De nieuwste linkse samenzwering is uit nood geboren

De decadent liberale politiek in de USA zoekt al drie jaren naar de Heilige Graal om ‘vijand nummer één’ pootje te lichten. Hun doel heiligt alle middelen, hoe smerig dan ook! De Engelsen hebben hun ‘horses for courses’, wij Nederlanders kennen ‘stokken om de hond te slaan’.

Afb: wikimedia

De Nederlandse lezer zal geneigd zijn om af te haken bij ogenschijnlijk Amerikaanse ontwikkelingen, maar ik kan niet genoeg insisteren dat de Amerikaanse Social Justice het lichtende voorbeeld is voor alle in Nederland veroorzaakte ellende van D’66, GL en PvdA! Er is een trans-Atlantische, ideologische navelstreng die deze slaafse ‘copycats’ in Nederland in leven houdt.

Het SJW wapenarsenaal voor de greep naar de totalitaire macht varieert probleemloos, want het gaat er slechts om dat zij keer op keer een nieuw, ‘onoverkomelijk maatschappelijk probleem’ kunnen creëren, waarvoor zij vervolgens zèlf de oplossing mogen aandragen. Dat stelt hen in staat om de macht van hun verstikkende socialistische bureaucratie ongestoord steeds verder uit te breiden.

Of het nu gaat om de neutronenbom, luchtverontreiniging of de al lang vergeten ‘klimaatverandering’ die soepeltjes, van de ene op de andere dag, transformeerde in ‘opwarming van de planeet’ (met de bijbehorende CO² hysterie), het blijft ‘de stok om de kapitalistische hond te slaan’ en dat stomme beest laat zich nog slaan ook, keer op keer op keer: Er staan nu al duizenden bouwvakkers op straat omdat de linkse Stikstof- samenzwering en even later weer de PFAS-intrige over ons werd afgeroepen door de -vergis u niet in haar truttige uiterlijk- levensgevaarlijke “Stientje van de Decadente Liberalen ’66”. Uiteraard zonder enige objectieve, wetenschappelijke grondslag, maar Rutte vindt het prima zo.

Het gaat niet eens om deze ‘D’66-stok om de kapitalistische hond te slaan’ op zich, het is gewoon de pure communistische dram-ideologie om middels zelf verzonnen ‘onoverkomelijk maatschappelijke problemen’ het land steeds verder te ontwrichten en vervolgens, middels de zelf aangedragen ‘oplossing’, wéér meer macht naar hen toe te trekken en de economie verder te verstikken met hun corrupte bureaucratie… Het standaard communistische recept: op naar het vijf jaren plan van Big Brother en Rutte drukt zich wéér terwijl de arme hond het zoveelste pak rammel krijgt!

Waarom moeten er meer dan honderd en tien bouwbedrijven onnodig het faillissement ingejaagd worden door zo’n domme gans van D’66, waarom is er geen geld voor betere condities voor de onderbetaalde verpleging, waarom is er geen geld voor de failliete defensie?

Realiseert u zich hoeveel honderden miljoenen een Sigrid Kaag in bodemloze terroristische Palestijnse putten gooit en hoeveel honderden miljoenen zij wegpist voor ‘klimaathulp’ aan donker Afrika, die beiden het geld vrolijk lachend meteen doorsluizen naar privérekeningen in Malta? Zolang de zieke Social Justice in de USA niet drastisch wordt aangepakt voeden communistische intriganten als Stientje van Veldhoven zich via voornoemde navelstreng.

Toen ‘vijand nummer één’ aan de overkant van de Atlantische Oceaan in 2016 de verkiezingen won had de communist Obama de federale overheid, specifiek de FBI en de inlichtingen wereld, al omgesmeed tot een wapen om Trump te lozen. Samen met de ‘Resistance’ schuwde de ‘Deep State’, gefinancierd door Hillary Clinton, geen middel. Maar Hillary verloor de verkiezingen en kon zodoende alle criminele activiteiten van de ‘deep state’ niet verhullen en nu lijkt het afgelopen met de pret want er is een Minister van Justitie die niet met zich laat sollen.

Zo te zien gaan de samenzweerders nu toch aan het kortste eind trekken. Vorige week zagen wij het abusieve linkse wapen van de ‘impeachment’ een roemloze dood sterven en de decadente liberalen beginnen nu niet alleen tekenen van vermoeidheid te vertonen maar ook, voor het éérst sinds hun voeten vaste grond beginnen te raken, angst. Pure angst voor bijltjesdag!

In plaats van altijd maar de aanval te zoeken ‘ter verdediging van hun versie van de democratie’, zijn zij nu wanhopig op zoek naar een verdediging tegen een aanzwellende golf van gerechtigheid die hen dreigt te overspoelen. Het gaat nu om hun eigen, leugenachtige hachje….

Dit leidt sinds enkele dagen tot het ontstaan van de laatste Social Justice samenzwering tussen ‘Deep State’ intriganten en moreel corrupte media; let u in de komende weken op het kromme NOS Journaal! De eerste decadent-liberale persberichten beginnen al te suggereren dat het op 9 december verwachte rapport van de Inspector General Horowitz (van het Ministerie van Justitie) over het Democratische gerotzooi bij de FBI wel zal meevallen.

Feit is dat het rapport, na 1 ½ jaar, als ‘hoogst-kritisch’ is gekenschetst door insiders, maar het kan volgens de linkse media in ieder geval geen ‘bombshell zijn’ zoals hun ‘impeachment’. Dat is niet alleen hondsbrutaal maar mist ook ieder spoortje van fatsoen en integriteit. De New York Times doet het al voorkomen alsof slechts lagere bureaucraten bij de FBI in de fout zijn gegaan.

Het feit dat er al vier ‘referrals’ (aangifte van een strafbaar feit) door de Minister William Barr naar de Justitie zijn gestuurd, o.a. van de kopstukken James Comey en Andy McCabe, spreekt klare taal.

‘Deep State’ verraders als James Clapper (voormalig Air Force Generaal en ex-directeur National Intelligence) en John Brennan (rabiate anti-Trumper, bekeerd moslim èn ex-directeur CIA) hebben al maanden geleden topadvocaten ingehuurd.

De malafide N.Y.T. zou in brand vliegen als George W. Bush op dezelfde wijze Barack Obama bespioneerd zou hebben in 2008, maar nu de achterbakse Obama deze faux-pas begaat ten opzichte van Trump, door de FBI te mobiliseren als een politiek partijdig wapen, is de linkse pers muisstil.

De Democraten hebben drie jaar lang elke dag wanhopig gepoogd om Trump op welke wijze dan ook te beschadigen, waaraan de media ruim 90% van hun zendtijd besteed hebben en ook de minkukels van het NOS Journaal deden dapper mee.

De virulente – niet zo heel erg ondergrondse‘- Resistance’ dateert al van voor Trump’s ambtsaanvaarding (sinds het begin van het FISA schandaal waarbij de rechterlijke macht voorgelogen werd), maar op 7 juni 2018 voorspelde ik al in Langs het randje van de afgrond” dat die ‘Resistance’ en hun ‘deep state’ leiders ooit ter verantwoording zouden worden geroepen; bijltjesdag lijkt nabij…

De N.Y.T. plaatste vrijdag jl. een artikel om aan te kondigen dat de top van de FBI buiten schot zal blijven – dus geeft impliciet toe dat er een complot is – maar vergeet gemakshalve dat er al vier ‘referrals’ jegens die corrupte top bij de rechtbanken liggen. Naast het rapport van Michael Horowitz komt ook nog eens de onafhankelijke Attorney General John Durham in begin 2020 met zijn bevindingen over de origine van het smerige Democratische ‘collusion’ schandaal en die kunnen dodelijk worden voor Democratische kopstukken.

Ook de activistische Washington Post laat zich niet onbetuigd met de bewering dat Horowitz tot de conclusie zou zijn gekomen dat Obama en zijn gangsters “ had a proper legal and factual basis to spy on and investigate Trump.” Gekke Henkie! Dat is een abjecte leugen en een voorschot op hun komende pogingen om John Durham’s onderzoek naar de wortels van het Russische samenzwerings-dossier te ondermijnen, maar Durham is “the jury & the judge’, niet de WaPo!

De samenzweerders zingen nu een toontje lager want zij moeten nu eens op hun beurt wachten, maar gewoonte getrouw zal dat gepaard gaan met toenemend emotioneel kabaal en verdachtmakingen, desnoods aan het adres van Horowitz en Durham zèlf.

De voormalige voorzitter van het ‘ House Oversight Committee’ Jason Chaffetz signaleerde dit nieuwste linkse complot zaterdagochtend op Fox News en stelt dat het geen toeval is dat de N.Y.T. en de WaPo nu alvast proberen de komende rapporten te mitigeren.

De Attorney General Bill Barr sprak al maanden geleden voor het Congres van ‘spionage’ en Barr is niet iemand met wie je ruzie zoekt. Horowitz heeft nu vier ‘referrals’ uitgebracht tegen de ex-directeur van de FBI, de ex-Deputy Director van de FBI, de ex-Deputy Assistant Director van de FBI, and nu volgt een aangifte tegen een interne jurist die met de infame leugenaar Peter Strzock samen werkte “for potential criminal prosecution or disciplinary action.” Horowitz is zijn onderzoek naar het interne reilen en zeilen van zijn eigen ministerie èn van de FBI anderhalf jaar geleden begonnen en hij is, of de Democraten het leuk vinden of niet, een serieuze, integere professional.

Omdat de linkse pogingen om Trump met modder te besmeuren de laatste weken niet gewerkt hebben in de publieke opinie zal deze poging om twee vogels in één klap te verschalken ook niet werken: zij raken het momentum kwijt en WaPo en NYT hebben al veel te veel geloofwaardigheid ingeboet.

Het is aan de Republikeinen om nu de publieke interesse in beide rapporten op te kloppen, hetgeen Trump als eerste op zich zal nemen, terwijl de Democratische financiering van het ‘Steele dossier’ met geld uit de Clinton Foundation (de Democratic National Committee was toen al praktisch failliet) ook nog wel uitgebreid door Trump zal worden uitgemeten, want naast de financiering ervan stelde de FBI dat het dossier voor 90% niet feitelijk te controleren was! Desalniettemin stelt de WaPo dat de FBI correct heeft gehandeld door, op basis van harde feiten, het spionage dossier tegen Trump te openen.

Navrant dat die ene keer dat de linkse media zich ook eens op vermeende, ‘harde feiten’ beroepen, zij er een straatlengte naast zitten.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan
4 jaren geleden

Geweldig stuk en goed onderbouwd. Toen Trump gekozen werd kwam mijn voorspelling naar vrienden en kennissen uit., was de enige die vermoedde dat Clinton in het stof zou bijten, de gehele linkse kliek had buiten de man op en in de straat gerekend, en met het clubje hielenlikkers alleen het niet zou redden. Nu nog de rest van de wereld verlossen van het gebruik van “linkse” ideologie en wat zal het weer een prachtige wereld worden waarbij de mens weer MENS kan zijn zonder indoctrinatie van een groepje samenzweerders die zo graag de macht in handen hebben, eindelijk het afbreken van “Big Brother is watching you”

r dunki
4 jaren geleden
Antwoord aan  Johan

@ Johan

Het rapport van I.G. Horowitz kan strafrechtelijke gevolgen hebben, hoewel ‘Horowitz himself’ geen strafklachten of dagvaardingen kan uitbrengen.

Omdat de ‘Special Attorney for Connecticut’, John Durham, in zijn criminele onderzoek naar de rol van Obama als ‘ Big Brother ‘ jegens de Trump campagne, weldegelijk die mogelijkheid heeft en Durham de naam heeft een ’tough cookie’ te zijn, is een indirect politiek effect weldegelijk denkbaar op het Democratische ‘ Impeachment circus’.

r dunki
4 jaren geleden

Rothschild: ‘ the merchants of death ‘…