Verdeel en heers

De wereld van het klimaatfatalisme werd deze weken gevoed door de toespraak van een 16-jarige puber tijdens de Algemene vergadering van de UN en een IPCC rapport die weer hel en verdoemenis voorspelde.

Klimaat snotaap. Afb: DonkeyHotey – Flickr

Een onvolwassen persoon met nul levenservaring die herhaaldelijk de woorden “how dare you” de grote zaal in slingerde en meende op die manier regeringsleiders te moeten opvoeden in een manier van leven zoals haar manipulatoren haar laten schilderen. Wat het IPCC rapport betreft:  een zoals er bij het IPCC veel van uitgegeven zijn. De vermelding dat 100 wetenschappers hebben meegewerkt, zegt niets over de wetenschappelijke en realistische waarde van de inhoud. Gelet op de afhankelijkheid van subsidie en sponsorgelden is vermoedelijk het tegenovergestelde juist het geval.

Net zoals bij andere ideologieën is de jeugd nog masseerbaar, is nog te kleien, kan nog gehersenspoeld worden. Een masseerbare meute, die op weg gestuurd kan worden met een mooie leuze; die het spannend vindt om met “zijn allen” iets te doen waardoor niet-jongeren in beweging worden gedwongen. Een generatie die zich als culturele gijzelaars laat misbruiken. De jeugd is de toekomst; de jeugd is onschuldig. Die twee uitspraken roepen bij niet-jongeren mededogen en begrip op. Kritiek uiten op een kind is moeilijk, vaak onbeholpen en met een kind als boegbeeld kan kritiek simpel gepareerd worden. Dat heeft het Zweedse elfje deze week bevestigd: “waarom die kritiek?”. Jongeren misbruiken voor een revolutionaire ideologie met imaginaire effecten ontaarden in instrumenten om een gerechtvaardigd nee met verbaal en fysiek geweld te veranderen in een onverantwoord ja[1].

De jeugd die alles beter weet dan oudere generaties, beseft niet dat ze wordt gebruikt om doelen van ouderen te realiseren. Die ouderen kunnen bij gebrek aan materiedeskundigheid en gebruik van data hun politieke doelen niet realiseren zonder pubers voor hun propaganda karretje te spannen. Het is ondertussen wel duidelijk dat klimaatfundamentalisme en onbegrensde niet te controleren migratie bedoeld zijn om de randvoorwaarden te scheppen voor een nieuw spel van verdeel en heers door de elitocratie. Een spel dat moet resulteren in het zoet voor de bovenklasse en het zuur voor de gemengde midden en onderklasse. Een spel dat eindigt met het in de afgrond jagen van het blanke ras, het kapitalisme en het westen met al zijn verworvenheden. Dat is volgens klimaatfatalisten nodig om de aarde te redden.

Door het beperkte blikveld gecombineerd met een irritante tunnelvisie gaat de jeugd er aan voorbij dat de aarde meer is dan de landen die gezamenlijk als het westen betiteld worden, De grote nog steeds onwillige vervuilers zitten in Afrika, Azië en Midden en Zuid Amerika. 90% van de plastic soep zoals die in zeeën en oceanen te vinden is, wordt geproduceerd door 10 mondiale grote rivieren[2] en de helft van die 90% wordt geproduceerd door de bevolking die leeft in het stroomgebied van de Jangtsekiangl[3]. De grootste CO 2 uitstoter leeft dus niet in Europa of continentaal Amerika (die in 10 jaar zijn CO2 uitstoot heeft gehalveerd) maar in het hedendaagse China. Dat land is verantwoordelijk voor een hoeveelheid CO 2 dat de uitstoot van de USA, India en Rusland samen overtreft. Kijkend naar de uitstoot per hoofd van de bevolking is die in de rijke oliestaten het hoogste. Dan heeft de wereld nog de mazzel dat de bevolking van China per individu niet zoveel uitstoot als in Verenigde Arabische Emiraten, Saudi-Arabie en Qatar. In die laatste kleine woestijnstaat bedraagt de CO2 uitstoot per hoofd van de bevolking bijna vier keer zoveel als in China. Als die kleine Zweedse regeringsleiders belerend wil toespreken en jongeren demonstreren tegen CO2 uitstoot en plastic soep kan dat het beste gedaan worden in China of de grote Zandbak

Zoals met elke ideologie in de wereld, draait het allemaal om schuld, zonde en vergeving, Dat werd duidelijk in die toespraak van het klimaatelfje. Wat uit de mond van het gezicht van het klimaatfatalisme rolde, was volgens Sietske Bergsma pure waanzin. De CO2-neutrale agenda die haar manipulatoren haar laten schetsen, betekent een terugkeer naar het grotten en holen bestaan. Een terugkeer naar het pre-industriële tijdperk met al zijn ongemakken. Ongemakken die frequent aanleiding zijn geweest voor oorlogen en crises. Een reis naar en een maandenlang verblijf in een van de Afrikaanse ontwikkelingslanden geeft een indruk van zo´n reis terug in de tijd. Geen luxe, geen gemak. Lekker vooruitzicht voor de verwende generatie die nu de mond opentrekt en waarschuwt voor de ondergang van de wereld. Overigens zonder enig plausibel bewijs. Het verleden is voor die generatie blijkbaar de gewenste toekomst. 

Het beeld van een boze en schreeuwende puber zittend achter een microfoon doet beelden opdoemen van Duitsland tijdens het Interbellum of Rusland tijdens de Sovjet periode. Een sprekende pop aan touwtjes die gestuurd door activisten een modern marionettenspel op de mondiale bühne uitvoert. Een puber die leidt aan het syndroom van Asperger; een puber met beperkingen in haar sociale interacties en een beperkt repertoire aan interesses en activiteiten. De verhalen die zij namens de haar steunende klimaatfatalisten oplepelt, spreken een deel van de hedendaagse jonge generatie blijkbaar aan. Zij stimuleren het kuddegevoel van de moderne mens en roepen op tot demonstraties en protestacties die steeds vaker ontaarden in verbaal en soms fysiek gewelddadige optochten. Wat achterblijft zijn de hopen vuil vermengd met veel plastic die anderen mogen opruimen. Klimaat en milieu redders die hun best doen een stukje van de wereld met hun gedrag te beschadigen.

Wie wordt er van het optreden van het Zweedse elfje beter? Wie betaalt die grappen en wat is de intentie, wat is de winst die ze willen bereiken? In ieder geval activisten die aan de touwtjes van de Zweedse marionet trekken, sponsoren die het geld genereren om de optredens van het elfje mogelijk te maken en haar ouders. Zij is het verdienmodel van haar ouders. Waar komt het geld vandaan om die bijeenkomsten, demonstraties, protestacties, reizen en huisvesting te betalen? Net als bij het politieke spel dat de Democratische Partij in de USA speelt, steunt het klimaatfundamentalisme op pop-up bewegingen en astroturf initiatieven die met duistere geldstromen afkomstig van schimmig instanties en organisaties worden gefinancierd. Bij die schets popt onmiddellijk door Soros geïnitieerde netwerken op.

De blanke man heeft schuld, de gekleurde mens wordt gedwongen om te zondigen en de blanke man moet om vergeving voor zijn eeuwenlange zonden vragen. Niet zonder een prijs daarvoor te betalen. Het doel is het kapitalisme, het blanke ras en het westen met al zijn verworvenheden de afgrond in te jagen. Dat is de oplossing om de aarde te redden. Het is opmerkelijk dat de elitocratie nog steeds niet door heeft dat zij zichzelf in de voet schiet. 


[1] Geleend van Sietske Bergsma.

[2] Jangtsekiang, Gele rivier/Huang He, Hai He, Parelrivier en Amoer (samen met Rusland) in China; Mekong in Zuid Oost zie; Indus en Ganges (samen met Bangladesh) in India, de Nijl in Egypte en de Niger in West-Afrika

[3] Een mensenmassa van 500 miljoen die in de stroomgebieden van Jangtsekiang, Gele rivier en Hai He leven.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4 jaren geleden

Dat een “puber”, Greta Thunberg, voor het karretje van de linkse bende wordt gespannen, is niet alleen een BIZAR stukje toneel, het is misbruiken van een psychisch ongezond kind en is mijns inziens een misdaad: een psycholoog wist te melden dat zij lijdt aan “autisme” en dat hij de ouders gewaarschuwd heeft opdat zij niet zal “afbranden”.
We zien dus hoe MEEDOGENLOOS links wel is. Ook ik kan niet genoeg waarschuwen hoe mentaal ziek te linkse bende is. De symptomen wijzen die kant op.
Ik wil nog wel eens schrijven dat er geen “klimaatcrisis” is maar een desastreuze OVERBEVOLKING.
De overgevoelige massa zien in de VERMEENDE klimaatcrisis een doelstelling om hun tekortkomingen te verbergen.
We zien dus een probleem op ons afkomen van de massapsychologie. En, daar was Dr Goebels, in 1937 een meester is. Het blijkt dat een vergelijking zeker is te maken, alleen met een andere strategie en communicatie.
Maar nu wordt ook onze welvaart ernstig bedreigd waarbij de onleefbaarheid een dominante plaats zal innemen. Immers: Er worden kosten noch moeite gespaard om ONS TE DWINGEN te moeten luisteren en handelen naar de wensen van krankzinnigen.
Dat het huidige kabinet geheel naar LINKS is opgeschoven is een gotspe. Niemand heeft daar voor gekozen. Ook Mark Rutte is gewoon een pathologische leugenaar en, naar mijn mening, een verrader van het Nederland volk. Ook bij de VN is er dus misbruik van een zieke puber, dat mogelijk heel veel emoties zal oproepen, en als een soort WEEKMAKER wordt gebruikt om de massa in het LINKSE gareel te krijgen. Immers: emotie spreekt te massa aan: de ” NPO ” gebruikt dit “wapen” regelmatig. Mijn conclusie is dan ook, dat de mentaal zieke linkse gemeenschap te veel publiciteit heeft gekregen om hun zieke boodschap te kunnen verkondigen. Er is “statistisch gezien ” geen enkele bewijs van de **Global warming** . De vervuiling door overbevolking is al zeer zichtbaar. ( De argumenten van de heer Brantz zijn nu al keiharde realiteit)
De leugens OVER HET KLIMAAT, zijn uiterst irritant. Ook Prof dr. Begeman zegt, dat er geen enkele bewijs is voor een klimaatcrisis. Dat er in Indonesië en Brazilië enorme bosbranden zijn, die moedwillig zijn aangestoken, om zogenaamd *landbouwgrond * te verkrijgen blijken kennelijk met toestemming van de regeringen te zijn gepleegd.
Zolang de opportunisten uitsluitend nog economische GROEI willen en veel GELD willen verdienen, ongeacht de consequenties, zullen ook de “klimaatfanaten” van zich laten horen.
En, zoals Brantz schrijft:” ***Het is opmerkelijk dat de “elitocratie” nog steeds niet door heeft dat zij zichzelf in de voet schiet. ***