Ongehoord Nederland

Vandaag start de omroep Ongehoord Nederland. Een groep met onder andere journalist Arnold Karskens, voormalig VVD-Kamerlid Ybeltje Berckmoes, acteur en schrijver Haye van der Heyden en collega-journalist Joost Niemöller wil in radio- en televisie uitzendingen met de programma’s een stem geven aan mensen die zich ongehoord voelen door de volgens de initiatiefnemers te eenduidige NPO.

Arnold Karskens. Afb: Ongehoord Nederland ®

De initiatiefnemers willen zich in televisie- en radioprogramma’s richten op onder meer de volkse zorgen rond migratie en ‘de zin en onzin’ (meestal onzin) van klimaatverandering. Ook de discussie over Zwarte Piet en een kritisch geluid over de Europese Unie zullen volgens de omroep nadrukkelijk aan bod komen. Deze thema’s worden momenteel binnen de bestaande omroepen op een uniforme, meer linkse manier belicht, waarbij het meer de schijn heeft van staatspropaganda. Op zijn website heeft Karskens eerder al een ‘Zwartboek NOS-journaal’ gepubliceerd, waarin hij een groot aantal voorbeelden van linkse indoctrinatie boven water haalde.

Voor een voorlopige erkenning als omroep in het publieke bestel, zijn minimaal 50.000 betalende leden nodig. Karskens en zijn medeoprichters willen dit aantal voor 31 december hebben geworven. Het Commissariaat voor de Media controleert of omroepen bij de aanvraag aan de voorwaarden voldoen. Voor definitieve erkenning en zendtijd als omroep binnen het publieke bestel zijn minstens 150.000 betalende leden nodig. NPO: ‘Het staat iedereen vrij een omroep te beginnen’.

Of het handhaven van het huidige omroepbestel wel zo’n goed idee is, kan voorlopig nog in het midden blijven, maar dat een gedeelte van de 800 miljoen subsidie niet meer exclusief wordt opgeslurpt door linkse roeptoeters, is per definitie een goede zaak. De krankzinnige reclame voor de vluchtelingenindustrie (volledig in linkse handen) bijvoorbeeld heeft inmiddels geleid tot tenenkrommende programma’s, waarvoor BN-ers werden ingeschakeld die dan welgeteld één nacht een ‘vluchteling’ bij hen thuis lieten slapen. Klaarblijkelijk om gewone burgers over te halen allen een ‘vluchteling’ in huis te halen. Dat diezelfde BN-ers, die geweldig goede mensen dus, de ‘vluchtelingen’ een dag later schielijk weer bij een AOC afleverden, om zich vervolgens razendsnel uit de voeten te maken, zagen we dan weer niet op TV. De actieve bijdrage van de NPO aan de (subsidie-) doelstellingen van het marginale KOZP-clubje, heeft inmiddels geleid tot situaties waarbij voorafgaand aan een gezellige Sinterklaasintocht hele steden moeten worden ingericht als een mogelijk slagveld waaraan alleen nog de artillerie ontbreekt.

Kortom: het initiatief van Karskens, Berckmoes en Niemöller verdient alle steun en voor € 5,75 bent u al lid en steunt daarmee het ongehoorde deel van ons land.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

17 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Justin Case
4 jaren geleden

TV is zowiso een mislukt medium. Te veel reclame en te weinig inhoud. En te veel van hetzelfde, voorspelbaar en vooral ….boring !!!! De meeste mensen gaan liever NET-flixen en de jeugd kijkt al helemaal geen TV meer. Die is liever bezig op de sociale media en zit te gamen. TV is een uitstervend medium. Gemiste kans overigens. Nu maar hopen dat ON hier een verandering kan aanbrengen. Moeten ze wel messcherp en meedogenloos zijn en geen zoete koekjes gaan bakken.

Dirk
4 jaren geleden

Hoog tijd dat die Staatstelevisie eens wordt aangepakt. Te beginnen met de DWDD en die “Rooie” zakkenvuller die het presenteert. BNers (Inclusief graaier Klaas Dijkhoff VVD): “Als ik jou nu uit nodig in mijn programma, kan ik dan volgende week bij jou langs komen-Kan ik gelijk mijn boek even promoten. Vindt je het erg als ik mijn dochter ook mee neem, ik denk namelijk dat zij aanleg heeft om een eigen programma te gaan beginnen. Ik heb een beter plan, zullen we gelijk het hele jaar in plannen. Nemen we Peter R. ook gelijk het hele jaar Wel uurtje-factuurtje”. Dus het hele jaar zit je tegen dezelfde “rot” koppen aan te kijken. Ik heb het opgegeven en kijk er niet meer naar.

Luc brusselaers
4 jaren geleden

linkse terreur e.d.? Niks links is er aan te vinden, wel achter schijn linkse uitspraken rechts beleid doorvoeren. FvD zal dat niet verbeteren integendeel. Ik hoef hiervoor slechts te verwijzen naar nazi-Duitsland, daar ligt hun voorbeeld.
Neemt niet weg dat onze media ons constant voorliegen of halve waarheden vertellen,
Onder de noemer van links opererende partijen zoals PvdA en GL drukken het rechtsbeleid door (PvdA vorige regering). Mensen zijn terecht ontevreden maar zoeken de oplossingen spijtig genoeg aan de verkeerde zijde.

Nel
4 jaren geleden

Wij hopen dat dit Echt gaat lukken wij zijn lid geworden. Veel succes

Hans
4 jaren geleden

He, he. Zit ik al jaren op te wachten. Die NOS,NTR links elitaire terreur, gedraaikont, gelieg en censuur komt mij al jaren de strot uit. Ben gisteren al lid geworden en raadt een ieder aan hetzelfde te doen om weer een normale balans in nieuwsgaring te krijgen.

G. van den Berg
4 jaren geleden

kan ik eindelijk weer tv gaan kijken, wanneer is de 1e uitzending?

Michael Roedoe
4 jaren geleden

Als vers lid van Ongehoord Nederland wens ik een ieder die hierbij zijn of haar steun bijdraagt enorm veel succes. Flink de bezem door Rood Hilversum !! DWDD van de TV aub !!

Johan
4 jaren geleden

Eindelijk eindelijk eindelijk nu eens geen links geklets over hoe erg alles is, geen oorlogsbeelden die op een groen scherm tig aantal keren gebruikt worden, eindelijk echte verslaggeving van onderwerpen zonder angst om een stempel op het voorhoofd te krijgen dat je anders denkend bent, althans 2 zijde van een verslaggeving wilt zien en horen. Eindelijk een groep mensen die de mainstream verslaggeving, linkse opdrachten, in een daglicht stellen die veel onwaarheden telt maar de massa wel brainwashen. Er is licht aan het eind van de “linkse” tunnel.

Joost
4 jaren geleden

Goed plan, verspeel de kans niet. Vandaag weer nepnieuws op RTL-Z: ‘CO2 niveau nog nooit zo hoog geweest’. Dat is natuurlijk onzin, het CO2 niveau en de temperatuur zijn historisch gezien zelden zo laag geweest: https://c3headlines.typepad.com/.a/6a010536b58035970c017c37fa9895970b-pi
En donderdag gaat het EP stemmen over een motie m.b.t. climate emergency (of was het urgency). Beam me up Scotty, mainstream is gek geworden door groepsdenken en gebrek aan kennis.

Henrique
4 jaren geleden

Ja,ik ben lid geworden van Ongehoord!

Wat een opluchting..goed gevoel!

Succes!

Ad van Berkel
4 jaren geleden

Dit was hard nodig in Nederland; Ik wordt bij deze lid. Veel succes!!

Ton Schobben
4 jaren geleden

Beste Ton Nijhof,
Even boven op je naam geklikt waar ik het stukje over de griepprik trof.
Roerend mee eens. Wanneer je zorgt voor voldoende vitamine C en D en daarbij voldoende water drinkt 450 ml per 10 kilo lichaamsgewicht. Dan glijden de griepvirussen langs je heen en van je af.

Bij deze lid geworden

Ton Schobben
4 jaren geleden

Al heel lang probeer ik aan de kaak te stellen dat bij onze gezondheidszorg. De Pharma bedrijven bepalen. En daarbij is geld verdienen belangrijker dan onze gezondheid.
FVD staat achter het oprichten van Ongehoord Nederland maar reageerde nooit op mijn berichten hierover. Vraag me daarom hardop af lid te worden maar geloof inmiddels niet meer zo in rechtvaardiging wanneer er groot geld mee gemoeid is.
Wanneer men onderstaande boeken leest gaat er een beerput open.
Gabor Lenkei, Censuur wat u niet mag weten over uw gezondheid.
C.F. van der Horst Dodelijke leugens. Artsen en patiënten misleid
Boek van Peter C, Götche Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad.

Wanneer dit geluid ook op de zender zou kunnen komen wordt ik zeker lid.

Beheerder
4 jaren geleden
Antwoord aan  Ton Schobben

Dan zou ik maar snel lid worden als ik u was!

dick vredenbregt
4 jaren geleden

doe allemaal ontzettend je best om dit project te laten slagen……ik ben nu lid vanaf vandaag..

Aad
4 jaren geleden

Top

h. de graaf
4 jaren geleden

Eindelijk. Ik wordt zo ontzettend moe van mensen in beeld met een mening en een totaal gebrek aan kennis. Oorzaak doodsbang management die binnen een flits alles veranderd uit angst voor reacties op sociale media. Mijn tip voor het management – Loop naar buiten – ga zitten op een bankje in het centrum of station en kijk wie er bezig zijn met sociale media op zijn/haar mobieltje- dit zijn dan de “Likers”/ volgers. Dan kunt u weer naar binnen en opgelucht doorgaan met uw zwaar overbetaalde baan. Vrees niet ,mocht het misgaan ben U zo weer aan de bak met een telefoontje met ” the old Boys”.