiatief word gestort door de linkse kliek. Je word er gewoon misselijk van.

Ze kunnen het gewoon niet verkroppen dat linkse oproep want daar hebben we het toch over tegen de haren in word gestreken, ze hebben het zo goed voor elkaar en geregeld.

Het lijkt wel een oorlog om deel te gaan nemen aan de publieke omroep. Ze zullen dan ook alle registers opentrekken om Ongehoord Nederland tegen te gaan werken.

Maar dan kan de publieke omroep op heel veel weerstand gaan rekenen en dat weten ze zelf bijzonder goed. Ik denk dan ook dat Arie Slop in zal grijpen als het uit de hand gaat lopen.

Anders zou het nog wel eens een politiek drama gaan worden.

Ik wens jullie heel veel succes met de nieuwe omroep. “ik ben lid”

Marten
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lex

Ik ben niet links en ben niet rechts maar ga ook lid worden.
Poetin begon zijn bevolking langzaamaan meer vrijheden te geven, hebben wij door valse sancties ons zelf te grazen en over de hele wereld, en wij steven af op een Communistisch land. De ene wet na de andere gaat alles beperken.
Met vr. gr.
Marten Dek.