Het duo Schiff & Pelosi heeft de verkiezingen van 2020 ook al ongeldig verklaard

Het klinkt als het komisch duo Jul & Jut, maar zij zijn exemplarisch voor de verloedering van de democratie omdat zij slechts door haat worden gedreven. Toen de oude Grieken in hun stadstaten de democratie introduceerden – in een wereld die gedurende vele eeuwen slechts dictaturen had gekend – introduceerden zij ook de mogelijkheid voor de mensen om zich te ontwikkelen, om te groeien door andere mensen en andere meningen te leren accepteren.

Adam Schiff. Afb: DonkeyHotey – Flickr.

Daarmee lagen zij straatlengtes voor op alle eeuwenoude dictaturen in de regio en zeer zeker ook op de hedendaagse, haatdragende ‘progressieven’ die westerse democratieën beroven van essentieel wederzijds begrip en tolerantie, specifiek onze vrijheid van meningsuiting.

‘Progressieven’ zijn generaties lang gewend geweest om met grote bekken ‘andersdenkenden’ te overdonderen en te intimideren en sinds Obama, de beschermheilige van de Social Justice, zelfs te stigmatiseren en te terroriseren. Let wel, vanaf de opkomst van ‘Nieuw Links’ in Nederland hebben zij daartoe ook hier alle gelegenheid gekregen, omdat ‘andersdenkende’ politici niet door hadden hoe het handboek soldaat van Karl Marx werkte met de simplistische, maar effectieve, ‘naming & shaming’ en in een latere fase is de haat die ‘progressieven’ uitstralen voor velen reden om harde confrontaties met hen uit de weg te gaan. Dit zéér tot het gerief van de brutalen, die daarmee ruimschoots de halve wereld binnenhaalden en nu de andere helft opeisen.

Maar sinds 2016 is er een fenomeen aan het politieke firmament verschenen dat een nog veel grotere hekel aan hen heeft en hen nog véél meer minacht dan zij hem. Die nieuwe ster ging geen stap uit de weg bij de eerste, hondsbrutale poging tot een ‘coup d’état’ van de ‘deep state’ met hun zogenaamde Mueller investigation’, noch voor de tweede ‘couppoging’ van Adam Schiff met de volle medewerking van zijn ‘partner in crime’ Nancy Pelosi. Ook deze loze vertoning blaast op in het gezicht der samenzweerders en nu zitten zij met het probleem of zij moeten doorgaan of met hun staart tussen de poten afdruipen.

In hun fatale combinatie van arrogantie en blinde haat waren zij niet gewend om verder te moeten nadenken dan hun neus lang is, maar de tijd is niet aan Adam Schiff’s zijde om 3 redenen:

John Durham, de Attorney General van New York heeft zijn onafhankelijke onderzoek naar de gangen van de ‘deep state’ afgerond en dat betekent dat er zeker Democratische koppen gaan rollen. Inspector General Michael Horowitz van het Dept.of Justice presenteert op 12 december ook zijn onderzoek naar de FBI’s FOIA-manipulaties van de rechterlijke macht bij het bespioneren van Trump’s campagne in 2016 en hun protectie van Hillary Clinton voor strafbare activiteiten.

Dat betekent dat Democratische samenzweerders die jaren lang ongestoord hun gang konden gaan plots het reële risico lopen om van twee kanten aangeklaagd te worden, zoals enkelen van hen al in de afgelopen weken gebeurd is. Maar tot overmaat van ramp insisteert Trump nu dat hun loze ‘impeachment’ wordt geformaliseerd zodat hij zich in de Senaat eindelijk, volgens de regels (‘due process’), kan verdedigen in een ècht proces, met voor de Democraten dodelijke getuigen èn, steeds korter voor de komende verkiezingen, met alle negatieve publiciteit die de linkse pers dan ook niet meer onder het kleed kan vegen. Dit wordt een ‘triple whammy’!

Een korte terugblik op de oorsprong van deze Democratische ‘kuil voor een ander’ leert dat Adam Schiff’s ‘impeachment inquiry’ volstrekt incoherent was, zijn getuigen waren stuk voor stuk al even incoherent want de enige strategie was ‘modder gooien naar de president’ om hem te verzwakken voor november 2020. In Iedereen heeft al lang beslist over Trump’s ’impeachment’ d.d. 22.11. schreef ik al hoe moeiteloos de ezel Schiff zich voor een 2e of 3e keer aan dezelfde steen stoot omdat hij leeft in een wereld van stupide ‘wishful thinking’. Hij is zo bezeten dat hij nog steeds niet goed door heeft dat de boemerang al op de terugweg is, maar zijn gezicht wordt met de dag langer omdat de polls deze week al lieten zien dat Trump helemaal terug is op het niveau van eind september, toen Schiff met zijn farce begon! Zijn weg naar beneden wordt erg lang, maar hij glijdt al weg vanaf het moment dat Trump hem verraste door onverwacht een transcript de wereld in te sturen van het omstreden telefoongesprek waarmee Schiff lekker dacht te scoren; deze ezel heeft niet door hoezeer hij gemanipuleerd wordt door de ‘deep state’. Als hij straks met zijn staf wordt gedaagd om zèlf in de Senaat als getuige onder ede te verklaren, zal deze compulsieve leugenaar gek opkijken. Kortom, Schiff zit in een race tegen de klok, want het Amerikaanse electoraat, met name de meeste zwevende kiezers, reageert langzamerhand averechts op zijn farce.

Als de Democraten ècht overtuigd waren geweest dat Trump de economie zou ontwrichten hadden zij hem gewoon de kans moeten geven en dan was 2020 voor hen simpel ‘kat in het bakkie’ geweest. Alle hysterie en aan landverraad grenzende samenzweringen van de laatste drie jaren wijzen er slechts op dat de Democraten verteerd worden door twijfels en dat Trump hen daar in de loop van drie jaren goed met de neus in heeft gedrukt, zij zijn desperaat want hun huidige collectie aspirant kandidaten met kneuzen als Biden, Warren en Sanders zijn zo zwak dat zij een door de Republikeinen voortgezet ‘impeachment’ in de Senaat niet overleven. En dàn komen nog eens de zwaargewichten van de onverbiddelijke minister van Justitie William Barr, Michael Horowitz en John Durham die als een tankdivisie over de linkse amateurtjes zullen rollen, waardoor Trump met de dag sterker in zijn schoenen komt te staan.

Schiff zit in gierende tijdnood, want anders worden ‘deep state’ kopstukken als ex FBI baas James Comey en Andy McCabe in staat van beschuldiging gesteld. Horowitz stuurt binnenkort nog meer dossiers naar de Justitie en Durham ligt daar niet ver op achter. Tot slot treedt er een soort van metaalmoeheid op onder het publiek, dat het gefrustreerde gezicht van Schiff nu al vaak genoeg heeft gezien met zijn leugenachtige gepreek. Men denkt waarschijnlijk al lang dat de verkiezingen van november 2020 de ideale oplossing zijn. Een menselijk aspect is dat Schiff – die waarschijnlijk heel veel geplaagd is in zijn schooljaren en nog steeds het charisma heeft van een glibberig weekdier – zichzelf begint te overschatten naarmate hij vaker voor de TV camera staat. Maar je kunt niet jaar in jaar uit over Trump blijven jeremiëren want het publiek heeft een punt bereikt waarop het teveel wordt; het duurt te lang.

Schiff’s ‘alter ego’ Nancy Pelosi wordt zenuwachtig en wil er nu een punt aandraaien, maar Horowitz en Durham komen er aan! Haar meest profetische èn mateloos arrogante uitspraak van enkele dagen geleden was: ‘it is dangerous to let the voters decide Trump’s fate.’ (sic!)

Zij vervolgde met: ‘The weak response to these hearings has been ‘Let the election decide’. That dangerous position only adds to the urgency of our action, because the President is jeopardizing the integrity of the 2020 elections.’

Met andere woorden: het mannetje Schiff had niet gebracht wat hij al 3 jaren pretendeerde met zijn gekraai over ‘irrefutable proof’, maar de komende verkiezingen staan bij dezen dus ook al weer op losse schroeven als het aan deze brutale feeks ligt, want de domme kiezer is niet te vertrouwen!

Iedere Republikein die de komende verkiezingen als ‘gevaarlijk’ zou omschrijven had kunnen rekenen op een barrage over landverraad van CNN en alle andere ‘linkse sufferdjes’, maar deze oude heks heeft de lef om, ongestraft, de 2020 verkiezingsresultaten nu alvast te diskwalificeren voor het geval dat haar ‘impeachment’ op niets uitloopt en zij weer verliest… Wat een gotspe!


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties