Haat uw medemens.

‘Xenofobie’, een links stopwoordje dat niet van toepassing is op zwarte Zuid Afrikaanse leiders. ‘Haat uw naburen’ is de drijfveer voor dodelijk geweld in Zuid Afrika tegen zwarte buitenlanders, dat door de Z.A. regering categorisch ontkend wordt.

Jan van Riebeeck arriveert in Zuidelijk Afrika. Afb:Wikimedia-commons – Public domain.

Zoeloes zingen in de straten van Johannesburg: ‘buitenlanders moeten terug naar waar zij vandaan komen’, terwijl zij knuppels en geïmproviseerde speren en schilden in hun handen houden. Zij plunderen winkels, steken die in brand en doden enkele mensen bij een aanval op een moskee, dit alles op 8 september na een week van onophoudelijke, puur xenofobische aanvallen op buitenlandse negers door Zuid Afrikaanse negers die reeds vele tientallen doden hadden veroorzaakt. De blanke boeren zijn al bijna uitgemoord en je moet toch wat?

In 2008 en 2015 speelden dezelfde taferelen, maar achter de recente aanvallen zitten corrupte, linkse Zuid Afrikaanse politici, zonder uitzondering ook negers, die de zaak opjutten met verhalen dat buitenlanders negers banen inpikken van lokale burgers. Daarom ziet of hoort u ook niets hierover in de Nederlandse pers.

In 2017 klaagde de onderminister voor politie tijdens een persconferentie dat Zuid Afrika buitenlanders had toegestaan om het centrum van steden als Johannesburg over te nemen.

 “We fought for this land…we cannot surrender it to the foreign nationals,” zei hij. Aaron Motsoaledi, toenmalig minister van gezondheid, weet overvolle ziekenhuizen en besmettelijke ziektes aan buitenlanders. Deze intriganten zijn ANC-ers maar de stemmingmakerij komt net zo hard van de kant van Herman Mashaba, burgemeester van Johannesburg namens de ‘Democratic Alliance’.

Diplomatieke, handels- en culturele relaties met andere Afrikaanse landen staan op barsten. Nigeria heeft via een luchtbrug 600 burgers geëvacueerd en politici eisen nationalisatie van Zuid Afrikaanse bedrijven in Nigeria. Reltrappers doen precies hetzelfde als de Zoeloes in Johannesburg, terwijl in Zambia en Congo de Z.A. diplomatieke vertegenwoordigingen demonstraties aan de deur hebben. Jeugdwerkloosheid in Z.A. ligt rond de 40% dankzij dodelijk corrupte, incompetente regeringen.

Dus er zijn genoeg reltrappers voorhanden en de schuldige politici vinden het prima dat de aandacht daarmee van hen wordt afgeleid zodra zij weer wat olie op het vuur gooien, terwijl de politie uitmunt door incompetentie en corruptie. De economie groeit niet of nauwelijks en de afgrond tussen rijken en armen groeit met de dag. Slechts Mangosuthu Buthelezi, de politieke veteraan en Zoeloe leider, was een der weinigen die de bevolking eraan herinnerde dat tijdens de apartheid juist de buurlanden hen morele steun hadden gegeven, maar de rest der politici heeft belang bij moord en doodslag om rustig verder te kunnen parasiteren.

Schending van de UN’s favoriete mensenrechten met discriminatie, xenofobie, moord en doodslag worden mede mogelijk gemaakt omdat de corrupte United Nations één grote linkse kliek is van hetzelfde slag en ook in Nederland zijn de ‘lokale sufferdjes’ en de NOS doodstil. Tijdens de apartheid stonden 2e Kamerleden vooraan misbaar te maken, maar waar zijn deze opportunisten vandaag?


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4 jaren geleden

Frans heeft volledig gelijk. Toen de Hollanders in wat nu Kaapstad heet, landden en daar een overslagstation vestigden, was het gehele land vrijwel onbewoond met uitzondering van een stam; de Khoiktoi ,die wij gemakshalve als “hottentotten” omschrijven. Deze stam is voornamelijk door besmettelijke ziekten uitgestorven. De Zulu’s die in het gebied van Rhodesië en Mozambique woonden, trokken op zoek naar weidegronden naar het zuiden en botsten op Hollandse Boeren die naar het Noorden trokken op zoek naar nieuw landbouwgronden. In het geval van conflicten boden de Boeren zelfs aan het land, dat voor veeteelt oninteressant was, te kopen om conflicten te vermijden. Toen na de Tweede Wereldoorlog het dekolonisatieproces een aanvang nam, en de kolonies door de negers werd overgenomen begon tegelijkertijd de teloorgang. Wat welvarende door blanke Europeanen bestuurde landen waren(Zuid Afrika, Zuid West Afrika, Rhodesië, Angola, Mozambique Somalië, Tunesië, Libië, Kenia, Congo, Nigeria degenereerde het overgrote deel van die landen tot een middeleeuwse status. De landen die zich het langst wisten te handhaven waren het door blanke boeren bestuurde Zuid Afrika en het door Britse boeren bestuurde Rhodesië. Alle overige voormalige kolonies die door de negers werden “overgenomen” eindigden in volstrekte chaos. Een proces dat zich heden ten dage nog steeds afspeelt. Natuurlijk word je dan direct beschuldigd van Blank super nationalisme, maar dat deert me niet. De feiten spreken voor zich. Het door volledig corrupte communistische negers bestuurde Zuid Afrika zal binnen afzienbare tijd, dezelfde kant uitgaan als het door Mugabe dictatoriaal bestuurde en volledig aan de grond zittende Zimbabwe. De enige lichtpuntjes voor al die rijk aan grondstof zittende landen zijn de Chinese en Westerse investeerders die uiteraard een groot deel van de winst voor zichzelf zullen opeisen. En de media? Nooit van gehoord! En argumenten dat landen moeten leren zelf hun problemen op te lossen, is ook al zo’n sprookje. Ethiopië wordt al drieduizend jaar door de oorspronkelijke bewoners geregeerd. Kijkt u maar even voorzichtig naar het resultaat!

Frans
4 jaren geleden

Het huidige Zuid Afrika was ooit een woestenij waar wat kleine groepen (zwarte) “bosjesmannen” hun kostje bij elkaar scharrelde.
De blanken bouwden er havenplaatsen om de handelsschepen naar het verre oosten te ondersteunen, en vanuit die havenplaatsen is Zuid Afrika gecultiveerd.
Nadat de blanken de tent leefbaar gemaakt hadden zijn toen hele horden zwarten vanuit het noorden naar Zuid Afrika komen afzakken.
Die “nieuwe” zwarten hebben toen de “bosjesmannen” zo goed als uitgeroeid, en hun nazaten hebben daarna, dankzij immense westerse druk, “hun” Zuid Afrika “terug gekregen”.
Dat die blanken er al langer woonden als zijzelf, en het land leefbaar gemaakt hadden, was zo’n klein detail waar de linkse gutmenschen die de afschaffing van de “apartheid” afdwongen even geen boodschap aan hadden.
En inmiddels hebben de nazaten van die nazaten dan het ooit welvarende “blanke” Zuid Afrika volledig naar de verdommenis geholpen, zijn ze druk doende de blanken uit te moorden, en moeten nu ook zwarte nieuwkomers (uit hun eigen oorspronkelijk landen van herkomst nota bene) het ontgelden.
Misschien moet men eens toegeven dat niet alle rassen/volken/culturen gelijk zijn, dat sommige rassen/volken/culturen gewoon niet in staat zijn zichzelf op een humanitair acceptabele wijze te besturen, en daar dan wat simpele conclusies uit trekken…