USA, de klimaat kampioen en het bedrog van Parijs

Vorige week vond er wéér eens een UN klimaat-vergadering plaats in New York met onscrupuleuze staatshoofden die geen enkele interesse hebben in het akkoord van Parijs, noch in het realiseren van de illusoire en nutteloze doelstellingen van dat akkoord, maar wèl in de centen en de politiek correcte greep naar de macht.

Groene Khmer – logica: biomassa. Afb: pixabay

Dat is de crux en Donald Trump doorziet dat het hen helemaal niet gaat om ‘science’ – die hem probeert te demoniseren als een ‘science denier’- maar om een uiterst subversief vehikel voor een globalistische linkse greep naar de macht. Hij had het niet beter kunnen zeggen: ‘The future does not belong to globalists’. Chapeau!

Er vinden twee à drie, soms vier (inclusief de essentiële ‘voorbereidende’) geldverslindende UN klimaat-meetings per jaar plaats, grote, peperdure, politiek correcte feesten waarvan de kosten tegen US $ 1 miljard bedragen en er worden scheepsladingen met geld uitgedeeld aan ‘scientists’ die steeds rijker worden naarmate zij braaf bevestigen wat de IPCC graag wil horen!

 Die IPCC laat, zoals bekend, jaarlijks “wetenschappelijke data” aanleveren door “scientists”, waarna linkse politici op de IPCC payroll de uiteindelijke rapporten zèlf bij elkaar liegen die moeten aantonen dat de mens verantwoordelijk is voor de “opwarming van de aarde”. (zie: Van UN’s corrupte IPCC naar de integere wetenschappers in de NIPCC. dd. 29.12.2018).

Net als vorig jaar zetten ook vorige week de ‘wereldleiders’- onze laatste hoop op redding van de planeet – zich weer aan de taak om met vrome gezichten trouw aan het Parijse klimaat akkoord te zweren, terwijl het hen in feite ‘worst zal wezen’; hun aperte falen is navrant.

Het is ook navrant als wij overwegen dat de Europese landen geen van allen ook maar in de buurt komen van de volstrekt arbitraire criteria van dat akkoord, laat staan dat zij daar ook maar enige serieuze motivatie voor hebben om maar niet te spreken over de onwetenschappelijke wijze waarop die fabel in elkaar is gedraaid.

In een onderzoek in 2018 van ‘the Wall Street Journal’ zagen wij dat Polen op 16% van die puur tentatieve doelstellingen zat als hekkensluiter, terwijl slechts vijf landen nauwelijks boven de 50% kwamen, waarbij Nederland op 58% zat en Zweden op 77%.

Nog navranter dat Duitsland, na de rampzalige Energiewende, één der grootste vervuilers in Europa werd dankzij de ‘kip zonder kop’ Merkel die kerncentrales sloot en derhalve nu gas en kolen uit de USA moet importeren om de eigen elektriciteitsproductie op peil te houden, met natuurlijk een veel hogere CO² uitstoot dan voorheen, terwijl de kosten voor de consument ook aanmerkelijk hoger liggen. De zegeningen van het huwelijk van Karl en Angela Marx….

Navrant als wij zien hoe allerlei bananenlanden graag op de stippellijn meetekenden omdat hen zakken met geld werden voorgehouden en ene Sigrid Kaag, uit een ander bananenland, hen inderdaad honderden miljoenen ‘klimaat-hulp’ gaf om de buitenlandse rekeningen van corrupte bureaucraten spekken.

Navrant dat Donald Trump besloot om niet meer mee te doen met dat melodramatische politiek correcte amateurtoneel van Obama en Macron en de USA terug te trekken. Navrant als wij zien hoe de twee grootste vervuilers ter wereld, India en China, carte blanche krijgen van naïeve padvinders die voorop lopen in Parijs om glashard door te gaan met een uitstoot van CO² die vele malen groter is dan die van de gehele EU samen, terwijl er niet eens gekeken wordt naar de stikstof uitstoot.

Het ‘World Climate Report from the BP Statistical Review of World Energy’ toonde aan dat in 2017 de USA de grootste CO² reductie wereldwijd liet zien, terwijl China – dat in Parijs garen probeerde te spinnen bij het vertrek van de USA – tekende voor 28% van de wereldwijde CO² productie en India volgde met de op één na grootste toename van CO² emissies in 2017 met 93 ‘metric tonnes’, d.w.z. een toename van liefst 2 x de Amerikaanse CO² reductie!

Navrant dat alle salon socialisten handen en voeten tekort komen om Trump daarvoor te verketteren terwijl de zo verguisde USA het enige land zijn dat een teruggang liet zien van, op zich nietszeggende, CO² emissies terwijl zij een economische groei van > 3% laten zien: ‘a double whammy’ of ‘fake news’?

Amerika tekende nooit voor ‘Kyoto’ en Trump trok zich terug uit ‘Parijs’, maar alle linkse ‘grote bekken’ in de EU maken procentueel nog niet 1/3 deel van hun valse pretenties waar!

De voornaamste reden is dat de USA schalieolie en -gas produceert voor elektrische centrales en het ‘Institute for Energy Research’ onderbouwt voorgaande cijfers en meldde dat voor iedere ton afname van de luchtvervuiling in de USA, China en India juist 10 ton extra vervuilden, kortom daar is niet tegenaan te bezuinigen in ‘Parijs’, maar dat willen die activisten ook helemaal niet. Het gaat om de macht, de mogelijkheid om met hun manipulaties de belastingen te kunnen verhogen naar een ongekend niveau om te kunnen herverdelen en daarmee een gevaarlijke middenklasse – de natuurlijke vijand van Karl Marx – te ruïneren voor een greep naar de absolute macht. Zie daar de schuldigen op een rijtje, beginnend met Macron en Merkel en eindigend met de lachende derde, Xi Jinping

Alle Haagse farizeeërs die windmolens subsidiëren zouden zich eerst eens tot China en India moeten wenden, kortom’ Parijs’ is één grote farce, alleen al gezien de onwetenschappelijke, ideologische agenda. Het is veelzeggend dat dit belachelijke, akkoord collectief door ALLE EU-lidstaten volgens ‘Climate Action Network Europe’ verkracht wordt in een ouderwetse ‘gang-rape’. ‘Climate Action Network Europe’ zegt in zijn formele EU rapport: “All EU countries are failing to increase their climate action in line with the Paris Agreement goal. All but five countries aren’t even at 50 percent of their current targets”….. Voilà!  Alle leugenaars die ‘Parijs’ ondertekenden lappen het aan hun laars terwijl de enige die terecht wegliep het beter doet dan alle anderen tezamen.

University of Pennsylvania’s geoloog Robert Giegengack, stelde al in 2014: “None of the strategies that have been offered by the U.S. government or by the EPA or by anybody else has the remotest chance of altering climate if in fact climate is controlled by carbon dioxide.”

En wat te denken van deze desperate, uiteraard valse, linkse trouvaille: climate scientists have observed human fingerprints all over climate change … ‘ Spencer schreef: ‘There is no fingerprint of human-caused versus naturally-caused climate change … To claim the changes are ‘unprecedented’ cannot be demonstrated with reliable data, and are contradicted by some published paleoclimate data which suggests most centuries experience substantial warming or cooling’ en Richard Lindzen, een MIT klimatoloog stelt dat: ‘believing CO2 controls the climate “is pretty close to believing in magic.”

Het oliedomme, manipulatieve argument van de ‘vingerafdruk’ is een typisch linkse chicane, al helemaal als één van die leeghoofden, de AP ‘science reporter’ Seth Borenstein schrijft: “There’s a scientifically accepted method for determining if some wild weather event has the fingerprints of man-made climate change, and it involves intricate calculations. Those could take weeks or months to complete, and then even longer to be checked by other scientists.”  Kortom, deze halve gare pretendeert dat er een soort van ‘black box’ is, slechts toegankelijk voor ‘echte’ wetenschappers die, zodra zij in vlammen worden afgeschoten, om het hardst roepen dat hun tegenstrevers’ science deniers’ zijn. Waarschijnlijk verre familie van onze klimaat coryfee Gerrit Hiemstra?

Altijd hetzelfde met die activisten, NASA voorop: hun subjectieve ‘mening’ prevaleert over objectieve ‘feiten’ omdat Karl Marx nu eenmaal altijd gelijk heeft. Voornoemde Ivy League geoloog Robert Giegengack, voormalig voorzitter van het ‘Department of Earth and Environmental Science at the University of Pennsylvania’, sprak zich duidelijk uit over CO² bangmakerij van Al Gore en zijn bende met de uitspraak: ‘for most of Earth’s history, the globe has been warmer than it has been for the last 200 years. It has rarely been cooler.”

In 2014, vertelde Giegengack aan Climate Depot: “The Earth has experienced very few periods when CO2 was lower than it is today.”

Laten wij eens eerlijk, hardop zeggen dat ‘Parijs’ één grote fraude is die is opgezet en gesteund door het multimiljardair ‘Climate Change Industrial Complex’ dat deze fraude presenteert als een enorm succes van de kracht van de U.N. en ‘gezamenlijke actie’ (een typerend karakteristiekje van het fascisme).

Tot nu toe is dit akkoord het tegenovergestelde en Nederland dreigt nu economisch verlamd te raken dankzij doldwaze G.L.-milieugroepen die het goed kunnen vinden met de door D’66 gekleurde Raad van State over een nieuw stokpaardje, stikstof. Dat is allemaal lood om oud ijzer als wij ons realiseren dat het voor alles gaat om een linkse greep naar de macht en pure pesterij zoals het oeverloze gedram over de maximum snelheid… Wat een afgezaagd deuntje, maar alle geitenharen sokken van Europa en de opportunistische Chinezen met honderd kilo boter op hun hoofd, de hypocriete Canadezen en de wereldwijde linkse pers blijven Trump de ‘science denier’ noemen!

Navrant is dat China, de grootste boosdoener, weliswaar elke week een nieuwe kolencentrale opent met de zegen van ‘Parijs’, maar tegelijk lacht over de naïeve westerse geitenharen sokken met hun waanideeën en in hoog tempo voorbereidingen treft om ontelbare kerncentrales te openen om te garanderen dat China over 50 jaar energie in overvloed heeft terwijl wij hier in het donker naar kapotte windmolens zitten te staren.

Als deze charlatans ook maar een greintje integriteit zouden bezitten dan zouden zij deze complete mislukking erkennen, maar er is zo ontzettend veel geld mee gemoeid dankzij het gehaaide ‘Climate Change Industrial Complex’ dat deze charade organiseert en goud geld verdient aan wind- en solaire energie, dat dit pas ophoudt als de politiek eerlijk wordt en de geldkraan dichtdraait. ( Als de kippen tanden krijgen…).


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lord Landslide
4 jaren geleden

Dameskapsalon specialist Jo heeft kennelijk wat last van kleurenblindheid: noch Trump, noch BoJo is namelijk geblondeerd. Trump heeft een wat wit-oranje haardos, terwijl Boris inmiddels meer wit dan blond is. Maar onze hemelbestormer blijft moedig doorzetten.

De ‘hang naar nep’ zien we wel terug in de namen van Sylvana Simons, Jesse Klaver en Sigrid Kaag. Sylvana heet namelijk Silvana, maar dat was niet exotisch genoeg voor onze invasieve exoot. Jesse Klaver heet Yasser Feras, maar dat laatste was niet salonfähig. Terroristen-aanbidster Sigrid Kaag heet in werkelijkheid Sigrid Al Qag, wat het ook wat minder goed doet in de ‘progressieve’ salon.

Jo
4 jaren geleden

Ik moet erkennen dat ik fout was wanneer ik eerder schreef: “Zij zullen als grote dames vermeld staan in de wereldgeschiedenis en de redactie van Sta-Pal helemaal nergens, maar dat is toch nog beter dan als clownesk.
Na de laatste komische Filippica : ” USA, de klimaat kampioen en het bedrog van Parijs
Door Ronald Dunki • 28 september 2019″, volledig gelezen en herlezen te hebben, is de logische conclusie dat Sta-Pal wél clownesk is.
Het is zowat een samenvattende bloemlezing van alle klinkklare onzin die door amateur klimaatsceptici wordt verspreid, hopeloos verouderde en door henzelf reeds meermalen herziene volksverlakkerij. Ik denk er niet aan van daarover een debat te beginnen het zou al parels voor de zwijnen zijn.
Toch één ding, waardoor Donald Dunki zijn eerder op haat dan op kennis gestoelde beweringen op nog bombastischere wijze dan voorheen, uitbraakt: de Duitse “Atomausstieg” werd door het Duitse parlement beslist onder Gerhard Schröder en niet onder Angela Merkel. Och, de taktiek van alle oplichters is gestoeld op het principe: Als de toehoorder niet kan controleren wat ik zeg, of het niet zal willen doen, …dan spreek ik de waarheid. Een clowneske figuur uit de V.S.A. hanteert dat als zijn lijfspreuk en doet de echte waarheid telkens af als nep-nieuws en Donald Dunki is zijn profeet. Is Donald geblondeerd? Het lijkt wel een must: Donald Trump, Boris Johnson, de half-Aziaat Geert Wilders, bizar toch, die hang naar “nep”.

Frans
4 jaren geleden
Antwoord aan  Jo

“Ik denk er niet aan van daarover een debat te beginnen het zou al parels voor de zwijnen zijn.”

Kijk eens aan, “the science is settled” en “the debate is over”, de lijfspreuken van de klimaatalarmist, die zich als “useful idiot” laat uitwonen door de salonsocialisten.
Ga je klimaathysterie toch ergens anders spuien onnozelaar.

Frans
4 jaren geleden

De hele klimaatwaanzin is niets anders dan een socialistisch nivelleringsvehikel met als doel de rijkdom van het westen in het zwarte gat van de derde wereld te vernietigen.
En met iedereen en zijn moeder aan de bedelstaf moet de wereld dan rijp zijn voor de socialistische heilstaat.
Als je het hele opgetrokken “klimaat” rookgordijn wegblaast en zuiver naar de gevolgen van het afgedwongen “klimaat” beleid kijkt dan wordt dit ook zonneklaar.
Het is gewoon de voorbereidende fase van het volgende “grote socialistische experiment”, en ditmaal op wereldschaal, waardoor de hoeveelheid slachtoffers die er ditmaal te betreuren gaan wezen de hoeveelheden slachtoffers van de vorige “grote socialistische experimenten” volledig gaan doen verbleken.
Gezien die eerdere hoeveelheden slachtoffers al in de honderden miljoenen liepen voorwaar een vooruitzicht om je kippenvel te bezorgen.
Als dit niet gestopt wordt gaat het socialisme, na wat eerdere “vingeroefeningen” in de voormalige Sovjet Unie en China, de komende decennia mogelijk miljarden mensen vermoorden.
Het is niet het zogenaamde “Human Caused Climat Change” (het eerdere “Man Made Global Warming” praten ze bij het stug uitblijven van die opwarming al niet meer over) dat de mensheid bedreigt, het is het giftige gedachtegoed van Karl Marx & Co dat (opnieuw) in een wereldwijde menselijke catastrofe lijkt uit te gaan monden.
Het wordt tijd te erkennen dat het socialisme de smerigste geestesziekte is die de mensheid ooit getroffen heeft en dat wij deze ziekte, willen wij nieuwe slachtingen onder de wereldbevolking voorkomen, met wortel en tak uit zullen moeten roeien.

Jo
4 jaren geleden
Antwoord aan  Frans

Frans, je bent een overjaarse grapjas maar 38 jaar te laat. Quote: “Het wordt tijd te erkennen dat het socialisme de smerigste geestesziekte is die de mensheid ooit getroffen heeft en dat wij deze ziekte, willen wij nieuwe slachtingen onder de wereldbevolking voorkomen, met wortel en tak uit zullen moeten roeien.” Unquote
Yuri Visser over Mein Kampf
Quote: “En dat was precies wat Hitler eindeloos bleef herhalen: de oorlog (W.O. I) was een noodzakelijke, grootse strijd tussen Goed en Kwaad geweest, en Duitsland had hem verloren door verraad en interne sabotage – hij gaf de schuld aan de socialisten en de Joden.” Unquote
De paranoïde fantasie en het kinderlijke proza is minstens zo veel waard als dat in de cursiefjes van Ronald Dunki en jouw tekst staat niet bol van grootsprakerig vreemd en verkeerd woordgebruik. Je krijgt voor de amusementswaarde een welverdiende 7. Ik amuseer mij hier te pletter.

Frans
4 jaren geleden
Antwoord aan  Frans

Een nogal vergezochte constructie om mij als een genocidale nazi weg te zetten.
Hoe typisch…
En dan zit er ook nog een, om jouw terminologie maar eens te gebruiken, mooi “paasei” in verborgen.
Je verdraaid namelijk de zaken; er zit een wezenlijk verschil tussen het willen uitroeien van een doctrine en het willen uitroeien van de aanhangers van deze doctrine.
Gezien jouw taalgebruik moet ik er van uit gaan dat je begrijpend kunt lezen, en dat dit dus gewoon kwade opzet is.
Ook dat is typisch.
Koppel dit aan het feit dat je niet inhoudelijk wenst te discussiëren (paarlen voor de zwijnen, in jouw woorden), en dat je reacties sowieso weinig tot geen inhoud hebben, en het beeld ontstaat van de typische elitaire linkse bal die oftewel weet de feiten niet aan zijn kant te hebben of deze feiten zelfs simpelweg helemaal niet kent.
Dat maakt je dan weer tot een typische linkse trol die hier niet komt om zijn kennis te vergroten, of iets aan de discussie bij te dragen, maar hier enkel komt om middels het bespotten van andersdenkenden de geloofwaardigheid van de hier geuite meningen te ondergraven.
Het doel van deze hele exercitie is dan waarschijnlijk te voorkomen dat alhier verdwaalde schaapjes het licht zien en naar de oppositie over lopen.
En mocht dit niet zo zijn dan ben je gewoon een van die linkse stakkers wiens minderwaardigheidscomplex zich uit in asociaal pestgedrag gericht tegen diegenen die dit minderwaardigheidscomplex veroorzaken.
Maar om het even, een erg fraai beeld van “Jo” schetst het allemaal niet.

Lord Landslide
4 jaren geleden

Zeg Ronald, pas je een beetje op met die ‘onscrupuleuze staatshoofden’; die arme Jo liep al helemaal blauw aan van de cognitieve dissonantie en slaat waarschijnlijk geheel op ’tilt’ als ie dit leest.

Zo dadelijk krijgen we weer een bijdrage – en als we niet oppassen een strafrede – die bol staat van de verwijten over ‘bombastisch taalmisbruik’, Greta Thunberg’s klimaatkransje, het aanpassen van het huishoud-budget inzake de accijnsverhoging op vliegtuigbrandstof en gaat ie nog – geheel ontijdig – smijten met paaseieren óók.